Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Ingrid, Karmel jest szczęśliwym psiakiem tak naprawdę, cieszy się z każdego spaceru, czasami zachowuje się jak szczeniak :)

To dobrze bo bardzo martwie sie o niego .

Posted

wydaje mi się że Karmelek należy do tego procenta zwierząt które miały tak żle w życiu że schronisko i wolontariusze to dla niego raj

Posted

Nie dam rady przebić się przez wszystkie strony, jaki on ma stosunek do innych psów i przede wszystkim kotów? Odezwał się do mnie dom z zachodniopomorskiego w sprawie 10letniego jamnika, którego miałam kiedyś na DT - szukają do adopcji starszego psa, najchętniej jamnika (z sentymentu), koniecznie musi to być samiec i nieśmiało myślę, że to może dla niego szansa? Czeka już długo. Podeślę im zdjęcia i opis na maila jak tylko dostanę te informacje

Zapraszam na wątek szczecińskich jamników do adopcji, których liczba bardzo ostatnio wzrosła. :shake:

http://www.dogomania.pl/threads/190553-Szczeci%C5%84skie-jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji!

Posted

[quote name='szczecinianka']Nie dam rady przebić się przez wszystkie strony, jaki on ma stosunek do innych psów i przede wszystkim kotów? Odezwał się do mnie dom z zachodniopomorskiego w sprawie 10letniego jamnika, którego miałam kiedyś na DT - szukają do adopcji starszego psa, najchętniej jamnika (z sentymentu), koniecznie musi to być samiec i nieśmiało myślę, że to może dla niego szansa? Czeka już długo. Podeślę im zdjęcia i opis na maila jak tylko dostanę te informacje

Zapraszam na wątek szczecińskich jamników do adopcji, których liczba bardzo ostatnio wzrosła. :shake:

http://www.dogomania.pl/threads/190553-Szczeci%C5%84skie-jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji!

Napisalam do rotka na PW zeby zajrzala na watek bo wiem ze sa bardzo zapracowani w Schronisku i nie zawsze ma czas poprzegladac wszystkie watki :lol:

Posted

dzięki ingrid za wiadomość
Widzę że zawsze czuwasz gdy mnie nie ma...dzięki kochana!
pw juz wysłane
na wątku dodam że karmel nie jest agresywny dopóki kot nie ucieka..jak ucieknie najczęściej biegnie za nim ale ze względu na wiek chyba raczej nie dogoniłby kociaka

Posted

rotek_ napisał(a):
dzięki ingrid za wiadomość
Widzę że zawsze czuwasz gdy mnie nie ma...dzięki kochana!
pw juz wysłane
na wątku dodam że karmel nie jest agresywny dopóki kot nie ucieka..jak ucieknie najczęściej biegnie za nim ale ze względu na wiek chyba raczej nie dogoniłby kociaka

Wiem ze jestes BARDZO zajeta wiec staram sie "trzymac reke na pulsie " :) :) :) Cudownie by bylo gdyby Karmelek znalazl domek. Transoprt zawsze by sie jakos skolowalo.

Posted

szczecinianka napisał(a):
Dziękuję, dostałam opis na PW i właśnie puściłam go tym ludziom. Nie robię sobie zbyt wielkich nadziei, bo zazwyczaj jak się chce to nic z tego nie wychodzi, ale kto wie... ;)

Trzeba byc dobrej mysli .Nigdy nie wiadomo co ludzie chca .:shake::roll::shake:

Ja cale zycie chcialam Yoreczka a mam Doga Niemieckiego najwiekszego kalibru (serio) :lol::lol::lol:

Posted

karmelek od wczoraj siedzi w nowym domu
ma teraz domek z ogródkiem
ludzie przyjechali po małego młodego psa i wyjechali z karmelkiem:)
ta adopcja była szokiem dla wszystkich! właściciele karmeleka nawet nie zastanawiali się zbyt długo nad jego adopcją

szczęcia maluchu!

Posted

:lol:Rotek cudowna wiadomośc Karmelku dużo szczęścia w nowym życiu!!!!!!!!!!!:multi:maluszku mam nadzieje że nowi państwo będą cię kochać bo jesteś cudownym psem

Posted

rotek_ napisał(a):
ta adopcja była szokiem dla wszystkich! właściciele karmeleka nawet nie zastanawiali się zbyt długo nad jego adopcją

szczęcia maluchu!

Ale NIESPODZIANKA ! ! ! Nie macie pojecia jak sie ciesze :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Teraz tylko trzeba znalezc domek dla Alpena. Ja przez niego spac nie moge:shake: Bardzo sie martwie o niego :(

Posted

rotek_ napisał(a):

szczęcia maluchu!

Aż mam łzy w oczach. Karmelku Wszystkiego Najlepszego na Drodze Szczęsliwości i oby ona końca nie miała.