Pyros-Aga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 agis napisał(a):My nie zglaszamy :lol: :multi: W takim razie my też nie zglaszamy. Quote
Szira/Gosia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ayshe napisał(a):gosia a ty z czego sie tak cieszysz?aaaa z tego ze bede z toba jechala samochodzikiem?:diabloti: No cieszę się:-o ale już sznur przygotowałam żeby cie związać:multi: Quote
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Żmija napisał(a): Warshauer Weisshund.zmija w koncu zmocze se majtochy dzisiaj:roflt: Quote
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Szira/Gosia napisał(a):No cieszę się:-o ale już sznur przygotowałam żeby cie związać:multi:hehe.nic z tego.:diabloti: .dobra spadam do tego kina.aaaaa:placz: . Quote
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ayshe napisał(a):hmm.alix .......wzbudzilas we mnie zainteresowanie dlaczegoz ty tak radosnie na te szkolenie przyjezdzasz.pokazuj swoje zapiski o naszych ........tenteges.....osobowosciach dewiacyjnych:mad: :evil_lol: Pisze o was doktorat:diabloti: a potem wydam jeszcze ksiazke i bede slawna i bogata:loveu: ale chyba zaczne od wlasnego portertu psychologicznego:evil_lol: tak na dobry poczatek:cool1: Ayshe jak wczoraj gadalam z Glonkami to mowili ze oni raczej w niedziele pojada:shake: Quote
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ok zadzwonilam i zarezerwowalam domek ale mieli tylko 5 osobowy. Wzielam to co bylo. W domku 5 osobowym sa 2 pokoje:pierwszy pokoj przez ktory sie wchodzi do domku to wersalka dwuosobwa + lozko, drugi pokoj dwa waskie lozka. Drugi domek 8 osobowy (4 pokoje 2 osobowe). A teraz niech cale towarzycho sie dogada kto z kim gdzie i dlaczego. Dla mnie to zbyt skomplikowane:cool1: Quote
Żmija Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Alix, czy do Ciebie do bagaznika, pod Baroszka:lol: , będzie mozna włozyć zlozony na plasko psi namiocik- bo ja mojej krowie muszę budę wozić:lol: ? Quote
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Żmija napisał(a):Alix, czy do Ciebie do bagaznika, pod Baroszka:lol: , będzie mozna włozyć zlozony na plasko psi namiocik- bo ja mojej krowie muszę budę wozić:lol: ? no raczej nie powinno byc z tym problemu;) Quote
Glonek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ayshe napisał(a):jczy glonki ze mna spia w domku?:multi: :multi: :razz: Glonki nie są pewne czy jadą w sobotę z nocelgiem czy w niedziele rano. No dobra Alix czy są dwa wolne miejsca w domku dla dwójki ludzi i dwójki psów? Bo jak tak to jedziemy w sobotę. Ayshe ja na twoim miejscu tak bym się nie cieszył ze spania ze mną w doku. Bo Bubel i ja strasznie chrapiemy. Trzymcie się ciepło Glonek Quote
Ewa-Jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Żmija napisał(a):Tak by było bosko, ale jak znam życie, to pewna emerytka będzie jak bullterrier walczyła o miejsce z przodu.:evil_lol: Z kąd ci sie wzięło to przekonanie??:crazyeye: Po cholere mam walczyć???? miejsce przy kierowcy jest najbardziej niebezpieczne:eviltong: .Kamikadze nie jestem.My se z tyłu z Joshem będziemy mieli jak w raju.:multi: Quote
Eddiii Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 A czy Timonek z panią mógłby się ew. przyłączyć do wyprawy ? :oops: Quote
Ewa-Jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Alix napisał(a):ok zadzwonilam i zarezerwowalam domek ale mieli tylko 5 osobowy. Wzielam to co bylo. W domku 5 osobowym sa 2 pokoje:pierwszy pokoj przez ktory sie wchodzi do domku to wersalka dwuosobwa + lozko, drugi pokoj dwa waskie lozka. Drugi domek 8 osobowy (4 pokoje 2 osobowe). A teraz niech cale towarzycho sie dogada kto z kim gdzie i dlaczego. Dla mnie to zbyt skomplikowane:cool1: A Monika z męzusiem i Noraskiem -dzisiaj będzie wiadomo czy jadą??? Quote
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 powoli przestaje nad tym panowac:diabloti: Edi nie widze przeciwskazan:evil_lol: Im wiecej tym lepiej:diabloti: Od rana zamiast pracowac zajmuje sie wyjazdem na zawody, luzik:cool1: Ja to sobie pomyslalam tak: Domek 5 osobowy: Pierwszy pokoj: wersalka dwuosobowa dla Glonków + pojedyncze lozko dla Ayshe. To chyba jedyna taka kombinacja gdzie 4 psy w jednym pomieszczeniu sie nie pozabijaja:cool1: DRugi Pokoj: np.Zmija i EwaJo Domek 8 osobowy: Pierwszy Pokoj: Agis z mezem i Maxem Drugi Pokoj: Państwo Pyrosowie Trzeci pokoj: Gosia z Szira i ja z Baroszem Czwarty Pokoj KOlezanka Agis i Timonek z Pancia Czy taki uklad wam odpowiada.? staralam sie tak porozdzielac psy by sie nie pozabijaly, bo te pokoiki sa maciupkie:diabloti: Quote
Glonek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Alix napisał(a):powoli przestaje nad tym panowac:diabloti: Czy taki uklad wam odpowiada.? staralam sie tak porozdzielac psy by sie nie pozabijaly, bo te pokoiki sa maciupkie:diabloti: Nie dziwię się, że przestajesz panować. Mnie jak najbardziej. Ja to mogę spać nawet na podłodze. Mi w spaniu żadne warunki nie przeszkadzają. Trzymcie się ciepło Glonek Quote
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Glonek napisał(a):Glonki nie są pewne czy jadą w sobotę z nocelgiem czy w niedziele rano. No dobra Alix czy są dwa wolne miejsca w domku dla dwójki ludzi i dwójki psów? Bo jak tak to jedziemy w sobotę. Ayshe ja na twoim miejscu tak bym się nie cieszył ze spania ze mną w doku. Bo Bubel i ja strasznie chrapiemy. Trzymcie się ciepło Glonekglonek ja zachlam i nie bede slyszala:diabloti: .a dlugie polakow rozmowy to wiesz...........mnie zakneblowac trzeba.........:cool1: Quote
Ewa-Jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Alix napisał(a): Czy taki uklad wam odpowiada.? staralam sie tak porozdzielac psy by sie nie pozabijaly, bo te pokoiki sa maciupkie:diabloti: mnie wsio ryba -uprzedzam tylko o jednym w niedziele rano między 5 a 6 rano spadam nad jeziorko spławić psa -jak jeszcze ludziki śpią i nikt nie będzie się czepiał że pies na plaży i bez smyczy ,kagańca i nie w klatce.:eviltong: Quote
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Eddiii napisał(a):A czy Timonek z panią mógłby się ew. przyłączyć do wyprawy ? :oops:uo fajnie.zdecydowaliscie sie?suuuper. alix-hehe ale masz fajosko.normalnie ci zazdroszcze...organizacja...wladza...kto z kim i dlaczego......hihi:diabloti: Quote
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Ewa-Jo napisał(a):mnie wsio ryba -uprzedzam tylko o jednym w niedziele rano między 5 a 6 rano spadam nad jeziorko spławić psa -jak jeszcze ludziki śpią i nikt nie będzie się czepiał że pies na plaży i bez smyczy ,kagańca i nie w klatce.:eviltong:ja tam ide o 4:diabloti: ps.ucieklam im z arkadii:multi: .oznajmilam ze to chromole i wracam do domciu.niemiecko-kaskowy tandem powiedzial zgodnie oki i ich tam zostawilam.moze nie wroca:diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ayshe napisał(a):ja tam ide o 4:diabloti: ps.ucieklam im z arkadii:multi: .oznajmilam ze to chromole i wracam do domciu.niemiecko-kaskowy tandem powiedzial zgodnie oki i ich tam zostawilam.moze nie wroca:diabloti: nadzieja twa płonną jest -zawsze wracają:eviltong: :diabloti: :evil_lol: Quote
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Ewa-Jo napisał(a):nadzieja twa płonną jest -zawsze wracają:eviltong: :diabloti: :evil_lol:tak jak onki:lol: Quote
asher Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ayshe napisał(a):a tak w sumie to widzac co sie dzieje z tymi biednymi donkami przez mode na nie....to wyc sie chce.zyly sobie,rodzily sie,tyle lat,nikt nie dorabial do nich ideologii,a o ile pamietam od poczatku lat 90[moge sie mylic]zaczelo sie.i maja coraz bardziej przerabane.:shake:Ayshe z każda rasa popularną tak się dzieje. Spójrz choćby na onki :razz: Patrząc na schroniska, to jednak więcej tam jest krótkowłosych psów i krótkowłosych mixów ON, niż Donów... A i sama pewnie więcej krótkowłosych, niż dlugowłosych uratowałaś. Tak więc to nie jest argument... A ja tam wolę, skoro już muszą hodować "wadliwe" ;) , zeby hodowali długołose o normalnej budowie, niz krótkowłose w hipertypie :p ayshe napisał(a):dzisiaj moj szanowny malzonek zaprosil mnie do kina:crazyeye: .no ja nie wiem czy isc bo znowu bede musiala tlumaczyc baranowi:cool1: i sama nic nie zapamietam z tego filmu.chyba ze bedzie niemiecki dubbing:diabloti: :cool3:Najprościej byłoby iśc na niemiecki film z polskimi napisami :lol: Żmija napisał(a):Ayshe, po przedwczoraj.... nie piję. Nigdy. Never. Jamais.Rozumiem, że ty nie, ale Jamais jak najbardziej? :evil_lol: A tak w ogóle, to strasznie wam zburkami zazdrościmy wyjazdu :placz: I pytanie za sto punktów, niech mi ktos zdradzi, jak zabawic psa rekonwalwescenta, który nie może się gwałtownie ruszać, nie może latać za piłka, ani zjadac smakołyków :???: Quote
monisieczka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ayshe napisał(a)::megagrin: stringi ze swastyka aaaaaaa:roflt: padlam:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: .monisieczka i ewa-jo zwlaszcza:B-fly: .:evil_lol: :roflt: . nie widze w yum niczego zabawnego :angryy::angryy: a ze swastyka troszku w dooope sie wpija... no cóz takie życie :cool3: Quote
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 asher napisał(a):Ayshe z każda rasa popularną tak się dzieje. Spójrz choćby na onki :razz: Patrząc na schroniska, to jednak więcej tam jest krótkowłosych psów i krótkowłosych mixów ON, niż Donów... A i sama pewnie więcej krótkowłosych, niż dlugowłosych uratowałaś. Tak więc to nie jest argument... A ja tam wolę, skoro już muszą hodować "wadliwe" ;) , zeby hodowali długołose o normalnej budowie, niz krótkowłose w hipertypie :p no dobrze by bylo zeby nie byly to dlugowlose mutanty.juz wole onki w hipertypie.jakos sobie radza,zyja,sa aktywne....itd.... wiecej krotkowlosych bo moda na dlugowlose pojawila sie nie dawno-zaden argument asher:cool3: .poczekaj troszke to pogadamy czego do ratowania bedzie wiecej.nie pisze o mixach.ja sie mixami nie zajmuje bo nie mam takich dochodow.zajmuje sie tylko onkami.lub jak wolisz rowniez psami w typie onka-nierodowodowymi fenotypowymi owczarkami niemieckimi o nieustalonym genotypie:razz: .i niestety tu dlugowlose zaczynaja przewazac powolutku.moda to koszmar.zobaczysz jak gadanie o donkach doprowadzi do tragedii tych psow.ze takie piekne,uzytkowe ze ho ho,nie zdegenerowane jak onki[a po kim one niby sa e?kogo maja w papiorach e? slonie?]....ze przesladowane[i polakowi sie od razu ulanska odwaga,do boju itd wlacza:diabloti: ]...itd.ja stara juz jestem ale popatrze i poplacze.a wy badzcie dalej za demokracja robienia co kto chce.odrzucania wiedzy i doswiadczenia pokolen.bo MY mamy prawo.bo MY......:shake: Quote
Ewa-Jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 monisieczka napisał(a):nie widze w yum niczego zabawnego :angryy::angryy: a ze swastyka troszku w dooope sie wpija... no cóz takie życie :cool3: Moni jak z wyjazdem?????? Quote
Recommended Posts