Mysza2 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Lisiowe cioteczki, proszę, może ktoś napisze inny tekst do ogłoszeń:) Ja już parę razy zmieniałam, ale nie przyniósł szczęścia. Quote
Mysza2 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ciotki Lisiowe, ja tak pięknie proszę o tekst do ogłoszeń dla Lisia, mnie ciągle wychodzi podobnie, może ktoś będzie miał szczęśliwszą rękę Quote
giselle4 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Myszko niech napisze Edytka..... ja napisze ze na miejscu kazni Lisia nie ma zadnego pieska...... to jest pozytyw Quote
Mysza2 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 giselle4 napisał(a):Myszko niech napisze Edytka..... ja napisze ze na miejscu kazni Lisia nie ma zadnego pieska...... to jest pozytyw Obie z Edytką widocznie nie mamy szczęśliwej ręki do Lisia bo Edytka też pisała, dlatego tak wołam jak kot na puszczy (nie z lenistwa) Quote
Mysza2 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kamila Proc napisał(a):kot wola na puszczy? ja wołam :):):) Quote
Mysza2 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 brzośka napisał(a):a jak stoimy z finansami Lisia? Na 1 stronie jest rozliczenie. Tragicznie jeszcze nie jest, ale nie wiem kiedy Edytka aktualizowała, jak się odejmie za następny miesiąc to rewelacji nie ma. Quote
margaret Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 ja wczoraj wpłaciłam za 2 miesiące sierpień i wrzesień, powinno się za chwile pokazać na waszym koncie, ale rzeczywiście też ostatnio myślałam jak finanse Lisia, zawsze w przyapdku psiaków ktore długo szukają DS martwię się czy się nie wykruszą deklaracje Quote
Recommended Posts