Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, mamy nowy tekst do ogloszen, teraz czekam az Adka wystawi na 30stu portalach.

LISEK - WYJĄTKOWY DLA WYJĄTKOWYCH, AKITA + ON

Nazywam się Lisek i chciałbym zostać Twoim najlepszym przyjacielem.
Nie chcę się przechwalać, ale jestem psem wszechstronnie uzdolnionym!
Będę Twoim wiernym druhem, który odda Ci całe psie serduszko w zamian za dach nad głową i szczerą miłość.
Następną cechą, która może okazać się istotna to moja czujność. Nie musiałbyś bać się zostawiać mnie samego w domu i żyć w niepewności, że właśnie jesteś okradany. Ja szczeknę i odstraszę złego człowieka.
Trzecim atutem takiego wyjątkowego psiaka jak ja jest oryginalny wygląd. Śmiało mogę powiedzieć, że jestem jedynym, wyjątkowym mieszańcem AKITY I OWCZARKA NIEMIECKIEGO i do tego tak ładnym! Taka mieszanka zdarza się raz na milion.
Chciałbym stać się Twoim przyjacielem, ponieważ jestem łagodnym oddanym psem.
Lubię inne zwierzęta i nieźle się z nimi dogaduję, aczkolwiek nie lubię tych, które szukają zaczepki.
Jest jeszcze jedna rzecz - ty możesz bać się ciemności, ja zaś boję się wystrzałów petard. To czyste zło! Nie chcę mieć z tym nigdy nic wspólnego.
Mam nadzieję, że zainteresowała Cię moja propozycja zostania Twoim przyjacielem. Mam 9 lat, ale jeszcze wiele miłych (mam nadzieję ) chwil czeka na mnie i chcę je spędzić u Twojego boku.
Dasz mi szansę? Ja czekam, nigdzie nie ucieknę...

LISEK

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:
tel. 501 161 217

Pies przebywa w hoteliku w Gryfowie Śląskim.
Lisek nie zostanie wydany na łańcuch!

I jak Cioteczki, podoba sie?