Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem niestety jak wyglądał na początku. Ale nadal jeszcze troszkę mu brakuje.
Fajnie się nosi na rękach :D Mam swojego Bruna 2 :P Ale Karmelek taki jakiś spokojniejszy :)

Deszczowa pogoda nie bardzo niuńkowi do gustu przypadła, więc za pierwszym krzaczkiem robił w tył zwrot i on dalej na spacer nie idzie :evil_lol: Nie będę się z nim szarpać :D

Posted

Karmelek to (zaraz po Azie) najmniejszy piesek w schronisku.
Jest uroczy. Uwielbia głaskanie, a czasami stojąc cicho można go przyłapać na gonieniu własnego ogona :evil_lol:
Jest kochany. Fajnie się z nim wychodzi na spacerki, jest taki wdzięczny...

PS. Noszenie na rękach - moja specjalność - jego radocha :lol:

Posted

karmelek jest chudym psem, ma gdzieś zdjęcia z pierwszych dni u nas...w sumie chyba nic nie przytył
a je jak smok

dzisiaj miał kąpiel i nowe zdjęcia
wet dał nam szampon odczulający na ten łysy ogonek...dzisiaj była wspaniała pogoda i razem z ogonkiem wyprałyśmy Karmelka....chyba w ogóle nie było mu do śmiechu chciał uciekać

Posted

W jego kooopach nie ma nic, co mogłoby wskazywać na robale. Jest zaniedbany i ma jeszcze tą alergię.

Przy kąpieli tylko fukał, a potem oszczekał Sylwię, która próbowała jakieś fotki zrobić :D

Posted

Nie lubi sie kapac chlopak:roll: Coz, nie kazdy to lubi. A ja znowu wroce do robali. Moze by to jaks sprawdzic. Niedawno wyadoptowal sie maly piesek , ktory byl w domowym DT(bardzo dobrym) a w DS okazalo sie ze psiak mial robale nawet w serduszku.
Dlatego ja tak zwracam uwage na robale.

Posted

te w sercu są jednymi z najniebezpieczniejszych
podejrzewam raczej że jamnior wcześniej musiał być głodzony i teraz na starość ma tzw wycieńczenie starcze
boczki zawsze będą zapadnięte

przy kąpaniu na tak małą pchełkę przyszykowałyśmy chyba z 60 litrów wody zużyłyśmy z ogonkiem zaledwie połowę
Karmelek nie był w ogóle agresywny ale widać było że wołaby już skończyć kąpanie
na koniec wypadłam na pomysł żeby zrobić mu kilka fotek, karmelek zaczął szczekać na aparat....wyglądało to tak jakby chciał się zemścić na mnie za kąpiel:D