azalia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Odwiedzam Lisia i o domku dla niego marzę. Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Cioteczki, jestem po powrocie z urlopu. Wieczorem ogarne watek i sprawy finansowe bo juz widze blad w rozliczeniu. Lisio ma hotelik oplacony do 20wrzesnia, nie dopisalam...Musze to wszystko przeliczyc i sprawdzic czy tylko nie dopisalam do kosztow czy rowniez nie odjelam od salda. Z ogloszen odzewu zadnego. Nie ma ani pytan mailowych ani telefonicznych. Czytalam prosbe Myszki o nowy tekst, napisze do _ogonek_ moze ona bedzie miala szczesliwa reke. Kikou zaszczepila Lisia p/wsciekliznie - koszt 25zł Dziekuje, że zagladacie i jestescie z nami caly czas! Quote
margaret Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Witaj Edytko, jak miło Cie znów widzieć, mam nadzieję że odpoczęłaś i się wybawiłaś. :) ja zajrzałam wczoraj na 1 strinę na finanse i trochę się przestraszyłam że tak mało tych deklaracji... nie wiem jak wiążecie koniec z końcem dla Lisia, Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Gosiu, deklaracji jest malo, podobnie jak u Saszki. Ale jak do tej pory udawalo sie calkiem dobrze, bo byly bazarki i beda kolejne :) Gosiu, nie moge sobie przypomniec czy Twoje fanty mialy isc na konto Saszki czy Liska? A mozemy je podzielic miedzy dwa psiaki? ps. zaktualizowalam wplaty na rzecz Liska, teraz jeszcze dokladnie przelicze. Nie wiem jak to sie stalo, ze u Liska nie wpisalam zaplaty za hotelik a u Saszki tak... kiedy place za dwa psy jednoczesnie! :crazyeye: Odliczylam rowniez koszt szczepionki i na chwile obecna mamy 695,43zł Quote
margaret Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 fiorsteinbock napisał(a): Gosiu, nie moge sobie przypomniec czy Twoje fanty mialy isc na konto Saszki czy Liska? A mozemy je podzielic miedzy dwa psiaki? Edytko - dziel i rządź wedle potrzeb :) Quote
Mysza2 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Witaj Edytko :multi::multi::multi: brakowało nam Ciebie :loveu::loveu::loveu: Quote
Lolalola Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Witaj Lisiu po przerwie....:)ciotka znow dala d........z deklaracjami,wybacz ale ostatnie 3 mce to nieustanny kolowrotek dla mnie:(nie zapomne o Tobie teraz i wysle kaske na koniec wrzesnia!!! Quote
andegawenka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 To ja Myszkę na dobranoc zastąpię Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 A ja sie przytule do misiaka i zamkne oczy, bo juz rzesami po klawiaturze ciągne ;) Dzieki margaret za fanty, na dniach wystawie bazarek ksiazkowy i moze cosik brzoska podrzuci? :) Cioteczko, propozycja aktualna? LolaLola, rozumiem doskonale. U mnie corka podrosla i po pracy nie wiem w co rece wkladac, wieczorem kladziemy sie do zasypiania a ja...szybciej oko przymykam niz Ona :) I na dodatek cierpnie na chroniczny brak pamieci! Poradzcie cos, prosze...czy jakies suplementy przyjmowac na pobudzenie mozgu??? Quote
Mysza2 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='andegawenka']To ja Myszkę na dobranoc zastąpię Myszka latała za sforą psów ale nic nie wskórała:( Dobranoc Lisiu i cioteczki padam na pysk Quote
brzośka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 propozycja książkowa jak najbardziej aktualna, tylko lenistwo mnie takie ogarnęło, że się za focenie zabrać nie mogę :oops: postaram się dziś zmobilizować ;) Quote
ossa98 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Witam po urlopie Liska i cioteczki. Widzę, że sprawy ogłoszeniowe nie mają się najlepiej. Ale bądźmy dobrej myśli. Wakacje się skończyły, więc może zainteresowanie wzrośnie. Quote
Mysza2 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 niespodzianka:) Podczytałam na wątku Agdanka że asiek wybiera się do Kikou i poprosiłam o fotki i są:):) Asiek dziękujemy!!! Quote
Recommended Posts