Ingrid44 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 jak wzieli pieniazki to poszlo, mozesz tez zadzwonic i zapytac . Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Karmelek zadowolony pewnie już poszedł spać ;) Quote
_ogonek_ Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ingrid, Karmel jest szczęśliwym psiakiem tak naprawdę, cieszy się z każdego spaceru, czasami zachowuje się jak szczeniak :) Quote
Ingrid44 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 _ogonek_ napisał(a):Ingrid, Karmel jest szczęśliwym psiakiem tak naprawdę, cieszy się z każdego spaceru, czasami zachowuje się jak szczeniak :) To dobrze bo bardzo martwie sie o niego . Quote
Mika31 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 tylko gdzie domek mam nadzieje że ogłoszenie pomoże Quote
Ingrid44 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Czy Karmelek ma jakies internetowe ogloszenia ? Quote
Mika31 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 wydaje mi się że Karmelek należy do tego procenta zwierząt które miały tak żle w życiu że schronisko i wolontariusze to dla niego raj Quote
szczecinianka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Nie dam rady przebić się przez wszystkie strony, jaki on ma stosunek do innych psów i przede wszystkim kotów? Odezwał się do mnie dom z zachodniopomorskiego w sprawie 10letniego jamnika, którego miałam kiedyś na DT - szukają do adopcji starszego psa, najchętniej jamnika (z sentymentu), koniecznie musi to być samiec i nieśmiało myślę, że to może dla niego szansa? Czeka już długo. Podeślę im zdjęcia i opis na maila jak tylko dostanę te informacje Zapraszam na wątek szczecińskich jamników do adopcji, których liczba bardzo ostatnio wzrosła. :shake: http://www.dogomania.pl/threads/190553-Szczeci%C5%84skie-jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji! Quote
Ingrid44 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='szczecinianka']Nie dam rady przebić się przez wszystkie strony, jaki on ma stosunek do innych psów i przede wszystkim kotów? Odezwał się do mnie dom z zachodniopomorskiego w sprawie 10letniego jamnika, którego miałam kiedyś na DT - szukają do adopcji starszego psa, najchętniej jamnika (z sentymentu), koniecznie musi to być samiec i nieśmiało myślę, że to może dla niego szansa? Czeka już długo. Podeślę im zdjęcia i opis na maila jak tylko dostanę te informacje Zapraszam na wątek szczecińskich jamników do adopcji, których liczba bardzo ostatnio wzrosła. :shake: http://www.dogomania.pl/threads/190553-Szczeci%C5%84skie-jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji! Napisalam do rotka na PW zeby zajrzala na watek bo wiem ze sa bardzo zapracowani w Schronisku i nie zawsze ma czas poprzegladac wszystkie watki :lol: Quote
rotek_ Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 dzięki ingrid za wiadomość Widzę że zawsze czuwasz gdy mnie nie ma...dzięki kochana! pw juz wysłane na wątku dodam że karmel nie jest agresywny dopóki kot nie ucieka..jak ucieknie najczęściej biegnie za nim ale ze względu na wiek chyba raczej nie dogoniłby kociaka Quote
Ingrid44 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 rotek_ napisał(a):dzięki ingrid za wiadomość Widzę że zawsze czuwasz gdy mnie nie ma...dzięki kochana! pw juz wysłane na wątku dodam że karmel nie jest agresywny dopóki kot nie ucieka..jak ucieknie najczęściej biegnie za nim ale ze względu na wiek chyba raczej nie dogoniłby kociaka Wiem ze jestes BARDZO zajeta wiec staram sie "trzymac reke na pulsie " :) :) :) Cudownie by bylo gdyby Karmelek znalazl domek. Transoprt zawsze by sie jakos skolowalo. Quote
szczecinianka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dziękuję, dostałam opis na PW i właśnie puściłam go tym ludziom. Nie robię sobie zbyt wielkich nadziei, bo zazwyczaj jak się chce to nic z tego nie wychodzi, ale kto wie... ;) Quote
Ingrid44 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 szczecinianka napisał(a):Dziękuję, dostałam opis na PW i właśnie puściłam go tym ludziom. Nie robię sobie zbyt wielkich nadziei, bo zazwyczaj jak się chce to nic z tego nie wychodzi, ale kto wie... ;) Trzeba byc dobrej mysli .Nigdy nie wiadomo co ludzie chca .:shake::roll::shake: Ja cale zycie chcialam Yoreczka a mam Doga Niemieckiego najwiekszego kalibru (serio) :lol::lol::lol: Quote
_ogonek_ Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ingrid, duże jest pięknie :loveu: Dla mnie zawsze najfajniejsze psy to były te duże, bernardyny, dogi, molosy, a nie yorki shih-tzu i inne ;) Quote
rotek_ Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 karmelek od wczoraj siedzi w nowym domu ma teraz domek z ogródkiem ludzie przyjechali po małego młodego psa i wyjechali z karmelkiem:) ta adopcja była szokiem dla wszystkich! właściciele karmeleka nawet nie zastanawiali się zbyt długo nad jego adopcją szczęcia maluchu! Quote
Mika31 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 :lol:Rotek cudowna wiadomośc Karmelku dużo szczęścia w nowym życiu!!!!!!!!!!!:multi:maluszku mam nadzieje że nowi państwo będą cię kochać bo jesteś cudownym psem Quote
paulinken Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ale super! Aż się wzruszyłam :placz: Szczęścia, Karmelku! I miłości! Quote
Ingrid44 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 rotek_ napisał(a):karmelek od wczoraj siedzi w nowym domu ma teraz domek z ogródkiem ludzie przyjechali po małego młodego psa i wyjechali z karmelkiem:) ta adopcja była szokiem dla wszystkich! właściciele karmeleka nawet nie zastanawiali się zbyt długo nad jego adopcją szczęcia maluchu! Ale NIESPODZIANKA ! ! ! Nie macie pojecia jak sie ciesze :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Teraz tylko trzeba znalezc domek dla Alpena. Ja przez niego spac nie moge:shake: Bardzo sie martwie o niego :( Quote
Isadora7 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 rotek_ napisał(a):karmelek od wczoraj siedzi w nowym domu ma teraz domek z ogródkiem ludzie przyjechali po małego młodego psa i wyjechali z karmelkiem:) ta adopcja była szokiem dla wszystkich! właściciele karmeleka nawet nie zastanawiali się zbyt długo nad jego adopcją szczęcia maluchu! Aż mam łzy w oczach. Karmelku Wszystkiego Najlepszego na Drodze Szczęsliwości i oby ona końca nie miała. Quote
Recommended Posts