giselle4 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='kikou']brzuszek doszedł do siebie, może jeszcze nie kupa idealna ale już nie rozwolnienie.... ;) jeszcze jakiś czas Lisiu bedzie dostawać Enteroferment..i powinna ta flora jelitowa zupełnie dojść do siebie... z duszą na ramieniu ale spróbujemy żeby Lisio jeszcze został u nas, narazie Lisio ciągle przebywa osobno od innych piesków i wychodzi na wybieg sam ale po niedzieli zaiwestujemy w jakiś porządny kaganiec i spróbuje jeszcze raz zintegrować go z towarzystwem najwiekszych... ale w tym kojcu wewnetrznym przez siatke w zasadzie widzi wszystkie pieski, ktore sto razy dziennie obok niego przebiegają.... i zazwyczaj pozostaje obojetny...oprócz 3 kolegów, "dziwnego", ktorego już w drugi dzień szarpnął za ucho, dużego niekastrowanego i jednego średniego kastrata.... no nic.. zaczne od wypuszczania go w kagańcu z Saszą, w stosunku do niej zawsze był super i zobaczymy... potem postaram sie wymienić drzwiczki w tym kojcu zewnętrznym(z którego wydostał sie po 15 minutach), tak żeby był oddzielony za dwoma płotami od innych piesków jak bede musiała gdzieś wyjść....[/QUOTE] Dziekuje Kasiu:) lzej mi od dzisiaj bo mam do Ciebie zaufanie Lisiu,prosze badz grzeczny.....teraz masz wszystko i nie mozesz tego zepsuc... Dziekuje Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='ossa98']No właśnie, gdzies mi to umknęło. Zastanawiałam się wczoraj, czy nasz poczciwy Lisiu jest już po kastracji.[/QUOTE] Wydaje mi się, że nie. Pzdr. Quote
giselle4 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Wydaje mi się, że nie. Pzdr.[/QUOTE] Nie nie jest po kastracji nie było kiedy...dzialałysmy szybko:) Quote
giselle4 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Porozmawiam z Kasia.....:) i potrzebujemy duzo ogloszen...moze jeszcze ktos pokocha i da domek:) Quote
ossa98 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 W takim razie jest szansa, że po zabiegu nieco złagodnieje. Lisieńku pokazuj się! Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='giselle4']Nie nie jest po kastracji nie było kiedy...dzialałysmy szybko:)[/QUOTE] Tak, pamiętam "akcję"...:) Pzdr. Quote
protzlav Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [B][COLOR=deepskyblue]I jak tam Lisiu, jak się zachowujemy ??? Pozdrowionka !!! (D.)[/COLOR][/B] Quote
Lolalola Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 buziolki Lisiu:)ciesze sie,ze jestes tam gdzie jestes;) Quote
brzośka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dzień dobry Lisiu :) jesteś grzeczny czy znów łobuzujesz? Quote
monika083 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 ja podrzuce i przy okazji zapraszam na watek Prado,wyrwanego od hycla.Prado jest juz u Jamora,jednak nie mamy dla niego ani jednej stalej (ani jednorazowej) deklaracji..Prosimy o pomoc. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188243-Prado-w-hotelu-potrzebne-deklaracje.-POMÓŻCIE!"][COLOR=#4444ff]Prado w hotelu potrzebne deklaracje. POMÓŻCIE![/COLOR][/URL] [URL="http://img43.imageshack.us/i/3266be08219c0d95med.jpg/"][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/473/3266be08219c0d95med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Lolalola Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 oczywiscie,ze jest grzeczny:)a ciotki tylko pytaja i pytaja!!!!! przeciez on jest kochany i wspanialy i w zyciu nie mial go kto nauczyc zeby nie zaczepiac pieskow................na pewno ciocia Kikou zapanuje nad sytuacja;) Quote
Mysza2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Witajcie Lisiowe cioteczki. Przeczytałam na szybkensa to co działo jak byłam na urlopie i od euforii przeszłam do zdołowania:(. Kasiu kochana tak bym chciała, żeby mógł u Ciebie zostać. Niech te dobre duszki które nad nim jednak czuwały gdzieś z góry nie próżnują teraz tylko na nowo wezmą się do roboty. Bardzo mocno trzymam za to kciuki. W pracy mnie gonią jak to po urlopie. Wieczorem na spokojnie wszystko przeczytam. Cioteczki może ta kastracja polepszyłaby sprawę. Będziemy musiały na nią uzbierać, może Kasia zgodziłąby się żeby to było jeszcze u niej i pod jej opieką, muszę kończyć Serdecznie wszytkich pozdrawiam Quote
protzlav Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [B][COLOR=deepskyblue]Witaj Lisiu !!! Czy jesteś grzecznym chłopcem ??? Pozdrowionka !!! (D.)[/COLOR][/B] Quote
protzlav Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [B][COLOR=blue]Zapraszam na wątek mojej nowej podopiecznej Maggie !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190220-Gdzie-jesteś-Mój-Ukochany-Ludziu-(wątek-Maggie)?p=15123283#post15123283[/URL] [B][COLOR=blue]Pozdrawiam !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue](D.)[/COLOR][/B] Quote
kikou Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 u Lisia w porządku...no ale wybieg ciągle solo...., po powrocie z urlopu pani Wet zaplanujemy kastrację... a jaki kaganiec proponujecie, nie mam z kagańcami doświadczenia.... kupimy mu maszera? czy piesie nie dają rady ich ściągać? Quote
giselle4 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='kikou']u Lisia w porządku...no ale wybieg ciągle solo...., po powrocie z urlopu pani Wet zaplanujemy kastrację... a jaki kaganiec proponujecie, nie mam z kagańcami doświadczenia.... kupimy mu maszera? czy piesie nie dają rady ich ściągać?[/QUOTE] ja sie nie znam moja ma taki szmaciany na rzepa:crazyeye: i jest ok......ale on onek a nie bokser:) jestem pewna ze nie metalowy,bo jak takim przylozy ...to moze byc dramat:( Quote
Asiaczek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Cieszę się, że jednak kastracja będzie. Wydaje mi się, że kastracja to będzie taki rodzaj "drugiej szansy" dla Liska. Powinien złagodnieć, geny dominanta - oby poszły precz! A z kagańcami tez nie mam zbyt wiele do czynienia. Może skórzany lub plastikowy? Ja mam taki parciany i to raczej rzadko uzywany... pzdr. Quote
alice midnight Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 deklaruję fanty na bazarek. najdalej jutro prześlę do zuzi_kuzik. 3mam mocno kciuki i zapraszam do odwiedzin naszego znajdy Kajtuna juz po operacji...ale nadal bez widokow na dom. i też żebrzemy o każda złotówkę na utrzymanie go w hotelu. ech pieski los. Quote
protzlav Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='alice midnight']deklaruję fanty na bazarek. najdalej jutro prześlę do zuzi_kuzik. 3mam mocno kciuki i zapraszam do odwiedzin naszego znajdy Kajtuna juz po operacji...ale nadal bez widokow na dom. i też żebrzemy o każda złotówkę na utrzymanie go w hotelu. ech pieski los.[/QUOTE] [B]A czy Kajtun ma wątek ??? A jakieś fotki ???[/B] [B](D.)[/B] Quote
alice midnight Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/189215-Kajtun-już-na-dt-mamy-długi-i-brak-zaplecza-finansowego-na-życie-psiaka!-pomożecie[/url] to pozwoliłam sobie wkleić linka takze w moim podpsiie jest wszystko co kajtuna dotyczy pozdrawiam serdecznie Quote
Ajula Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='kikou'] a jaki kaganiec proponujecie, nie mam z kagańcami doświadczenia.... kupimy mu maszera? czy piesie nie dają rady ich ściągać?[/QUOTE] podobno kagańce fizjologiczne są najlepsze, ja się przymierzam do kupna takiego dla naszego Gacka Quote
giselle4 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 kikou,daj prosze na pv adres do wysyłki jakies leki wysle...mam omega i cos tam jeszcze:) Quote
Mysza2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Zaglądam ze strachem że nasz biedaczysko znowu coś narozrabiał, ale na szczęście nic nie słychać. Cioteczki jak myślicie , czy Lisiowi trzeba by robić już ogłoszenia czy dopiero jak będzie po jajuniach? Quote
Recommended Posts