Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']wyjatek-ja nie mam juz sily do ciebie-w tygodniu cie nie bylo,w weekend tyz nie..masz fajna dynamiczna sunie-szkoda ...:shake:.no ale coz trudno.:roll:.
[/quote]

heh wiedzialam ze mi wygarniesz ;) ale nalezalo sie ... ale nadrabiamy, przynajmniej sie staram choc u mnie nieciekawie jesli chodzi o psychike i powoli zdrowie... ehh szkoda gadac.
jutro jestesmy razy 2 rzecz jasna :)

tylko jeszcze nie wiem co z tymi powrotami w weekend... myslisz ze ktos chociaz do centrum by mnie podwiozl? chyba ze zabiore pawlowi samochod i wroce do domu po 10 a pawelek sie do szkoly spozni tak ze 2 godzinki:evil_lol::diabloti:

Posted

wlasnie!
juz zaczelam "latac" po innych forach i troszke ludzi wnerwiac :roll: swoimi pogladami ;).
mam nadzieje ze forum wreszcie zacznie dzialac .
ayshe dostalas cos ode mnie na priv???

Posted

no ale jesli ktos sie izoluje bo chce byc tylko we wlasnym zamknietym gronie to pozostaje nam to uszanowac .
dorplant - no i dobrze ze bujasz sie po innych forach :cool3: . mi totalnemu laikowi i amatorowi pewnych rzeczy nie wypada napisac ,ale tobie przystoi jak najbardziej (vid. forum on) :loveu:

Posted

pryzkro mi mch ze uwazasz ze sie izolujemy.nie chcemy byc tylko atakowani co chyba zrozumiale.
dorplant-nie dostalam.:-(.
wszystkie sprawy zalatwiamy sobie u siebie.poza tym otrzymalam wiesci na pw ze uzywalam dogo do lansowania sie.a to juz szczyt wszystkiego-bo nasza grupa jest zamknieta i nie interesuje nas jej poszerzanie.nie znaczy to ze nie jest mi milo tu zagladac bo nikt z nas na dogo sie nie obrazil.raczej nie jestesmy juz dziecmi:razz::evil_lol:.

Posted

w czym problem ze słowem ,,izolacja" ? przeciez uzylas słowa ,,grupa zamknieta" czyli dla mnie jest to okreslenie równoznaczne z wyizolowana. nie mnie wnikac w motywy . ayshe to wolny kraj i swiat forumowy :lol:.

ja tylko mam nadzieje ze bedziemy mieli mozliwosc poznawania swiata onkowego jak do tej pory dzieki twej ogromnej wiedzy :loveu:.

Posted

[quote name='mch']no ale jesli ktos sie izoluje bo chce byc tylko we wlasnym zamknietym gronie to pozostaje nam to uszanowac .
[/quote]
to chyba dogo nas wyizolowalo :cool3: Dopiero dzisiaj u mnie na kompie ruszylo, tak, ze da sie cos w ogole poczytac, bo wczesniej albo w ogole nie bylo dogo :mad:, albo tak chodzilo :angryy:, ze sobie odpuszczalam, bo ja to bardzo niecierpliwa jestem :oops:

Mam nadzieje, ze to juz koniec remontow na dogo :roll:

Posted

[quote name='agis']to chyba dogo nas wyizolowalo :cool3: Dopiero dzisiaj u mnie na kompie ruszylo, tak, ze da sie cos w ogole poczytac, bo wczesniej albo w ogole nie bylo dogo :mad:, albo tak chodzilo :angryy:, ze sobie odpuszczalam, bo ja to bardzo niecierpliwa jestem :oops:

Mam nadzieje, ze to juz koniec remontow na dogo :roll:[/quote]
Ja też. Bo cierpiałam katusze. Ale oczywiście ja WCALE NIE JESTEM UZALEŻNIONA :siara: :evil_lol:

A będzie można zobaczyć waszą wyizolowaną zamkniętą grupę :evil_lol: na najbliższych zawodach? :cool3:

Posted

nie no cos ty.my i zawody?:diabloti:
mch-sorry.zle zrozumialam .bog na niebosklonach mi swiadkiem ze okreslenie:izolujemy sie nie jest z naszej strony izolacja negatywna.tylko checia do swietego spokoju.;).

Posted

No tak bo w przypadku użycia "odizolowani",trąciło by to brakiem socjalizacji,owczarkarzy:evil_lol: w sensie duetów powielonych:cool3:
Drplant, [B]troszeczkę [/B]to za mało powiedziane:evil_lol:, o Ty niegrzeczna:cool3:

U mnie dogo to się otwierało na głównej stronie,a potem to, nie jak bym chciała tak na dział owczarków niekoniecznie niemieckich to :placz:,i mi po angielsku jeszcze pisało a ja niedouczona w kwestii, i dooopa, struś mi ino pozostał,znaczy dynie w piasek,w klawiaturę nie bo klawiaturki szkoda

Posted

[quote name='dorplant']jedzie ktos na zawody mikolajkowe do Lodzi?[/quote]

Rozważałam to ale obsada sędziowska.... :shake: Szkoda mi wywalać ok. 350-400zł w błoto.

Posted

Wpadłam na chwilę. :lol:Pozdrowienia dla ayshe :loveu:i calej szkoleniowej gromadki. Bardzo miło było mi poznać w niedzielę Balto i Edoxa. Ale fajowe oszołomy, popierdzieleńce i wszystko dobre, co o On-kach można powiedzieć.:evil_lol:

Posted

magda slonko:loveu::loveu::loveu:
prawda ze rabniete czuby?:evil_lol::evil_lol:
duze buziaki ode mnie i reszty popierniczonych inaczej:razz::evil_lol:

Posted

Próbowaliśmy przed ringiem przećwiczyć z Edoxem socjalizację- o mało zębów nie straciłam przy buziaczku.:lol: Jak pozwolisz, wpadnę do Was kiedyś w odwiedzinki, jak mąż zgodzi się zaopiekować moim prywatnym, pięciomiesięcznym pozorancikiem.:lol:

Posted

jasne.:multi:.
no na razie za bardzo nie temperowalismy gnojka.a poszly na zawody zeby zobaczyc jak to jest i jakie nakrecone czuby maja:evil_lol:.
kcem nadmienic ze edox powodowal juz straty w twarzach na grupie:evil_lol:

Posted

Oba bym ukradła, gdyby właściciele tak bardzo ich nie pilnowali... Oj, ja nie powinnam się z fajnymi onkami spotykać, bo chora potem jestem...
PS. Moja suka też demoluje wszystkich, wilczaki mogą zaświadczyć:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...