wujek & ciocia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ale niestety z ogłoszeń niema żadnego odzewu:( czy allegro ktoś jeszcze wystawia?[/QUOTE] w razie czego mogę dołożyć na wyróżnienie na allegro :) Quote
Ingrid44 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='wujek & ciocia']Ale niestety z ogłoszeń niema żadnego odzewu:( czy allegro ktoś jeszcze wystawia?[/QUOTE] w razie czego mogę dołożyć na wyróżnienie na allegro :)[/QUOTE] To by bylo cudownie :) :) :) Quote
rotek_ Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 byliśmy dzisiaj u weta tak na szybkiego bo w kuchni gotuje się mój obiad:D karmuś wymaga kąpieli co dwa dni w specjalnym szamponie w schronisku zależne jes to od pogody na zewnątrz a id czasu jaki sobie wygospodarujemy...a z tym wygląda różnie...no bo kto je obiad o 18.00:) rozmawiałam z robertm, chyba będziemy tak jak w przypadku granda szukać DT, ale najpierw zrobimy zbiórkę na ogłoszenie w MP bo to przy dobrym tekście i zdjęciu działa cuda Quote
wujek & ciocia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 wybaczcie, jestem nowy i nie znam jeszcze całej grypserki :) co oznacza MP ? Quote
Ingrid44 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 MP oznacza czaopismo "Moj Pies" . Kilka razy psiaki mialy tam ogloszenia i niektore dzieki temu znalazly domki. Ostatnio slepy ,gluchy staruszek Ami znalazl cudowny domek. Quote
Ingrid44 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='wujek & ciocia']dzięki a ile takie ogł kosztuje ?[/QUOTE] Niestety bardzo drogo- najtaniej 150zl (dwa krotkie zdania ) a max. 210zl ,ze zdjeciem oczywiscie. Gwarancji oczywiscie nie ma. Quote
wujek & ciocia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 drogo :( ale może warto rozpocząć jakąś zbiórkę ? Quote
paulinken Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Robiłam ogłoszenie Amiemu z mojego podpisu do MP. 10 zł za jedną linijkę tekstu + 55 zł za zdjęcie. W sumie wyszło 155 zł, ale jakby się chciało jeszcze jakąś ramkę czy coś, to koszty dodatkowe. Quote
Mika31 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 :buzi::buzi:Całusy dla słodkiego Karmelka:buzi: Quote
rotek_ Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 karmel fantastycznie, tyle że ma "twardy sen" i ciężko go obudzić co w ogóle nie widać po nim oznak takiego wieku chętnie wychodzi na spacerki apetyt mu dopisuje, dostaje wspomagacze na kości Quote
Ewanka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Trzymaj się śliczny jamniorku ... hopaj na pierwszą :) Quote
Ingrid44 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='rotek_']karmel fantastycznie, tyle że ma "twardy sen" i ciężko go obudzić co w ogóle nie widać po nim oznak takiego wieku chętnie wychodzi na spacerki apetyt mu dopisuje, dostaje wspomagacze na kości[/QUOTE] Ciesze sie ze Karmelek ma sie dobrze. Moze jakis domek wkrotce go zauwazy ? Quote
Isadora7 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Co u Karmelka? Ma 3 obserwatorów na allegro, może coś się z tego wykluje. Quote
Recommended Posts