ossa98 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dla mnie nie tak dobry:-(, ale Lisiowi i cioteczkom życzę jak najlepszego. Quote
giselle4 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Ten poprzedni guzek, pierwszy nie powieksza sie. Drugi wyrósl i trzeba bedzie obserwowac. Tylko zastanawiam sie co dalej, co w sytuacja jak guzki zaczna rosna w liczbie duzo wiekszej...Martwi mnie opcja operacji :([/QUOTE] tez sie martwie Edytko nasza ma pare takich guzkow....i na razie nie ruszamy....:( Quote
fiorsteinbock Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Moja Nuka podobnie... i tez nie oddajemy na stół, boimy sie narkozy. Ciotki, dzisiaj zadzwonie do Kikou, bo zupelnie nie mialam glowy...W domu szpital, corka chora, ja z alergia :) Quote
Kocurek Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja tez przybywam i miziam Lisia na dobranoc:) Quote
majku33krakow Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 witam was i lisia również.kikou zrobiłaś kaaaaaaaaaaaaaawał dobrej roboty dla lisia,już myślałem że sie lisio nigdy nie otworzy dla człowieka,ciekawy jestem jak do mężczyzn będzie się zachowywał. Quote
fiorsteinbock Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Cioteczki, dzisiaj Kasia ma rozmawiac z wetka odnosnie guzków. Jak tylko cos napisze, dam Wam znac. Druga sprawa, dostalam maila od p. Anety, która chce wspomóc finansowo naszego Liska :) Nie wiem czy p. Aneta jest dogomaniaczką, czy może z FB dotarła do Lisia. Jestesmy w kontakcie. Co do tel. czy @ w sprawie adopcji, niestety ciszaaaa... :( Quote
fiorsteinbock Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='majku33krakow']witam was i lisia również.kikou zrobiłaś kaaaaaaaaaaaaaawał dobrej roboty dla lisia,już myślałem że sie lisio nigdy nie otworzy dla człowieka,ciekawy jestem jak do mężczyzn będzie się zachowywał.[/QUOTE] Lisio zachowywał lekki dystans do mojego Tz podczas naszych odwiedzin, ale Kasia mowila, że jak juz pozna lepiej mężczyznę to potrafi zaufac. Mysle, ze nie byloby wielkiego problemu, zwlaszcza jakby facet byl mocno prozwierzecy :) Jaki zwierzak oprze sie takiemu człowiekowi :) Quote
brzośka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, dzisiaj Kasia ma rozmawiac z wetka odnosnie guzków. Jak tylko cos napisze, dam Wam znac. Druga sprawa, dostalam maila od p. Anety, która chce wspomóc finansowo naszego Liska :) Nie wiem czy p. Aneta jest dogomaniaczką, czy może z FB dotarła do Lisia. Jestesmy w kontakcie. Co do tel. czy @ w sprawie adopcji, niestety ciszaaaa... :([/QUOTE] na akitowym forum ktoś pytał o możliwość dołożenia się do utrzymania Lisia i Kacedy podała namiary na Ciebie, może to właśnie p.Aneta :) Quote
Akicius Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Witam.pewnie chodzilo o moja chec pomocy.Potrzebuje nr konta wraz z BIC i IBAN by moc dolozyc sie Liskowi do utrzymania. Piesio jest rozczulajacy i byloby okropne gdyby musial wrocic do schroniska. Buziaczki Lisku ode mnie i Szogusia Quote
Mysza2 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Bardzo Pani Anecie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: A co do mężczyzn to Kasia mówiła, że nie jest już źle nastawiony. Obcych raczej ignoruje, a swoich akceptuje. Quote
Mysza2 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Akicius']Witam.pewnie chodzilo o moja chec pomocy.Potrzebuje nr konta wraz z BIC i IBAN by moc dolozyc sie Liskowi do utrzymania. Piesio jest rozczulajacy i byloby okropne gdyby musial wrocic do schroniska. Buziaczki Lisku ode mnie i Szogusia[/QUOTE] Witaj, pisałyśmy jednocześnie:) Księgową Lisia jest Fiorsteinbock, na pewno wyśle konto jak wejdzie na dogo:) A Lisiowi nie pozwolimy wrócić do schroniska, ma takie kochane ciotki które o niego walczą i z przyjemnością witamy w ich gronie :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ja tezmocno zaciskam za Liska; oby te guzki były łagodne i oby operacja nie była potrzebna:) pzdr. Quote
Recommended Posts