asher Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No proszę, tutaj taka piękna akcja społeczna się rozwija, a ja wywaliłam wyczesane burkowe kłaki do kosza :wallbash: [B]Shida[/B], może zainwestuj w kubraczek? :cool3: ;)
shida Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='asher'][B]Shida[/B], może zainwestuj w kubraczek? :cool3: ;)[/quote] hehe neidoczekanie bordera :eviltong: dla neij na pewno nie bedzie kubraka :diabloti: za to szukam pomyslu na kubrak dla mojego drugiego psiaka - emeryta... :roll:
asher Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='shida']hehe neidoczekanie bordera :eviltong: dla neij na pewno nie bedzie kubraka :diabloti: za to szukam pomyslu na kubrak dla mojego drugiego psiaka - emeryta... :roll:[/quote]A to radzę skonsultować się z Vectrą. Ona specjalizuje się w przerabianiu własnych ciuchów na psie łaszki :cool1: :lol:
Spyder Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [B]Shida,[/B] coś się dzieje z GSD, bo nie chce mi ładować strony:angryy: Wiesz coś o tym??
shida Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Spyder'][B]Shida,[/B] coś się dzieje z GSD, bo nie chce mi ładować strony:angryy: Wiesz coś o tym??[/quote] niestety cos sie stalo :angryy: juz dawalismy znac... ale dopiero jutro ma byc wiadomo co i jak :cool1: wrrrrr ...jak wychodzialm z domu o 18 to dzialalo... heh :shake:
ara Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Oby nie trwało tyle co ostatnio:nerwy::nerwy::nerwy:
Romas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a ja od wczoraj wieczor sie dobijam ,bo mi numer konta shidy potrzbne.Myslalam ,ze to cos u mnie.To czekam spokojnie
shida Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Romas']a ja od wczoraj wieczor sie dobijam ,bo mi numer konta shidy potrzbne.Myslalam ,ze to cos u mnie.To czekam spokojnie[/quote] juz dziala !!!! jupiii :lol:
ayshe Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 forum faktycznie juz dziala-i dobrze..ufffff:multi::multi::multi:
14ruda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A ja mam 3 tygodnie urlopu!!!:multi:Wezme sie w koncu za porzadne ćwiczenia i zwiedzanie lasów:multi:Ale najpierw sie wyspiem:cool1:
ayshe Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Axusia-naszym,zamknietym forum;).zalozonym zebysmy mogli sobie gadac spokojnie i zeby nikt mnei nie podejrzewal wiecej ze sie lansuje na dogo bo to zenujace dla mnei dosc bylo.:mad:.
Axusia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='ayshe']Axusia-naszym,zamknietym forum;).zalozonym zebysmy mogli sobie gadac spokojnie i zeby nikt mnei nie podejrzewal wiecej ze sie lansuje na dogo bo to zenujace dla mnei dosc bylo.:mad:.[/quote] Aha, no a ja myslałam, ze Nas nie lubicie dlatego nie gadacie juz tutaj tak często :roll::oops::eviltong:
ayshe Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 nie to nie o to chodzi axusia.moja otwartosc[gooopka ze tak powiem:cool3:]zostala odczytana jako lanasowanei sie a to mi do lba nie wpadlo nawet przez moment.niby CO mialabym u siebie lansowac?:crazyeye::evil_lol:bo szczerze mowiac to niezbyt wiem. zagladam na dogo i bardoz lubie ot forum tylko ze nie mam ochoty byc w ten sposob postrzegana. nenemuscha gdize jestes jakies zdjecie ktore mam obrysowac?:oops: bo gosia od sziry mi powiedizala wczoraj w drodze na trening,ze mnei prosilas a ja jakos chyba przeoczylam :oops:.
Szira/Gosia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9213552#post9213552[/url] Masz młotku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Axusia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ayshe - jesli to jest "lansowanie" to bardzo mi to "lansowanie" sie podoba, przynajmiej Cie poznałam i dowiedziałam sie ważnych rzeczy o szkoleniu, o ONkach i ogolnie o psach. Nie wiem, zamiast docenić taki "dar" jakim jesteś to jeszcze takie .. teksty, ehh. Dziwne, no ale dzieki za ten "lans" :loveu::lol::roll:
ayshe Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Szira/Gosia'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9213552#post9213552[/URL] Masz młotku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]od razu mlotku :roll::evil_lol::evil_lol:... nenemuscha-aaaa dobra,wroce dzisiaj z treniningu[tak kolo 16:cool3::cool1:]to zobacze to twoje cudo:loveu:. axusia-dzieki za mile slowa.ja naprawde uwazam ze niewiele wiem ale sie ucze i to co wiem nie iwdze przeszkod zeby przekazywac komu ise da.oczywiscie ,przykro mi ,ale jest to zabarwione moim zdaniem.jesli jednak to jest odbierane jako "wymadrzanie sie"to ponad wsyzstko cenie sobie wlasny swiety spokoj i prywatnosc.to najwazniejsze dla mnie bo daje mi komfort.zapracowalam na ten komfort.i nie dam go sobie odebrac.:cool3::p.a to ze mam radykalne poglady?mam do nich prawo.nikogo personalnie nie atakuje z ich powodu.chociaz moglabym:cool1:.a jesli to ze pracujemy sobie w grupce z psami i cieszymy sie z tego ze sprawia nam to radoche jest odbierane jako lansowanie swojego szkolenia[:roll::evil_lol:]to juz jest dla mnei kompletnie niedorzeczne poniewaz ja nie przyjmuje psow na szkolenie ot tak:eviltong:. dobra,spadam.:p
Axusia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ayshe - jeślit Ty wiesz niewiele to co powiesz o Nas "młotkowskich" ? :cool3::roll:;) Dobrze, że są tacy ludzie jak Ty. :loveu:
dorplant Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 poratujcie !!!! gdzie ,w jakim watku byly zdjecia Jaguara (takiego b.mocnej kosci z wielkim lbem) i takie dwa psy( bracia chyba) jako przyklad hipertypu i poprawnego ON-ka ????
asher Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dorplant']poratujcie !!!! gdzie ,w jakim watku byly zdjecia Jaguara (takiego b.mocnej kosci z wielkim lbem) i takie dwa psy( bracia chyba) jako przyklad hipertypu i poprawnego ON-ka ????[/quote] Pamiętam dyskusję, ale w jakim wątku to nie wiem, może w "Historii rasy"? Ale zdjęcie Jaguara jest na pedigree database: [URL]http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/122565.html[/URL]
arrakis Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [B]Dorplant [/B],Jaguar jest w wątku "cel hodowli" ( 123) [SIZE=1]P.S. Może mi ktoś powiedzieć jak się wstawia link do wątku, bo ja ciemna informatycznie:oops: [/SIZE]
Recommended Posts