Wyjątek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='ayshe']wyjatek-ja nie mam juz sily do ciebie-w tygodniu cie nie bylo,w weekend tyz nie..masz fajna dynamiczna sunie-szkoda ...:shake:.no ale coz trudno.:roll:. [/quote] heh wiedzialam ze mi wygarniesz ;) ale nalezalo sie ... ale nadrabiamy, przynajmniej sie staram choc u mnie nieciekawie jesli chodzi o psychike i powoli zdrowie... ehh szkoda gadac. jutro jestesmy razy 2 rzecz jasna :) tylko jeszcze nie wiem co z tymi powrotami w weekend... myslisz ze ktos chociaz do centrum by mnie podwiozl? chyba ze zabiore pawlowi samochod i wroce do domu po 10 a pawelek sie do szkoly spozni tak ze 2 godzinki:evil_lol::diabloti:
arrakis Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 No właśnie, nareszcie:multi: ! ( nie to żebym była uzależniona , czy coś;))
dorplant Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 wlasnie! juz zaczelam "latac" po innych forach i troszke ludzi wnerwiac :roll: swoimi pogladami ;). mam nadzieje ze forum wreszcie zacznie dzialac . ayshe dostalas cos ode mnie na priv???
mch Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 no ale jesli ktos sie izoluje bo chce byc tylko we wlasnym zamknietym gronie to pozostaje nam to uszanowac . dorplant - no i dobrze ze bujasz sie po innych forach :cool3: . mi totalnemu laikowi i amatorowi pewnych rzeczy nie wypada napisac ,ale tobie przystoi jak najbardziej (vid. forum on) :loveu:
ayshe Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 pryzkro mi mch ze uwazasz ze sie izolujemy.nie chcemy byc tylko atakowani co chyba zrozumiale. dorplant-nie dostalam.:-(. wszystkie sprawy zalatwiamy sobie u siebie.poza tym otrzymalam wiesci na pw ze uzywalam dogo do lansowania sie.a to juz szczyt wszystkiego-bo nasza grupa jest zamknieta i nie interesuje nas jej poszerzanie.nie znaczy to ze nie jest mi milo tu zagladac bo nikt z nas na dogo sie nie obrazil.raczej nie jestesmy juz dziecmi:razz::evil_lol:.
mch Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 w czym problem ze słowem ,,izolacja" ? przeciez uzylas słowa ,,grupa zamknieta" czyli dla mnie jest to okreslenie równoznaczne z wyizolowana. nie mnie wnikac w motywy . ayshe to wolny kraj i swiat forumowy :lol:. ja tylko mam nadzieje ze bedziemy mieli mozliwosc poznawania swiata onkowego jak do tej pory dzieki twej ogromnej wiedzy :loveu:.
agis Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='mch']no ale jesli ktos sie izoluje bo chce byc tylko we wlasnym zamknietym gronie to pozostaje nam to uszanowac . [/quote] to chyba dogo nas wyizolowalo :cool3: Dopiero dzisiaj u mnie na kompie ruszylo, tak, ze da sie cos w ogole poczytac, bo wczesniej albo w ogole nie bylo dogo :mad:, albo tak chodzilo :angryy:, ze sobie odpuszczalam, bo ja to bardzo niecierpliwa jestem :oops: Mam nadzieje, ze to juz koniec remontow na dogo :roll:
asher Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='agis']to chyba dogo nas wyizolowalo :cool3: Dopiero dzisiaj u mnie na kompie ruszylo, tak, ze da sie cos w ogole poczytac, bo wczesniej albo w ogole nie bylo dogo :mad:, albo tak chodzilo :angryy:, ze sobie odpuszczalam, bo ja to bardzo niecierpliwa jestem :oops: Mam nadzieje, ze to juz koniec remontow na dogo :roll:[/quote] Ja też. Bo cierpiałam katusze. Ale oczywiście ja WCALE NIE JESTEM UZALEŻNIONA :siara: :evil_lol: A będzie można zobaczyć waszą wyizolowaną zamkniętą grupę :evil_lol: na najbliższych zawodach? :cool3:
ayshe Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 nie no cos ty.my i zawody?:diabloti: mch-sorry.zle zrozumialam .bog na niebosklonach mi swiadkiem ze okreslenie:izolujemy sie nie jest z naszej strony izolacja negatywna.tylko checia do swietego spokoju.;).
lisica Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No tak bo w przypadku użycia "odizolowani",trąciło by to brakiem socjalizacji,owczarkarzy:evil_lol: w sensie duetów powielonych:cool3: Drplant, [B]troszeczkę [/B]to za mało powiedziane:evil_lol:, o Ty niegrzeczna:cool3: U mnie dogo to się otwierało na głównej stronie,a potem to, nie jak bym chciała tak na dział owczarków niekoniecznie niemieckich to :placz:,i mi po angielsku jeszcze pisało a ja niedouczona w kwestii, i dooopa, struś mi ino pozostał,znaczy dynie w piasek,w klawiaturę nie bo klawiaturki szkoda
14ruda Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 U mnie tyż juz działa normalnie:multi:i nawet szybko:razz:
dorplant Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 jedzie ktos na zawody mikolajkowe do Lodzi?
AM Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='dorplant']jedzie ktos na zawody mikolajkowe do Lodzi?[/quote] Rozważałam to ale obsada sędziowska.... :shake: Szkoda mi wywalać ok. 350-400zł w błoto.
dorplant Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='AM']Rozważałam to ale obsada sędziowska.... :shake: Szkoda mi wywalać ok. 350-400zł w błoto.[/quote] :roll::-(:-(:roll: leee
modliszka84 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 przepraszam za OFFa ale duzo osób tu zagląda... sytuacja alarmowa! ONek w wielkiej potrzebie [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8966211&postcount=520[/url]
Żmija Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Wpadłam na chwilę. :lol:Pozdrowienia dla ayshe :loveu:i calej szkoleniowej gromadki. Bardzo miło było mi poznać w niedzielę Balto i Edoxa. Ale fajowe oszołomy, popierdzieleńce i wszystko dobre, co o On-kach można powiedzieć.:evil_lol:
ayshe Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 magda slonko:loveu::loveu::loveu: prawda ze rabniete czuby?:evil_lol::evil_lol: duze buziaki ode mnie i reszty popierniczonych inaczej:razz::evil_lol:
Żmija Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Próbowaliśmy przed ringiem przećwiczyć z Edoxem socjalizację- o mało zębów nie straciłam przy buziaczku.:lol: Jak pozwolisz, wpadnę do Was kiedyś w odwiedzinki, jak mąż zgodzi się zaopiekować moim prywatnym, pięciomiesięcznym pozorancikiem.:lol:
ayshe Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 jasne.:multi:. no na razie za bardzo nie temperowalismy gnojka.a poszly na zawody zeby zobaczyc jak to jest i jakie nakrecone czuby maja:evil_lol:. kcem nadmienic ze edox powodowal juz straty w twarzach na grupie:evil_lol:
Żmija Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Oba bym ukradła, gdyby właściciele tak bardzo ich nie pilnowali... Oj, ja nie powinnam się z fajnymi onkami spotykać, bo chora potem jestem... PS. Moja suka też demoluje wszystkich, wilczaki mogą zaświadczyć:lol:
ayshe Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 to malusie takie co kiedys widizalam?:razz:.nie no cos ty:cool3::evil_lol:
Recommended Posts