Kamila Proc Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 basia34 napisał(a):Rankiem podrzucam Lisia na pierwsza. to i ja to zrobie Quote
phase Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kamila Proc napisał(a):dzien dobry Lisiaczku i Cioteczki Witam Liska i wzajemnie. :) Quote
Kocurek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Oczywiscie,ze pamietamy...i oczywiscie mocno przytulamy:) Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Cioteczki, zagladam po przerwie. U Liska bez zmian, zarówno w sferze samopoczucia jak i odzewu z ogloszen. O ile pierwsze cieszy, drugie wciąż niepokoi. Czy on już nie znajdzie domu?! Poczatkiem wrzesnia jade ponownie na urlop, ale po powrocie chce zoorganizowac bazarek ksiązkowy. Fanty podarowala min. margaret. Dochod przeznaczymy na Lisia i Saszke, poniewaz zaczynaja topniec zasoby finansowe. Cioteczki, macie jakies przeczytane, zakurzone egzemplarze, ktorymi zasililybyscie bazarek? Quote
brzośka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ooo, ja mam duuużo, ale sam takie na prawdę zakurzone, z mojego dzieciństwa i młodości :roll: ostatnio robilismy generalny remont w moim domu rodzinnym, a że szkoda mi było wyrzucić (ech, ten Raczy sentyment ;)) to spakowałam w kartony i zalegają... nie wiem czy były by na nie chętni... Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Nie doceniasz dogomaniaczek :) Wiesz, że dobra lektura zawsze w cenie! Ja ostatnio zakupilam "Dzieci z Bullerbyn", "Puc, Bursztyn i Goście"...Te ksiązki wywołują tak cieple emocje, ze nie moglam ich pominac. A i Karoline zapoznam z nimi, niech dziewcze nasiąka za młodu ;) Quote
brzośka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 ech... no nie wiem, nie wiem... ale oczywiście obfocę i Ci prześlę :) między 12-tym a 15-tym września powinnam dać radę, wcześniej się WRESZCIE urlopuję 8) Quote
Mysza2 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 też poszperam, jak obfocę wyślę. A Puc Burszty i Goście to jedna z ulubionych z mojego dzieciństwa. Posiadam ale nie dam:) pewnie już Was zapraszałam na innych wątkach ale jakby co , tym razem ja potrzebuję pomocy http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowie!Zmasakrowane-oczko-poniewierany-!-pomocyyyyyy! Quote
Kamila Proc Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Mysza2']też poszperam, jak obfocę wyślę. A Puc Burszty i Goście to jedna z ulubionych z mojego dzieciństwa. Posiadam ale nie dam:) pewnie już Was zapraszałam na innych wątkach ale jakby co , tym razem ja potrzebuję pomocy http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowie!Zmasakrowane-oczko-poniewierany-!-pomocyyyyyy! oczywiscie wpadne Quote
Recommended Posts