Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cisza tutaj bo też nic się nie dzieje:evil_lol:
Iza jak chcesz wrażeń to zapraszam, możesz wpaść- psy się ucieszą z wizyty (ostatnio cię zdrowo wycałowały- może replay:diabloti: )

Posted

łyknęłam za jednym zamachem!!
Boooooskie :)
A juz sceny ze snu boksiów są przesłodkie, rozwalające.Zalewscy- to Twoje ulubione jest też jednym z moich faworytów, choć trudno jedno zdjecie wybrac, jak większośc takich cuuudnych.
Okrutnie fotogeniczne dzieciaki. A Moira ( tak, wiem narażam się Ewcee i podlizuje Pawłowi ;) ) jest w moim ulubionym boksiowym kolorku. Uwielbiam te ciemne pręguski.

Posted

Nawet mu nie przekażę:p Utwierdzam go w przekonaniu , że najpiękniejszy jest Imbir:loveu: I najmądrzejszy:loveu: I w ogóle....

Posted

Ewkaa napisał(a):
Nawet mu nie przekażę:p Utwierdzam go w przekonaniu , że najpiękniejszy jest Imbir:loveu: I najmądrzejszy:loveu: I w ogóle....

:roflt: :roflt: :roflt:Czekam na nowe foty :ylsuper:

Posted

Ewkaa napisał(a):

:klacz::klacz::klacz::klacz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: popieram;)

Posted

Jaki jest plus posiadania 2 psów?-ano bawią się same. Tak się nakręcają nawzajem, każde zabiera swoją zabawkę i ją miętoli w pysku a ja mam spokój:evil_lol:

Posted

normalnie mnie te Twoje faflunki zauroczyły. Zawsze lubilam boksie, jak zresztą większośc molosów, ale Moira i Imbir przebijają wszystkich. No i ten talent fotograficzny.....

Posted

No i ten talent fotograficzny.....

:evil_lol: talent:crazyeye: potraktuję to jako komplement:cool1: To raczej zasługa psów że takie fotogeniczne chyba bo ja i talent rozeszliśmy się wiele lat temu chyba. ;)

Imbir1 ja sobie wypraszam! Na zdjęciu widać jednego maciupkiego ząbka!:razz:

Posted

Ewkaa napisał(a):

Imbir1 ja sobie wypraszam! Na zdjęciu widać jednego maciupkiego ząbka!:razz:

:crazyeye:Aaaaa, teraz zauważyłam, przepraszm, już się poprawiam:evil_lol:, ale czy ty napewno jesteś pewna, ze to ząbek, a nie np. twarożek ze śniadanka:evil_lol::diabloti:
Kochany Imbirku ciocia Imbir i tak cię kocha:loveu:

Posted

Ząbek Imbirka jest the best :loveu::loveu::loveu:
Moira jest koffana z tym sznurkiem;)
ha ha urosły mi wąsy;)

O tak posiadanie w domku 2 psów to niewątpliwa przyjemnosć i wygoda / przynajmniej nie musisz na 4rakach udawać piesa i zabawiać /

Posted

A jak fajnie jest jak cie dwa potwory witają:evil_lol: jeden buzi w nos a drugi z baranka w czoło i leżysz jak długa. Coś pięknego.:mad:

Posted

[quote name='Ewkaa']A jak fajnie jest jak cie dwa potwory witają:evil_lol: jeden buzi w nos a drugi z baranka w czoło i leżysz jak długa. Coś pięknego.:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystarczy 1 Ozzy i zamiast okularów mam na oczach cos jakby soczewki kontaktowe :evil_lol::evil_lol:

Posted

Pan spał prawie na ścianie:evil_lol: A dla mnie już miejsca nie było mogłam albo robić zdjęcia albo siedzieć na dogomanii:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...