Ania i Kajber Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='adkaaaaa5'] [img]http://lh5.ggpht.com/_aklvqupngiq/teya6wurcxi/aaaaaaaabe8/_3-sdxkjq8k/201007201211.jpg[/img] [/quote] ale śliczna i radosna mordeczka :-). Quote
ossa98 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Lisiu pokazuj się! Prosimy o więcej zdjęć kochanek mordeczki:-)! Quote
Ajula Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='kikou'] ... a ja coś majstrowałam przy pralce i wtedy Lisio przybiegł sam do mnie, wspiął sie dwoma łapami tak wysoko na tę pralke i dawał buziaki, przytulał główke.... [/QUOTE] biedulek wreszcie poznaje, jak fajnie być kochanym psem :loveu: Quote
protzlav Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [B]Szukaj domku Lisiu, szukaj !!! Pozdrowionka :) (D.)[/B] Quote
Lolalola Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 jaki kochany Lisiaczek,buziaki rozdaje i pierze:)ale sie psie serduch musi cieszyc:)swiat poznaje....... Quote
kikou Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Lisiu naprawde musiał poznać piekło z ręki człowieka, aż się serce kraje.... trochę się dzisiaj wyczesywaliśmy... futro ma nasz chłopak jak niedźwiedź... i jak podeszłam ze szczotką znowu strasznie trzęsły mu się nóżki... czeszę, czeszę.. nóżki drżą niepewnie ale Lisio sie nadstawia... jak oczyszczam szczotke z włosó to cały prawie chciał sie wcisnąc na kolana żeby tylko dalej czesać... aż mi sie ryczeć chciało... bo taki biedak... tak sie bał, ciągle nie wie czego sie spodziewać po człowieku ale bardzo chciał żeby go dotykać.... Quote
Alexandra29 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Jutro będą przesłane 25 zł. Nie wiele, ale na dzień dzisiejszy nie mogę więcej. Ale grosik do grosika i coś się uzbiera:-) Lisiu jest piękny i musi poznać prawdziwe życie:-) Quote
bela51 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kochane biedactwo, to najwspanialsza odmiana psiego losu, z jaką sie ostatno spotkalam. Całe zycie w strachu i niewoli, ale teraz tyle w nim nadziei i ufnosci, ze serce sie kraje. Quote
Ajula Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Lisio jest dowodem na to, że warto te wspaniałe stworzenia ratować, choć to często jest takie trudne ja swoją dolę przeleję jutro Quote
Lolalola Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Lisiu Twoja historia jest naprawde bardzo wyjatkowa.....mysle,ze bede na zawsze Cie pamietac.......:) mam w sobie taka nieprzemozona chec spotkania Cie na zywo i wtedy moglabym Cie glaskac i 5 h.................... Quote
ossa98 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Dobranoc Lisiu! niech Ci się wyśni wymarzony domek, taki z kochającym i wyrozumiałym panem, który zapewni Ci szczęśliwą i godną starość. Quote
Korespondentka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Mam nadzieję, że po moim powrocie dalej będą same dobre wieści i że można będzie banerek zamienić na bardziej optymistyczny :Dog_run::bye: Quote
ossa98 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Witaj Lisiuniu, słodziaku nasz!:-) Jak mija Ci poranek? Quote
protzlav Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [B]Witaj Lisiu !!! i hopaj po domek, hop hoop !!![/B] [B]*****************************************************************[/B] [B][COLOR=magenta]Kochani, proszę WAS o pomoc, Szanowne Cioteczki i Wujaszkowie !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][COLOR=red]http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Homer38210OpiekunkaKarina#[/COLOR] - szukamy domku dla tego malutkiego kudłaczka :)))[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Przypominam Wam, moi drodzy, o moim Tymczasowiczu - Homerku !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Prosimy też o odwiedzanie wątku Homera:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187285-Pilnie-przygarnę-kochającego-ludzia-!!!-Homer-(wątek-Homera[/URL]) [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]I również mam prośbę o rozwieszanie jego ogłoszeń !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]No i o podrzucanie psiaka !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Kto pomoże ???[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Chętnym firmówkę prześlę mailem do druku !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Z góry dzięki za pomoc !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue](D.)[/COLOR][/B] Quote
zuzia_kuzik Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Lisku, przepraszam, ze mnie tak dlugo nie bylo :( teraz postaram sie nadrobic zaleglosci Quote
protzlav Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [B]Jeśli Lisio ma jakieś plakaciki, podeślijcie mi na maila - chętnie porozwieszam u mnie w okolicy !!![/B] [B]@: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B] [B](D.)[/B] Quote
zuzia_kuzik Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='kizimizi']tak ja moge cos przekazac ale tego nie poprowadze z braku zcasu. Jesli sie cos spzreda to wysle paczuszki na wskazane adresy[/QUOTE] jezeli aktualne to chyenie sie zajme tym bazarkiem . prosze o pw :) Quote
zuzia_kuzik Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='michelle04']Sorki za offa ale proszę o głosy na Krakvecie na lisiową ciotkę Giselle 4 -warto :) [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11331[/URL][/QUOTE] jak tam mozna glosowac?? bo ja nieiwme:( Quote
bela51 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='zuzia_kuzik']jezeli aktualne to chyenie sie zajme tym bazarkiem . prosze o pw :)[/QUOTE] Dostalam juz zdjęcia bizu i kosmetykow. Wystawię bazarek dzisiaj. Chyba, ze kizimizi jeszcze ma jakies fanty na inny bazarek. Quote
kizimizi Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='bela51']Dostalam juz zdjęcia bizu i kosmetykow. Wystawię bazarek dzisiaj. Chyba, ze kizimizi jeszcze ma jakies fanty na inny bazarek.[/QUOTE] mysle, mysle... mam jeszcze 1 torebeczka co zostala i mnostwo zakreslaczy i cienkopisow ale nei wiem czy takie dlugopisy sie nadaja. Jak myslicie? Quote
protzlav Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='kizimizi']mysle, mysle... mam jeszcze 1 torebeczka co zostala i mnostwo zakreslaczy i cienkopisow ale nei wiem czy takie dlugopisy sie nadaja. Jak myslicie?[/QUOTE] [B]Myślę, że jak najbardziej ... Byle w rozsądnej cenie :P (D.)[/B] Quote
Recommended Posts