azalia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Mam w subskrybcjach ponad 500 wątków dogomaniackich psiaków,ale o Lisiu przeczytałam na forum,,Akity w potrzebie",tam nawet jest pisana o nim bajka.Całego wątku jeszcze nie zdołałam przeczytać,jest bardzo obszerny,ale zastanawiam się dlaczego Lisio tak długo jest w hoteliku,co prawda młody nie jest,ale i starszaki znajdują przecież domy. Quote
margaret Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 pytanie za 100 punktów azalio, a tyle juz akcji ogłoszeniowych było i FB i cisza w telefonie :( ale może ty świeżym okiem wyhaczysz gdzie popełniamy błąd w szukaniu mu domu, może jakis nowy pomysł tobie się azalio pojawi? Quote
Mysza2 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Cioteczki, a może ktoś miałby lepszą rękę do tekstu do ogłoszeń. Moje ani Edytki nie przyniosły mu szczęścia. Quote
basia34 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 OJ Lisiaczku hopaj i jeszcze raz hopaj. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 A kiedy możemy spodziewac się jakichs fotek Liska? Bom juz baaaardzo stęskniona:) pzdr. Quote
Mysza2 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 cioteczki Lisiowe, ma któras talent do pisania tekstów do ogłoszeń? Nasze nie przyniosły mu szczęścia, może ktoś jakoś inaczej go przedstawi? Zajrzyjcie na moje bazarki w podpisie :) Quote
azalia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Odwiedzam Lisia i postaram się pomyśleć czemu ciągle brak domku. Quote
phase Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dobranoc Lisiaczku!! Kiedy w końcu będzie jakaś wielka nadzieja?. :( Quote
Recommended Posts