Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alix']zepsula mi sie drukarka a potrzebuje wydrukowac takie cus. Jak ktos ma mozliwosc wydrukowania i nie stanowi to problemu to ja bede bardzo wdzieczna:modla:
jezusie alix ile mozna ci pisac z u drache z cc jest taka przeszkoda-nasza.ostala sie po obedience ktore robilismy.:cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
nie boj zaby:eviltong: .nie jem trupow to i kubki smakowe u mnie lepsze niz u ciebie:diabloti:

A trupy jak dobrze zrobione to i smaczne:diabloti: a jak bym miała same serki wcinać to bym sie zanudziłą na śmierć:diabloti: :eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
wbrew pozorom z serkow i warzyw mozna zrobic wiecej rzeczy niz z truposzy:razz:

Nie znasz się mięcho jest dobre:eviltong: warzywa i serki też lubię ale bez mięsa to nie to samo:eviltong:
Dobra spadam palulu:lol: do jutra:lol:

Posted

ayshe napisał(a):
wbrew pozorom z serkow i warzyw mozna zrobic wiecej rzeczy niz z truposzy:razz:

a w starozytnym rzymie zaganiana na śmierć świnka była całkiem fajna trucizną:diabloti: i nie do wykrycia :diabloti::diabloti:

Posted

Alix napisał(a):
Moze Barosz bedzie tak uprzejmy i tez dostanie cieczki:loveu:

nie polecam, krwawa Mery jest nieciekawa a poza tym to jestesmy tłuk i nie ma co brać z nas przykładu :oops:

Posted

monisieczka napisał(a):
nie polecam, krwawa Mery jest nieciekawa a poza tym to jestesmy tłuk i nie ma co brać z nas przykładu :oops:

Oj tam zaraz tłuk:lol: trzeba wszystko teraz zwalać na cieczkę i szalejące hormony:cool3: ja tak robię:evil_lol: chociaż w takim razie Szirka cieczke ma cały rok:cool3:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Oj tam zaraz tłuk:lol: trzeba wszystko teraz zwalać na cieczkę i szalejące hormony:cool3: ja tak robię:evil_lol: chociaż w takim razie Szirka cieczke ma cały rok:cool3:

Gosia kocham cię:multi:!!! Sama na to nie wpadłam !!!

Posted

:diabloti:Wrcoilam wlasnie z Łącka gdzie z Baroszem plazowalismy nad jeziorkiem:loveu:

Ewa-Jo zrobilam przegląd ośrodków nad jeziorem zdworskim (96km od wawy).
Najciekawsze które znalazłam mieszczą się w miejscowści Koszelówka.
Wymienie te do których warto asie wybrac.

KOSZELÓWKA
Ośrodek szkoleniowo wypoczynkówy Exploris.
Zdecydowanie najlepszy, ale i ceny w związku z tym najwyższe.
Najniższe ceny z tego co mówili to 37zł od osoby. Do dyspozycji pokoje i apartamenty.
Dodatkowo: sauna i chyba kort tenisowy.
Przyjmują z psami. Mają wlasną plaże w miare sporo w porownaniu z innymi ośrodkami.
KOntakt: (024) 262 76 04

Ośrodek wypoczynkowy "Zacisze BIS"
Gorszy standard ale nie jest zle i ceny w porządku.
Do dyspozycji pokoje i apartamenty.
Pokoje 1, 2,3,4 osobowe- 18zł za dobę (do 3 dni 22zl za dobe)
Pies 1 zł za dobę. Mają własną plażę. Z tego co pisza na stronie na terenie osrodka w osobnym pawilonie przebywaja kolonie ale ja tam tlumu bachorow nie widzialam:evil_lol:
Jaskbys sie zdecydowala na ten osrodek podkresl ze chodzi Ci o o ten gdzie sa tylko pokoje (znaczy gdzie nie ma domków i pola namiotowego) Bo drugi ich osrodek jesttez niedaleko ale plaza malutka kupa ludzi standard gorszy i generalnie beznadziejnie.
KOntakt:
024 277 10 81
www.owzacisze.prv.pl

Ośrodek Magdalenka.
Bardzo Ładne domki, maja tez pokoje, spokojnie i sympatycznie, niestety nie pamietam cen. MInus taki ze na plaze trzeba isc do innego osrodka bo oni wlasnej nie maja (ale osrodki sa bardzo niedaleko siebie i raczej nie ma problemu z wejsciem, a najmniejszy problem to wejsc na plaze do osrodka zacisze(tego z polem namiotowym) bo tam ogolnie panuje jeden wielki bajzel :cool1:) Wchodzilam z psem do kazdego osrodka i nikt mnie nie zatrzymywal wiec pewnie mozna i spokojniejsza plaze wybrac :lol:
kontakt:
(24) 277 12 48

MIejscowośc ZDWÓRZ
Ośrodek wypoczynkowy RELAX
do dyspozycjoi domki campingowe i pole namiotowe. My tam jedziemy za tydzień bo tylko tam chcieli nam wynajac domki na weekend.
25 zł od osoby. Domki 4, 6 i 8 osobowe (ododzielne pokoje po 2 łózka w jednym) Ogólnie milo bo inne osrodki w tej okolicy nie sa najlepsze. Jest plaza aczkolwiek nie za duza. Z Baroszem tam sie kapalismy ale byl na smyczy, oczywiscie poza kapieliskiem (a to zajmuje prawie cala plaze) szlismy na boczek gdzie brodzilam troche w mule:cool1: Na terenie kapieliska oczywiscie mulu nie ma. NO naprawde fajnie ale Raczej Tobie polecam osrodki w Koszelwoce, zwlaszcza ze tam są tereny na spacery z psami. W Zdworzu jest ich raczej mniej.
KOntakt:
(024) 261-40-88
www.relax.mdi.pl

To by bylo na tyle:cool1:

Posted

Alix napisał(a):
:diabloti:Wrcoilam wlasnie z Łącka gdzie z Baroszem plazowalismy nad jeziorkiem:loveu:
Ewa-Jo zrobilam przegląd ośrodków nad jeziorem zdworskim (96km od wawy).
Najciekawsze które znalazłam mieszczą się w miejscowści Koszelówka.

Dzięki Alix wywiad pierwsza klasa!!!:multi:

Posted

padam na pysk:cool1: .szczeniory wyladowaly u mnie w mieszkaniu w koncu niech iwona odsapnie troche.chita dostala swira i oczywiscie mamuske robi caly czas a ja karmilam dzieciaki mlekeim od moich suk.
wiec moge wieczorem MOCNO bredzic na zajeciach jako ze monisieczka mnie podwiezie na 9[DZIEKI bo nie wiem czy bym sie doczolgala:oops: ],potem jade na plac,potem wracam do domu i padam na pysk,potem znowu jade na cypel..............moze to sie skonczyc bredzeniem :oops: :razz:

Posted

ayshe napisał(a):
padam na pysk:cool1: .szczeniory wyladowaly u mnie w mieszkaniu w koncu niech iwona odsapnie troche.chita dostala swira i oczywiscie mamuske robi caly czas a ja karmilam dzieciaki mlekeim od moich suk.
wiec moge wieczorem MOCNO bredzic na zajeciach jako ze monisieczka mnie podwiezie na 9[DZIEKI bo nie wiem czy bym sie doczolgala:oops: ],potem jade na plac,potem wracam do domu i padam na pysk,potem znowu jade na cypel..............moze to sie skonczyc bredzeniem :oops: :razz:

Usciskaj maluszki, i jesli cos potrzebuja pisz!

Mam takie pytanko, pare miesiecy temu dogomaniacy znalezli na smietniku szczeniaka,po ktorego pojechalam jak tylko sie o tym dowiedzialam a po tygodniu wcisnelam go rodzicom:diabloti: Obecnie maly ma okolo 7 miesiecy i no ten tegez jest przekochany ale nic sie nie slucha:cool1: Jak tylko do nich pojechalam z malym kazalam mamie kupic linke uczyc go na smakolyki zabronilam kupowania smyczy automatycznej. Oczywiscie linka zostala kupiona ale nigdy nie uzyta a pies nie umie chodzic na smyczy bo lazi wiecznie na automatycznej:angryy: i ciagnie jak szalony. Jest to przesmieszny burek z krotkim ogonkiem, straszny pieszczoch ale jak zobaczy psa to mozna go wolac ii wolac a on tak pobiegnie w sina dal. MOglabym z nim wpasc na pare zajec? jesli tak to w jakie dni i o ktorej?

Posted

ayshe napisał(a):

JAk coś potrzebujesz to wiesz że wystarczy powiedzieć hihihihi nawet cicho -mam nadzieje że nie musze tego powtarzać. Trzymaj się wyściskaj maluchy ,a jeżeli chodzi o bredzenie to nie takie rzeczy widziałam w twoim wykonaniu wiec nic mnie już nie zdziwi co robisz:loveu: :lol: :evil_lol: :diabloti: :eviltong:

Posted

Dla relaksu -widziałyśmy dzisiaj na polu z Meggy od Diny piękną akcje Roxy :evil_lol: -atak na pana na rowerku rowerek zrobił pad ,facet tez jakis metr od rowera z takim rozpędem Roxy go dopadła. Na szczęście facet był młody posiedział i poczekał aż pani od Roxy dopadnie suki i ją złapie potem wsiadł na rower i odjechał. Nie wiem czy się wypowiadał w temacie wychowania pani i suki bo byłyśmy jakieś 40m dalej.Oczywiście Roxy była na lince -ale jakoś nie było to w tym przypadku pomocne w zapobiegnięciu ataku na rowerek.:shake: :diabloti:

Posted

ja komentowac pani od roxy nie bede:angryy: .najwyrazniej mysli linka bedzie miala dzialanie magiczne i wystarczy ja tylko zapiac a po kit robic to o co marta ja prosi od 2 miechow:angryy: :angryy: .leje ta sunie tylko i wytrzasa sie nad nia albo wogole nie zwraca uwagi na to co pies robi.tej kobiecie zalozylabym OE :diabloti: bo NIC do niej nie trafia:pissed: :wallbash:

Posted

Alix napisał(a):
Usciskaj maluszki, i jesli cos potrzebuja pisz!

Mam takie pytanko, pare miesiecy temu dogomaniacy znalezli na smietniku szczeniaka,po ktorego pojechalam jak tylko sie o tym dowiedzialam a po tygodniu wcisnelam go rodzicom:diabloti: Obecnie maly ma okolo 7 miesiecy i no ten tegez jest przekochany ale nic sie nie slucha:cool1: Jak tylko do nich pojechalam z malym kazalam mamie kupic linke uczyc go na smakolyki zabronilam kupowania smyczy automatycznej. Oczywiscie linka zostala kupiona ale nigdy nie uzyta a pies nie umie chodzic na smyczy bo lazi wiecznie na automatycznej:angryy: i ciagnie jak szalony. Jest to przesmieszny burek z krotkim ogonkiem, straszny pieszczoch ale jak zobaczy psa to mozna go wolac ii wolac a on tak pobiegnie w sina dal. MOglabym z nim wpasc na pare zajec? jesli tak to w jakie dni i o ktorej?
jassne ze mozesz:cool3: .jakos sie ustawimy.

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Kobieto ja przeżyłam wczoraj jazdę z Tobą więc już nic mnie nie zaskoczy i zdziwi:diabloti: :eviltong: :lol:
:razz: no wiem ze mialam lekka:lol: gloopawke ale musze czasami gdzies odreagowac-czasem pada na jazde z toba samochodem:roll:

Posted

ayshe napisał(a):
:razz: no wiem ze mialam lekka:lol: gloopawke ale musze czasami gdzies odreagowac-czasem pada na jazde z toba samochodem:roll:

Lekką głupawkę:megagrin: :megagrin: :megagrin: dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Lekką głupawkę:megagrin: :megagrin: :megagrin: dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:cooldevi: srednia i duza wyglada gorzej:B-fly: