Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

SLUCHAJCIE.
JESLI KTOS MA KONTAKT Z HAMEREM TO PROSZE MU PRZEKAZAC ZE ZAJECIA SA O TEJ I O TEJ W TYGODNIU I W WEEKENDU ORAZ ZE JA CZEKAM AZ PRZYJDZIE TO UMOWIE SIE Z NIM NA EGZAMIN.bo ja juz nie wiem co sie z nim dzieje.moze wyjechali.?:oops:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
leniuch.ale nie myslalam o tobie-nie martw sie-dam ci od siebie odpoczac troszke.po prostu boje sie ze 167 bedzie zaladowany i jak ja z tymi boorakami swoimi tam wleze?
tak sobie jojcze.:eviltong:

Wygodniasta sie zrobiłaś:mad: tak wogóle to ja szybko odpoczywam i dzisiaj już mi lepiej:cool3: wczoraj zreszta grzeczna byłaś:diabloti:

Mam nadzieje że nas nie wywala z ośrodka:razz:

Posted

nie zrobilam sie wygodniasta-na cypel zawsze moge isc na piechote.tam juz nie koniecznie bo zajmie mi to duzo czasu.choc w sumie na wilanow juz chodzilam wiec.....:roll: .
sprobuj do zaladowanego autobusu wsiasc z dwoma psami zeby ich nikt nie zdeptal i nie uslyszec pare "milych"slow na temat posiadania duzych psow itd......to tyle.
ale oki.sorki.nie bylo tematu.oczywiscie ze dojade/dojde sama.i mysle ze zeby nie byc pasozytem wroce tez sama.:cool1:

Posted

Ojejku tressunio się obraził:roll: a ja tylko żartowałam sobie:-( to ja już nie bedę żartować:shake: od tej pory Gosia poważna jest:cool1: Ja po prostu nie dam rady podjechać może ktoś inny może

Posted

Kurczę, ja też trochę martwię się o dojazd. Zastanawiam się, czy jednak nie wziąc tylko jednego burka, bo zawsze to łatwiej z jednym jechać zatłoczonym autobusem... :hmmmm:
Albo ayshe, mogę z tobą jechac na 19-tą. Jak wejdziemy we dwie, z czterema psami, to jest szansa, że autobus się wyludni i będziemy miały komfortowe warunki :diabloti:

Aaaa, zerknijcie na to zdjęcie
Dla mnie Sabina, jak żywa :crazyeye: Tylko pysk ciut inny, uszy jakby mniejsze, no i oba stojące. Ta suczka to GOLDI Tarand, jest w hodowli DON "Od Aleksandry"...

Alix, cieszę się, że mieliście udany weekend :evil_lol: ;)

Posted

ayshe napisał(a):
SLUCHAJCIE.
JESLI KTOS MA KONTAKT Z HAMEREM TO PROSZE MU PRZEKAZAC ZE ZAJECIA SA O TEJ I O TEJ W TYGODNIU I W WEEKENDU ORAZ ZE JA CZEKAM AZ PRZYJDZIE TO UMOWIE SIE Z NIM NA EGZAMIN.bo ja juz nie wiem co sie z nim dzieje.moze wyjechali.?:oops:

Pamiętaj że on pracuje w ambasadzie swojego kraju więc może jest aktualnie zajęty. Na polu go nie widuje ani jego ani Ani/jego dziewczyny/ .Wydaje mi się że pani od Roxy ma ich telefon .JA jej też teraz nie spotykam na polu bo po ostatnim ataku roxy na rowerek ,pani z nieposłusznym suczem przeniosła sie na spacerki na teren Bety Janusza.

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Alix bardzo cie przepraszam- miałam kaske dla ciebie dziś na szkoleniu, ale mi sie zapomniało :oops: Czy jeszcze da rade w środe?

Właśnie mnie nie było dzisiaj i też wisze Alix forse:oops: .Alix postaram się w środe dojechać ,jeżeli nie dam rady to może być forsz w sobote????

Posted

zostanie Wam wybaczone:cool1: ale tylko dlatego ze sama zapomnialam:evil_lol:
Zamowienie juz poszlo. Niestety w tym tygodniu bedzie tylko czesc zamowienia ( znaczy sie 5 wkretow, 5 gryzakow, 1 pilka duza i 1 pilka mala. Reszta wkretow i gryzakow dopiero w drugiej polowie sierpnia bo nie maja w magazynie a gappay w Czechach zrobil sobie wakacje:cool1:. NO wiec najpierw sprzet dostana ci co zaplacili jako pierwsi. A zapominalscy musza poczekac:eviltong::diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
to ja pewnie wylece do drugiej tury:roll: :placz: jako wstretny treser:placz: :placz:

Wszystko zalezy od dobrej woli Tressera bo zaplacil jako jeden z pierwszych:evil_lol:

Posted

Alix napisał(a):
zostanie Wam wybaczone:cool1: ale tylko dlatego ze sama zapomnialam:evil_lol:
Zamowienie juz poszlo. Niestety w tym tygodniu bedzie tylko czesc zamowienia ( znaczy sie 5 wkretow, 5 gryzakow, 1 pilka duza i 1 pilka mala. Reszta wkretow i gryzakow dopiero w drugiej polowie sierpnia bo nie maja w magazynie a gappay w Czechach zrobil sobie wakacje:cool1:. NO wiec najpierw sprzet dostana ci co zaplacili jako pierwsi. A zapominalscy musza poczekac:eviltong::diabloti:

Jak zawsze biednemu wiatr w oczy!!!!:placz: :placz: oczywiście emerytowi!!Alix a nie dałoby się sprawdzić czy mają klin i czy przyszedłby z tym zamówieniem???/myśle o tym za 63zł /0152/.Bo jezeli by się dało podczepić go do tego zamówienia do bym wziła a wkrętu będę szukać dalej :lol:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Jak zawsze biednemu wiatr w oczy!!!!:placz: :placz: oczywiście emerytowi!!Alix a nie dałoby się sprawdzić czy mają klin i czy przyszedłby z tym zamówieniem???/myśle o tym za 63zł /0152/.Bo jezeli by się dało podczepić go do tego zamówienia do bym wziła a wkrętu będę szukać dalej :lol:

Oni chyba juz paczke wyslali bo zrobilam dzis rano przelew na ich konto i paczka byula przygotowana do wysylki Zawsze mozna zamowic ten klin przy drugiej turze (i czy w takim wypadku rezygnujesz i z gryzaka i wkretu czy tylko z wkretu?)

Posted

Alix napisał(a):
Oni chyba juz paczke wyslali bo zrobilam dzis rano przelew na ich konto i paczka byula przygotowana do wysylki Zawsze mozna zamowic ten klin przy drugiej turze (i czy w takim wypadku rezygnujesz i z gryzaka i wkretu czy tylko z wkretu?)

Z niczego nie rezygnuje słonko ja tylko myślałam że jak gryzaka nie ma teraz a byłby teraz klin to wzięłabym klin.Ale ponieważ klin się nie załapie na teraz to czekam z resztą pariasów na następną dostawe.

Posted

ja mowilam ale powtorze:klin do pracy ktora zamierzam wprowadzic na grupie jest za duzy.bedzie potrzebny ale na razie nie w tej chwili.klin zamowimy jeden cala grupa.:cool1:

Posted

Ale dzisiaj była super tresurka :multi:

ps. a możecie mi przybliżyć o czym piszecie? Jakie kinkretnie te gryzaki? Postaram się skombinowac coś podobnego. I co to za wkręty, że o klinach nie wspomnę, do czego to? :oops:

Posted

asher napisał(a):
Ale dzisiaj była super tresurka :multi:

ps. a możecie mi przybliżyć o czym piszecie? Jakie kinkretnie te gryzaki? Postaram się skombinowac coś podobnego. I co to za wkręty, że o klinach nie wspomnę, do czego to? :oops:

Asher, to sekta :diabloti::diabloti::diabloti:, wkretami przewiercaja onki i wbijaja im kliny :lol::lol::lol:. Matko moja jedyna, zworki chyba mi się w głowince popaliły z goraca...

Posted

ZASPALAM dzisiaj na zajecia:placz: .katje postanowila wczoraj poczekac na mnie i przy uwe nie rodzila:roll: :cool1: .no i buch-zaspalam.jeszcze tych prochow sie wczoraj objadlam na ten cholerny zab:flaming: :tard: .boszsze zmija wybacz:modla: .
asher-gryzaki z juty z DWOMA uchwytami.klin na razie olac prosze.
monisieczka-zebys ty wczoraj widziala wypoczeta po weekendzie:roflt: alix.......:krolik: ....jak to trzeba nie kochac pieseczka zeby narazac go na takie stresy i silom i przemocom z plazy wyciagac:painting: :laugh2_2: .a ja i tak strasznie lubie barosza:loveu: .czubek:loveu: :loveu:

Posted

ayshe napisał(a):
ZASPALAM dzisiaj na zajecia:placz: .katje postanowila wczoraj poczekac na mnie i przy uwe nie rodzila:roll: :cool1: .no i buch-zaspalam.jeszcze tych prochow sie wczoraj objadlam na ten cholerny zab:flaming: :tard: .boszsze zmija wybacz:modla: .
asher-gryzaki z juty z DWOMA uchwytami.klin na razie olac prosze.
monisieczka-zebys ty wczoraj widziala wypoczeta po weekendzie:roflt: alix.......:krolik: ....jak to trzeba nie kochac pieseczka zeby narazac go na takie stresy i silom i przemocom z plazy wyciagac:painting: :laugh2_2: .a ja i tak strasznie lubie barosza:loveu: .czubek:loveu: :loveu:

ja to bardzo kocham cały tandemik Alix-Baroniu :cool3:, uwielbiam patrzeć na zrelaksowana twarz przewodnika :diabloti: jak psitek kombinuje a później udaje że fffcale nie to miał na mysli, i ta minka niewiniatka :megagrin: jak zbliza się do sercowca w celu wyprowadzenia go z homeostazy patyczkowej :diabloti::diabloti: