Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, rozmawialam z Kasia i Liskowi wyrosl kolejny guzek. Kasia bedzie rozmawiac z wetką co robic, czy mamy je ruszac? czy moze dalej obserwacja.
Moja Nuka ma takie guzki, nie ruszamy ich - tak weci sugeruja. Jest juz w dojrzalym wieku i chyba, zadna korzysci z narkozy :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, rozmawialam z Kasia i Liskowi wyrosl kolejny guzek. Kasia bedzie rozmawiac z wetką co robic, czy mamy je ruszac? czy moze dalej obserwacja.
Moja Nuka ma takie guzki, nie ruszamy ich - tak weci sugeruja. Jest juz w dojrzalym wieku i chyba, zadna korzysci z narkozy :([/QUOTE]
Kurcze:(
Mam nadzieję że wet doradzi co robić.
I czy one rosną , na to nie ma mądrych, każdy przypadek inny.

Posted

Ten poprzedni guzek, pierwszy nie powieksza sie. Drugi wyrósl i trzeba bedzie obserwowac. Tylko zastanawiam sie co dalej, co w sytuacja jak guzki zaczna rosna w liczbie duzo wiekszej...Martwi mnie opcja operacji :(

Posted

mam pytanie -prośbę, wystawilaiście kiedyś ogłoszenia w lokalnych gazetach (jakich?) we wrocławiu, krakowie, warszawie? jak się do tego zabrać, co warto czego nie warto robić, w co celować, czy to przynosi efekty? poradźcie coś, mamy dwie suczki na DT co się zasiedziały, allegra i netowe inne nie przynosza w efekcie żadnego telefonu, zero, wiem że u Liska podobnie, ale może chociaż dla dziewczyn coś chwyci? pytam się o te 3 miasta bo podobno najlepsze adopcyjnie :)

Posted

z adrmowych opcji to Wyborcza. Najlepiej w srode wieczorem wyslac fotke z krotkim tekstem na adres: [email protected] niestety nie masz gwarancji, ze wybiora akurat Twoje ogl do emisji.
Tez jest opcja platna, ale nie wiem ile dokladnie.
Zglaszalismy Liska do Metro, wybierasz wlansie w jakim chcesz miescie, cena zalezna jest od miasta oraz dni emisji. Najdrozej wychodzil bodajze piątek, ok. 50zł.
Nie moge znalezc telefonu i maila gdzie wysylalam zdjecia dla ogloszneia platnego, ale znalazlam takie dane:
Wrocław

Posted

A jakie to guzki? mamy gdzieś na zdjęciach?
Niestety, wraz z wiekiem, pojawiają się na ciałach psiaków różne zmiany, najczęściej tłuszczaki i włókniaki, które są zmianami łagodnymi. Mój Oskaruś miał mnóstwo malutkich wyrostków na skórze, pod koniec swojego 14-letniego życia. Nic się z tym nie działo. Bądźmy dobrej myśli, obserwujmy i weryfikujmy każdą nową narośl/guzek z wetem. Będzie ok.