Kamila Proc Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 przywitam sie z Lisiem i cioteczkami Quote
phase Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ja także witam cioteczki i Żółciaka naszego. :) Quote
Kocurek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 I ja tez na przywitanie smyram Lisia po brzucholu...:) Quote
Mysza2 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Kamila Proc napisał(a):a dzisiaj pierwsza u Lisia a ja druga:) I zaproszę na bazarek dla Snapiego jeśli Lisio pozwoli http://www.dogomania.pl/threads/215055-wielka-wyprzeda%C5%BC!!!!-wszystko-od-2-z%C5%82-dla-Snapiego-do-27.09.2011-godz-22-00 Quote
ossa98 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Witaj Lisku, tak sobie oglądam te zdjęcia i myślę, że ładne ząbki masz. Nie wyglądasz na "swój" wiek. Quote
Mysza2 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Kamila Proc napisał(a):Co u Lisia? Lisio sobie dobrze żyje u Kikou i nie chce iść do domku Quote
fiorsteinbock Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Cioteczki, mamy nowy tekst do ogloszen, teraz czekam az Adka wystawi na 30stu portalach. LISEK - WYJĄTKOWY DLA WYJĄTKOWYCH, AKITA + ON Nazywam się Lisek i chciałbym zostać Twoim najlepszym przyjacielem. Nie chcę się przechwalać, ale jestem psem wszechstronnie uzdolnionym! Będę Twoim wiernym druhem, który odda Ci całe psie serduszko w zamian za dach nad głową i szczerą miłość. Następną cechą, która może okazać się istotna to moja czujność. Nie musiałbyś bać się zostawiać mnie samego w domu i żyć w niepewności, że właśnie jesteś okradany. Ja szczeknę i odstraszę złego człowieka. Trzecim atutem takiego wyjątkowego psiaka jak ja jest oryginalny wygląd. Śmiało mogę powiedzieć, że jestem jedynym, wyjątkowym mieszańcem AKITY I OWCZARKA NIEMIECKIEGO i do tego tak ładnym! Taka mieszanka zdarza się raz na milion. Chciałbym stać się Twoim przyjacielem, ponieważ jestem łagodnym oddanym psem. Lubię inne zwierzęta i nieźle się z nimi dogaduję, aczkolwiek nie lubię tych, które szukają zaczepki. Jest jeszcze jedna rzecz - ty możesz bać się ciemności, ja zaś boję się wystrzałów petard. To czyste zło! Nie chcę mieć z tym nigdy nic wspólnego. Mam nadzieję, że zainteresowała Cię moja propozycja zostania Twoim przyjacielem. Mam 9 lat, ale jeszcze wiele miłych (mam nadzieję ) chwil czeka na mnie i chcę je spędzić u Twojego boku. Dasz mi szansę? Ja czekam, nigdzie nie ucieknę... LISEK KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: tel. 501 161 217 Pies przebywa w hoteliku w Gryfowie Śląskim. Lisek nie zostanie wydany na łańcuch! I jak Cioteczki, podoba sie? Quote
fiorsteinbock Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Dla przypomnienia Lisiowego pychola :) Quote
fiorsteinbock Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Więcej na stronie 126 :) Quote
Mysza2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 bardzo mi się tekst podoba:):) Edytko, ale może go odmłodzić trochę:) Quote
andegawenka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Elu, ale on ma siwy pychol...... Quote
fiorsteinbock Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Chetnie bym odmłodzila, ale jak zauwazyla andegawenka, juz siwulek. Ile proponujesz odjąc latek? Quote
fiorsteinbock Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Mysle, ze nikt glowy nam nie urwie ;) Juz pisze do Ady. Quote
Mysza2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Mysle, ze nikt glowy nam nie urwie ;) Juz pisze do Ady. Nie, tu już nie zmieniaj, ja myślałam że jeszcze jej nie wysłałaś:) Quote
andegawenka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mysza2 napisał(a):Nie, tu już nie zmieniaj, ja myślałam że jeszcze jej nie wysłałaś:) jak przegniecie z wiekiem to w nic nie uwierzą, a chłopakowi zębów nie da się wybielić;) Quote
brzośka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 andegawenka napisał(a):Elu, ale on ma siwy pychol...... pewnie przedwcześnie osiwiał, tak jak mój TŻ :cool3: Quote
Nadziejka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 :crazyeye::loveu::loveu::thumbs::modla:Lisienku jakis ty cudo chopak! odwiedzam z nadzieja Quote
andegawenka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 brzośka napisał(a):pewnie przedwcześnie osiwiał, tak jak mój TŻ :cool3: a może niedobra żona;) Quote
Recommended Posts