rysiczka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Kochani dopiero wrocilam moj Agent powtorzyl zwyciestwo z Warszawy i wygral rase w Gdyni!!! Jestem taka szczesliwa,wlasciciele strasznie zadowoleni a maly wychasl sie na plazy z moim synkiem bardzo udana niedziela!! Na grupe nie zostalam bo nas nad morze ciagnelo!Padam!! Agniecha w Toruniu bedziemy!
AMIŚKA Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :laola: [quote name='rysiczka']Kochani dopiero wrocilam moj Agent powtorzyl zwyciestwo z Warszawy i wygral rase w Gdyni!!! Jestem taka szczesliwa,wlasciciele strasznie zadowoleni a maly wychasl sie na plazy z moim synkiem bardzo udana niedziela!! Na grupe nie zostalam bo nas nad morze ciagnelo!Padam!! Agniecha w Toruniu bedziemy![/quote] GRATULACJE:laola: I DALSZYCH ZWYCIĘSTW!! czy mogłabym prosić o stawkę jamnisi długowlosych:lol: :lol:
Gonia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Ja będę w Zakopanem i Sopocie,a potem warszawska krajówka:p
agniecha Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='rysiczka']Kochani dopiero wrocilam moj Agent powtorzyl zwyciestwo z Warszawy i wygral rase w Gdyni!!! Jestem taka szczesliwa,wlasciciele strasznie zadowoleni a maly wychasl sie na plazy z moim synkiem bardzo udana niedziela!! Na grupe nie zostalam bo nas nad morze ciagnelo!Padam!! Agniecha w Toruniu bedziemy![/quote] :p z Agentem ? ;)
rysiczka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Z Agentem :p ,bo moja Hariette nie lapie sie nawet na szczeniaki.:-(
andzka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 CARELLI Światołdycz dosk. V1 w klasie championów CWC NPwR BOB powodzonka na Grupie:multi: :multi: :multi: AGENT Lukrowy Pierniczek dosk. Zw.Mł i nominacja BIS Junor, a teraz dziewczynki: ADŻANTA z Kasztanowej Chatki dosk v1. Zw. Mł, CARMELA Słodki Urwis dosk v2. w klasie młodzieży, ARIELKA Słodki Urwis dosk v1 CWC NSwR. GRATULACJE
AMIŚKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='andzka']CARELLI Światołdycz dosk. V1 w klasie championów CWC NPwR BOB powodzonka na Grupie:multi: :multi: :multi: AGENT Lukrowy Pierniczek dosk. Zw.Mł i nominacja BIS Junor, a teraz dziewczynki: ADŻANTA z Kasztanowej Chatki dosk v1. Zw. Mł, CARMELA Słodki Urwis dosk v2. w klasie młodzieży, ARIELKA Słodki Urwis dosk v1 CWC NSwR. GRATULACJE[/quote] A pieski miniatury???Nasza Viz startowala z HRABIĄ????:lol: A może Andzka wiesz jak wypadly kroliki i jak byla stawka kroliki dlugowlose?/ bardzo proszę:lol: :lol: GRATULACJE DLA CARELLEGO ŚWIATŁODYCZ I DLA GONI I DLA ARIELKI :laola: :laola: GRATULACJE DLA AGENTA,CARMELKI I ADŻANTY:laola: :laola:
andzka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Niestety, żaden krótkowłosy królik ani miniaturka nie były zgłoszone na tą wystawę.:shake: tyle co się dowiedziałam to już piszę: [B] Jamnik długowłosy króliczy[/B]: ATRAKCJA z Końskego Raju NSwR w porównianiu o rasę pokonała IRYSA z Końskego Raju. W klasie otwartej w suczkach szła SZAKA z Grodu Halszki a w klasie weteranów BIBIANKA Fgoland.Tu nie znam wyników.:oops: [B]Jamnik długowłosy min.[/B]: HRABIA z Końskiego Raju CWC :multi::multi::multi: . BOB dla suki z kl.championów TEMIDY Dagnasta
andzka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Śpieszę donieść, że CARELLI Światołdycz zajął II miejsce na na BEST IN SHOW!!!!!! :laola:
ursus Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!! Jamniki GÓRĄ choć dołem............
Viz Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Moje dzieciatko dostalo CWC, NPwR i fantastyczny opis:loveu: Przegraliśmy w porównaniu z przepiękną Mł.Ch.Pl, Ch.Pl TEMIDA Dagnasta :) Fantastyczna wystawa i gratulacje dla Gosi i Carellego, z tego co wiem byliście na podium na BISach (albo znajoma Was z kimś pomyliła)!!!!! :multi::multi::multi:
agniecha Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [SIZE=5]Wielkie gratulacje dla GONI i Jej bohatera :roll: :roll: :p :lol: i dla wszystkich wyróżnionych jamniczków :lol: [/SIZE]
Viz Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Agniecha, swoja droga bardzo milo mi bylo Cie poznać i Twoją piękną sunię! :loveu:
AMIŚKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='andzka']Śpieszę donieść, że CARELLI Światołdycz zajął II miejsce na na BEST IN SHOW!!!!!! :laola:[/quote] :laola: :laola: Bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE DLA GONI I CARELLEGO ZA PUDŁO:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
AMIŚKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Viz']Moje dzieciatko dostalo CWC, NPwR i fantastyczny opis:loveu: Przegraliśmy w porównaniu z przepiękną Mł.Ch.Pl, Ch.Pl TEMIDA Dagnasta :) :Dog_run: :Dog_run: GRATULACJE DLA VIZ I HRABIEGO:laola: :laola: :laola:
agniecha Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [SIZE=6]Cieszę się że poznałam wspaniałe DOGOMANIACZKI na realu. Jesteście super :p a wasze pupile przecudowne :lol: :lol: :lol: :lol:[/SIZE]
Szantina Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Wielkie gratulacje dla szystkich wystawiających i ...wystawianych:loveu: A dla tych co nie byli i mocno kciuki trzymali znajdą się jakies fotki z wystawy?
juliola Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Gratulacje dla mojej wnuczki CARMELI Słodki urwis, mojego wnuczka AGENTA Lukrowy Pierniczek, mojego syneczka CARELLEGO Światołdycz:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: jeszcze nie dowierzam, że zdobyliście II BIS! To teraz sędziowie patrzą na jamniki? Ale się porobiło! Babcia juliola
juliola Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Bardzo bym chciała poznać moją wnuczkę CARMELĘ w realu a nie na zdęciach! Napisz gdzie będziecie na wystawie. Do Wrocławia ode mnie za daleko
Zabajka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A ja widząc, że nikt o Rzeszowie nie wspomniał, śpieszę donieść, iż malutka Ułanka Arlet "skopiowała" swe osiągnięcia z wystawy w Krosnie i uzyskała w Rzeszowie to samo czyli : CWC, NSwR, Zw. Rasy oraz III miejsce w BOG. Bardzo się cieszę, zważywszy na fakt "położenia" nowej murawy na stadionie w Rzeszowie. Trawa była bardzo gęsta i miała straszną dla "królika" wysokość- około 4-5 cm ! Skandal !!!:mad: Było nas ledwo widać na BISie...:shake: Ela
Gonia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Graulacje dla wszystkich jamniczych pięknośći:loveu: Zabajka trzeba było zobaczyć jak trawa szumiała w Toruniu:evil_lol: Bardzo dziękujemy za gratulacje.Ja tak jak Juliola nie mogę jeszcze uwierzyć,że staneliśmy na pudle!Myślałam,że znowu robimy za tło.Sędzina z Litwy po ocenie w ringu głównym(małe były kolejny raz na stole),poprosiła żeby wszyscy zeszli w ring przygotowawczy i z niego wywołano zwycięzców.Nogi miałam miękkie jak musiałam przedefilować przez cały ring do pudła.A mój niuniś miał luzik jak zwykle:p Mam trochę fotek,ale muszę poprosić Andzkę o wstawienie. Aha,a moja Arielka dostała najkrótszy opis świata"Doskonała w każdym calu".:evil_lol:
Recommended Posts