Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Ten poprzedni guzek, pierwszy nie powieksza sie. Drugi wyrósl i trzeba bedzie obserwowac. Tylko zastanawiam sie co dalej, co w sytuacja jak guzki zaczna rosna w liczbie duzo wiekszej...Martwi mnie opcja operacji :([/QUOTE]
tez sie martwie
Edytko nasza ma pare takich guzkow....i na razie nie ruszamy....:(

Posted

witam was i lisia również.kikou zrobiłaś kaaaaaaaaaaaaaawał dobrej roboty dla lisia,już myślałem że sie lisio nigdy nie otworzy dla człowieka,ciekawy jestem jak do mężczyzn będzie się zachowywał.

Posted

Cioteczki, dzisiaj Kasia ma rozmawiac z wetka odnosnie guzków. Jak tylko cos napisze, dam Wam znac.
Druga sprawa, dostalam maila od p. Anety, która chce wspomóc finansowo naszego Liska :) Nie wiem czy p. Aneta jest dogomaniaczką, czy może z FB dotarła do Lisia. Jestesmy w kontakcie.
Co do tel. czy @ w sprawie adopcji, niestety ciszaaaa... :(

Posted

[quote name='majku33krakow']witam was i lisia również.kikou zrobiłaś kaaaaaaaaaaaaaawał dobrej roboty dla lisia,już myślałem że sie lisio nigdy nie otworzy dla człowieka,ciekawy jestem jak do mężczyzn będzie się zachowywał.[/QUOTE]
Lisio zachowywał lekki dystans do mojego Tz podczas naszych odwiedzin, ale Kasia mowila, że jak juz pozna lepiej mężczyznę to potrafi zaufac. Mysle, ze nie byloby wielkiego problemu, zwlaszcza jakby facet byl mocno prozwierzecy :) Jaki zwierzak oprze sie takiemu człowiekowi :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, dzisiaj Kasia ma rozmawiac z wetka odnosnie guzków. Jak tylko cos napisze, dam Wam znac.
Druga sprawa, dostalam maila od p. Anety, która chce wspomóc finansowo naszego Liska :) Nie wiem czy p. Aneta jest dogomaniaczką, czy może z FB dotarła do Lisia. Jestesmy w kontakcie.
Co do tel. czy @ w sprawie adopcji, niestety ciszaaaa... :([/QUOTE]
na akitowym forum ktoś pytał o możliwość dołożenia się do utrzymania Lisia i Kacedy podała namiary na Ciebie, może to właśnie p.Aneta :)

Posted

Witam.pewnie chodzilo o moja chec pomocy.Potrzebuje nr konta wraz z BIC i IBAN by moc dolozyc sie Liskowi do utrzymania.
Piesio jest rozczulajacy i byloby okropne gdyby musial wrocic do schroniska.
Buziaczki Lisku ode mnie i Szogusia

Posted

Bardzo Pani Anecie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
A co do mężczyzn to Kasia mówiła, że nie jest już źle nastawiony. Obcych raczej ignoruje, a swoich akceptuje.

Posted

[quote name='Akicius']Witam.pewnie chodzilo o moja chec pomocy.Potrzebuje nr konta wraz z BIC i IBAN by moc dolozyc sie Liskowi do utrzymania.
Piesio jest rozczulajacy i byloby okropne gdyby musial wrocic do schroniska.
Buziaczki Lisku ode mnie i Szogusia[/QUOTE]
Witaj, pisałyśmy jednocześnie:)
Księgową Lisia jest Fiorsteinbock, na pewno wyśle konto jak wejdzie na dogo:)
A Lisiowi nie pozwolimy wrócić do schroniska, ma takie kochane ciotki które o niego walczą i z przyjemnością witamy w ich gronie :loveu::loveu::loveu: