Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
No cieszę się:-o ale już sznur przygotowałam żeby cie związać:multi:
hehe.nic z tego.:diabloti: .dobra spadam do tego kina.aaaaa:placz: .

Posted

ayshe napisał(a):
hmm.alix .......wzbudzilas we mnie zainteresowanie dlaczegoz ty tak radosnie na te szkolenie przyjezdzasz.pokazuj swoje zapiski o naszych ........tenteges.....osobowosciach dewiacyjnych:mad: :evil_lol:

Pisze o was doktorat:diabloti: a potem wydam jeszcze ksiazke i bede slawna i bogata:loveu: ale chyba zaczne od wlasnego portertu psychologicznego:evil_lol: tak na dobry poczatek:cool1:

Ayshe jak wczoraj gadalam z Glonkami to mowili ze oni raczej w niedziele pojada:shake:

Posted

ok zadzwonilam i zarezerwowalam domek ale mieli tylko 5 osobowy.

Wzielam to co bylo. W domku 5 osobowym sa 2 pokoje:pierwszy pokoj przez ktory sie wchodzi do domku to wersalka dwuosobwa + lozko, drugi pokoj dwa waskie lozka.

Drugi domek 8 osobowy (4 pokoje 2 osobowe).

A teraz niech cale towarzycho sie dogada kto z kim gdzie i dlaczego. Dla mnie to zbyt skomplikowane:cool1:

Posted

Alix, czy do Ciebie do bagaznika, pod Baroszka:lol: , będzie mozna włozyć zlozony na plasko psi namiocik- bo ja mojej krowie muszę budę wozić:lol: ?

Posted

Żmija napisał(a):
Alix, czy do Ciebie do bagaznika, pod Baroszka:lol: , będzie mozna włozyć zlozony na plasko psi namiocik- bo ja mojej krowie muszę budę wozić:lol: ?

no raczej nie powinno byc z tym problemu;)

Posted

ayshe napisał(a):
jczy glonki ze mna spia w domku?:multi: :multi: :razz:

Glonki nie są pewne czy jadą w sobotę z nocelgiem czy w niedziele rano.
No dobra Alix czy są dwa wolne miejsca w domku dla dwójki ludzi i dwójki psów? Bo jak tak to jedziemy w sobotę.
Ayshe ja na twoim miejscu tak bym się nie cieszył ze spania ze mną w doku. Bo Bubel i ja strasznie chrapiemy.
Trzymcie się ciepło Glonek

Posted

Żmija napisał(a):
Tak by było bosko, ale jak znam życie, to pewna emerytka będzie jak bullterrier walczyła o miejsce z przodu.:evil_lol:
Z kąd ci sie wzięło to przekonanie??:crazyeye: Po cholere mam walczyć???? miejsce przy kierowcy jest najbardziej niebezpieczne:eviltong: .Kamikadze nie jestem.My se z tyłu z Joshem będziemy mieli jak w raju.:multi:

Posted

Alix napisał(a):
ok zadzwonilam i zarezerwowalam domek ale mieli tylko 5 osobowy.

Wzielam to co bylo. W domku 5 osobowym sa 2 pokoje:pierwszy pokoj przez ktory sie wchodzi do domku to wersalka dwuosobwa + lozko, drugi pokoj dwa waskie lozka.

Drugi domek 8 osobowy (4 pokoje 2 osobowe).

A teraz niech cale towarzycho sie dogada kto z kim gdzie i dlaczego. Dla mnie to zbyt skomplikowane:cool1:

A Monika z męzusiem i Noraskiem -dzisiaj będzie wiadomo czy jadą???

Posted

powoli przestaje nad tym panowac:diabloti:

Edi nie widze przeciwskazan:evil_lol: Im wiecej tym lepiej:diabloti:

Od rana zamiast pracowac zajmuje sie wyjazdem na zawody, luzik:cool1:

Ja to sobie pomyslalam tak:

Domek 5 osobowy:

Pierwszy pokoj:
wersalka dwuosobowa dla Glonków + pojedyncze lozko dla Ayshe. To chyba jedyna taka kombinacja gdzie 4 psy w jednym pomieszczeniu sie nie pozabijaja:cool1:
DRugi Pokoj: np.Zmija i EwaJo

Domek 8 osobowy:

Pierwszy Pokoj:
Agis z mezem i Maxem

Drugi Pokoj:
Państwo Pyrosowie

Trzeci pokoj:
Gosia z Szira i ja z Baroszem

Czwarty Pokoj
KOlezanka Agis i Timonek z Pancia

Czy taki uklad wam odpowiada.? staralam sie tak porozdzielac psy by sie nie pozabijaly, bo te pokoiki sa maciupkie:diabloti:

Posted

Alix napisał(a):
powoli przestaje nad tym panowac:diabloti:

Czy taki uklad wam odpowiada.? staralam sie tak porozdzielac psy by sie nie pozabijaly, bo te pokoiki sa maciupkie:diabloti:

Nie dziwię się, że przestajesz panować.
Mnie jak najbardziej. Ja to mogę spać nawet na podłodze. Mi w spaniu żadne warunki nie przeszkadzają.

Posted

Glonek napisał(a):
Glonki nie są pewne czy jadą w sobotę z nocelgiem czy w niedziele rano.
No dobra Alix czy są dwa wolne miejsca w domku dla dwójki ludzi i dwójki psów? Bo jak tak to jedziemy w sobotę.
Ayshe ja na twoim miejscu tak bym się nie cieszył ze spania ze mną w doku. Bo Bubel i ja strasznie chrapiemy.
glonek ja zachlam i nie bede slyszala:diabloti: .a dlugie polakow rozmowy to wiesz...........mnie zakneblowac trzeba.........:cool1:

Posted

Alix napisał(a):

mnie wsio ryba -uprzedzam tylko o jednym w niedziele rano między 5 a 6 rano spadam nad jeziorko spławić psa -jak jeszcze ludziki śpią i nikt nie będzie się czepiał że pies na plaży i bez smyczy ,kagańca i nie w klatce.:eviltong:

Posted

Eddiii napisał(a):
A czy Timonek z panią mógłby się ew. przyłączyć do wyprawy ? :oops:
uo fajnie.zdecydowaliscie sie?suuuper.
alix-hehe ale masz fajosko.normalnie ci zazdroszcze...organizacja...wladza...kto z kim i dlaczego......hihi:diabloti:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
mnie wsio ryba -uprzedzam tylko o jednym w niedziele rano między 5 a 6 rano spadam nad jeziorko spławić psa -jak jeszcze ludziki śpią i nikt nie będzie się czepiał że pies na plaży i bez smyczy ,kagańca i nie w klatce.:eviltong:
ja tam ide o 4:diabloti:
ps.ucieklam im z arkadii:multi: .oznajmilam ze to chromole i wracam do domciu.niemiecko-kaskowy tandem powiedzial zgodnie oki i ich tam zostawilam.moze nie wroca:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
ja tam ide o 4:diabloti:
ps.ucieklam im z arkadii:multi: .oznajmilam ze to chromole i wracam do domciu.niemiecko-kaskowy tandem powiedzial zgodnie oki i ich tam zostawilam.moze nie wroca:diabloti:

nadzieja twa płonną jest -zawsze wracają:eviltong: :diabloti: :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
a tak w sumie to widzac co sie dzieje z tymi biednymi donkami przez mode na nie....to wyc sie chce.zyly sobie,rodzily sie,tyle lat,nikt nie dorabial do nich ideologii,a o ile pamietam od poczatku lat 90[moge sie mylic]zaczelo sie.i maja coraz bardziej przerabane.:shake:
Ayshe z każda rasa popularną tak się dzieje. Spójrz choćby na onki :razz: Patrząc na schroniska, to jednak więcej tam jest krótkowłosych psów i krótkowłosych mixów ON, niż Donów... A i sama pewnie więcej krótkowłosych, niż dlugowłosych uratowałaś. Tak więc to nie jest argument...
A ja tam wolę, skoro już muszą hodować "wadliwe" ;) , zeby hodowali długołose o normalnej budowie, niz krótkowłose w hipertypie :p

ayshe napisał(a):
dzisiaj moj szanowny malzonek zaprosil mnie do kina:crazyeye: .no ja nie wiem czy isc bo znowu bede musiala tlumaczyc baranowi:cool1: i sama nic nie zapamietam z tego filmu.chyba ze bedzie niemiecki dubbing:diabloti: :cool3:
Najprościej byłoby iśc na niemiecki film z polskimi napisami :lol:

Żmija napisał(a):
Ayshe, po przedwczoraj.... nie piję. Nigdy. Never. Jamais.
Rozumiem, że ty nie, ale Jamais jak najbardziej? :evil_lol:

A tak w ogóle, to strasznie wam zburkami zazdrościmy wyjazdu :placz:

I pytanie za sto punktów, niech mi ktos zdradzi, jak zabawic psa rekonwalwescenta, który nie może się gwałtownie ruszać, nie może latać za piłka, ani zjadac smakołyków :???:

Posted

ayshe napisał(a):
:megagrin: stringi ze swastyka aaaaaaa:roflt: padlam:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: .monisieczka i ewa-jo zwlaszcza:B-fly: .:evil_lol: :roflt: .

nie widze w yum niczego zabawnego :angryy::angryy: a ze swastyka troszku w dooope sie wpija... no cóz takie życie :cool3:

Posted

asher napisał(a):
Ayshe z każda rasa popularną tak się dzieje. Spójrz choćby na onki :razz: Patrząc na schroniska, to jednak więcej tam jest krótkowłosych psów i krótkowłosych mixów ON, niż Donów... A i sama pewnie więcej krótkowłosych, niż dlugowłosych uratowałaś. Tak więc to nie jest argument...
A ja tam wolę, skoro już muszą hodować "wadliwe" ;) , zeby hodowali długołose o normalnej budowie, niz krótkowłose w hipertypie :p

no dobrze by bylo zeby nie byly to dlugowlose mutanty.juz wole onki w hipertypie.jakos sobie radza,zyja,sa aktywne....itd....
wiecej krotkowlosych bo moda na dlugowlose pojawila sie nie dawno-zaden argument asher:cool3: .poczekaj troszke to pogadamy czego do ratowania bedzie wiecej.nie pisze o mixach.ja sie mixami nie zajmuje bo nie mam takich dochodow.zajmuje sie tylko onkami.lub jak wolisz rowniez psami w typie onka-nierodowodowymi fenotypowymi owczarkami niemieckimi o nieustalonym genotypie:razz: .i niestety tu dlugowlose zaczynaja przewazac powolutku.moda to koszmar.zobaczysz jak gadanie o donkach doprowadzi do tragedii tych psow.ze takie piekne,uzytkowe ze ho ho,nie zdegenerowane jak onki[a po kim one niby sa e?kogo maja w papiorach e? slonie?]....ze przesladowane[i polakowi sie od razu ulanska odwaga,do boju itd wlacza:diabloti: ]...itd.ja stara juz jestem ale popatrze i poplacze.a wy badzcie dalej za demokracja robienia co kto chce.odrzucania wiedzy i doswiadczenia pokolen.bo MY mamy prawo.bo MY......:shake:

Posted

monisieczka napisał(a):
nie widze w yum niczego zabawnego :angryy::angryy: a ze swastyka troszku w dooope sie wpija... no cóz takie życie :cool3:

Moni jak z wyjazdem??????