Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, zagladam po przerwie. U Liska bez zmian, zarówno w sferze samopoczucia jak i odzewu z ogloszen.
O ile pierwsze cieszy, drugie wciąż niepokoi.
Czy on już nie znajdzie domu?!

Poczatkiem wrzesnia jade ponownie na urlop, ale po powrocie chce zoorganizowac bazarek ksiązkowy. Fanty podarowala min. margaret. Dochod przeznaczymy na Lisia i Saszke, poniewaz zaczynaja topniec zasoby finansowe.
Cioteczki, macie jakies przeczytane, zakurzone egzemplarze, ktorymi zasililybyscie bazarek?

Posted

ooo, ja mam duuużo, ale sam takie na prawdę zakurzone, z mojego dzieciństwa i młodości :roll:
ostatnio robilismy generalny remont w moim domu rodzinnym, a że szkoda mi było wyrzucić (ech, ten Raczy sentyment ;)) to spakowałam w kartony i zalegają...
nie wiem czy były by na nie chętni...

Posted

Nie doceniasz dogomaniaczek :)
Wiesz, że dobra lektura zawsze w cenie! Ja ostatnio zakupilam "Dzieci z Bullerbyn", "Puc, Bursztyn i Goście"...Te ksiązki wywołują tak cieple emocje, ze nie moglam ich pominac. A i Karoline zapoznam z nimi, niech dziewcze nasiąka za młodu ;)

Posted

ech... no nie wiem, nie wiem...
ale oczywiście obfocę i Ci prześlę :)
między 12-tym a 15-tym września powinnam dać radę, wcześniej się WRESZCIE urlopuję 8)