Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kikou'] ... a ja coś majstrowałam przy pralce i wtedy Lisio przybiegł sam do mnie, wspiął sie dwoma łapami tak wysoko na tę pralke i dawał buziaki, przytulał główke....
[/QUOTE]
biedulek wreszcie poznaje, jak fajnie być kochanym psem :loveu:

Posted

Lisiu naprawde musiał poznać piekło z ręki człowieka, aż się serce kraje....
trochę się dzisiaj wyczesywaliśmy... futro ma nasz chłopak jak niedźwiedź... i jak podeszłam ze szczotką znowu strasznie trzęsły mu się nóżki... czeszę, czeszę.. nóżki drżą niepewnie ale Lisio sie nadstawia... jak oczyszczam szczotke z włosó to cały prawie chciał sie wcisnąc na kolana żeby tylko dalej czesać... aż mi sie ryczeć chciało... bo taki biedak... tak sie bał, ciągle nie wie czego sie spodziewać po człowieku ale bardzo chciał żeby go dotykać....

Posted

Kochane biedactwo, to najwspanialsza odmiana psiego losu, z jaką sie ostatno spotkalam. Całe zycie w strachu i niewoli, ale teraz tyle w nim nadziei i ufnosci, ze serce sie kraje.

Posted

Lisiu Twoja historia jest naprawde bardzo wyjatkowa.....mysle,ze bede na zawsze Cie pamietac.......:)
mam w sobie taka nieprzemozona chec spotkania Cie na zywo i wtedy moglabym Cie glaskac i 5 h....................

Posted

[B]Witaj Lisiu !!! i hopaj po domek, hop hoop !!![/B]

[B]*****************************************************************[/B]

[B][COLOR=magenta]Kochani, proszę WAS o pomoc, Szanowne Cioteczki i Wujaszkowie !!![/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue][COLOR=red]http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Homer38210OpiekunkaKarina#[/COLOR] - szukamy domku dla tego malutkiego kudłaczka :)))[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Przypominam Wam, moi drodzy, o moim Tymczasowiczu - Homerku !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]Prosimy też o odwiedzanie wątku Homera:[/COLOR][/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187285-Pilnie-przygarnę-kochającego-ludzia-!!!-Homer-(wątek-Homera[/URL])
[B][COLOR=blue]I również mam prośbę o rozwieszanie jego ogłoszeń !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]No i o podrzucanie psiaka !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Kto pomoże ???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Chętnym firmówkę prześlę mailem do druku !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Z góry dzięki za pomoc !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue](D.)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='kizimizi']tak ja moge cos przekazac ale tego nie poprowadze z braku zcasu.
Jesli sie cos spzreda to wysle paczuszki na wskazane adresy[/QUOTE]

jezeli aktualne to chyenie sie zajme tym bazarkiem . prosze o pw :)

Posted

[quote name='michelle04']Sorki za offa ale proszę o głosy na Krakvecie na lisiową ciotkę Giselle 4 -warto :)
[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11331[/URL][/QUOTE]

jak tam mozna glosowac?? bo ja nieiwme:(

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']jezeli aktualne to chyenie sie zajme tym bazarkiem . prosze o pw :)[/QUOTE]
Dostalam juz zdjęcia bizu i kosmetykow. Wystawię bazarek dzisiaj. Chyba, ze kizimizi jeszcze ma jakies fanty na inny bazarek.

Posted

[quote name='bela51']Dostalam juz zdjęcia bizu i kosmetykow. Wystawię bazarek dzisiaj. Chyba, ze kizimizi jeszcze ma jakies fanty na inny bazarek.[/QUOTE]

mysle, mysle... mam jeszcze 1 torebeczka co zostala i mnostwo zakreslaczy i cienkopisow ale nei wiem czy takie dlugopisy sie nadaja.
Jak myslicie?

Posted

[quote name='kizimizi']mysle, mysle... mam jeszcze 1 torebeczka co zostala i mnostwo zakreslaczy i cienkopisow ale nei wiem czy takie dlugopisy sie nadaja.
Jak myslicie?[/QUOTE]

[B]Myślę, że jak najbardziej ... Byle w rozsądnej cenie :P (D.)[/B]