ada89 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 taaa też bym chciała mieć psa nakręconego na jakiś przedmiot a nie tylko na tropienie... :mad:
ayshe Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 no nie iwem-mnie to np.czasem wnerwia...jak jestem padnieta....po prostu czasem mam dosc.oczywiscie nie nna cwiczaku-wtedy to mi jest niezbedne,motywacja psa...ale na codzien czasem po prostu mam dosc nabuzowanych ,nakreconych psow ktore musza robic cos,cokolwiek ale cos...to meczace....:roll:
saJo Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='ayshe']no nie iwem-mnie to np.czasem wnerwia...jak jestem padnieta....[/quote] Albo jak czlowiek chcialby sobie pospacerowac, podumac, popodziwiac widoki....ale nie, ida ci takie dwa oszolomy, jeden z jednej drugi z drugiej i poszczekuja, bo moze ich nie zauwazasz, oczywiscie ida tak, zey sie czlowiek o nie potykal, bo moze jestes slepa i glucha, jak sie pierdykniesz to na pewno uswiadomisz sie, ze one sa i chca pilke :roll:
Aga i Eto Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 saJo ale te twoje dwa psy są po postu cudowne :loveu: :loveu: :loveu: no i żebyście wiedziały jak Bols ładnie daje łapę :diabloti: :evil_lol: jak coś chce :diabloti: .. i te cudowne przekręcanie głowy :loveu: no a Whisky ... :loveu:
Justyna&Chilli Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='shida']acha bede w najblizszych dniach w hurtowni - tak nagle wyszlo niespodziewanie... tak ze jakby ktos potrzebowal cos z hurtowni to pliz dajcie znac w miare szybko :) nastepny raz pewnie kolo konca miesiaca lub poczatku nastepnego bedzie... ayshe - dla ciebie fiprexy plus obroze? cos jeszcze ? :)[/quote] Shida, ja poproszę fiprex i calitix.
ayshe Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 nienawidze meszek.zostalam wielokrotnie przez nie zjedzona :mad: .koszmarnie ich duzo sie zrobilo-no idealna pogoda,cieplo i wilgotno wrecz parno.suki wygladaja super.zdecydowanie i m na zdrowie wyszedl ten wyjazd.chude,umiesnione,napakowane energia.bardzo sie ciesze.alme,zesna i fee wyjezdzaja na poczatku czerwca spowrotemi zostana tam do konca sezonu pastwiskowego.babciom zdecydowanie sluza takie wyjazdy.przyjechaly bo ja juz taka gooopia jestem ze mnie skreca z tesknoty i musze troszke sie nimi nacieszyc.wiem ze tam maja fajnie ale czlowiek to troche taki samolub jest.:cool1: .
saJo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Aga i Eto'] no i żebyście wiedziały jak Bols ładnie daje łapę :diabloti: :evil_lol: jak coś chce :diabloti: .. [/quote] :angryy: :angryy: :angryy:
mimoza Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='ayshe']...ja nie lubie pilek no ale coz zrobic...sa mile,latwe i przyjemne...wole zdecydowanie gryzaki.ale pilka do zabawy i do wybiegania-szuper szprawa:evil_lol: .[/QUOTE] Piłka do wybiegania super sprawa? Ale nie napisałaś dla kogo! Chętnie podpowiem - dla pańci :angryy: [B]Pańcia rzuci gnojkowi piłeczkę, co by ją przyniósł, gnojek owszem leci za piłeczką [/B](pańcia podryguje ze szczęścia, macha łapkami i zachęca do powrotu), [B]gnojek łapie w pysk piłeczkę i spogląda na pańcię[/B] (pańcia żywiłowo przywołuje do siebie), [B]gnojek biegnie w stronę pańci[/B] (pańcia w oczach ma szczęścia i emanuje dumą z grrr! pupilka), [B]gnojek biegnie, biegnie... i na 2 metry przed pańcią skręca w bok, porzuca piłeczkę i albo leci do jakiegoś psa, albo próbuje zeżreć coś z ziemi albo ptaszek przeleciał albo[/B] (i to jest pewnie to) [B]ma pańcię w dooopie.[/B] :angryy: :angryy: :angryy: Pańcia, powalona tą jawną zdradą i ignorancją, pada na ziemię tonąc we łzach zawodu. [B]Gnojek NIE przybiega, żeby pocieszyć pańcię... [/B] Jest jeszcze inna wersja - gnojek leci za piłeczką i od razu w momencie dobiegnięcia do niej skręca w bok (nie biorąc jej do ryja). I w tej wersji zgadzam się z ayshe - [B]pilka do zabawy i do wybiegania-szuper szprawa [/B] :mad: :mad: :mad: Ayshe, mam nadzieję, że będziecie dzisiaj, bo ja dłużej nie wytrzymam... :placz: :placz: :placz:
Szira/Gosia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='shida']oki :))))))))))) obroze sabunolu tez do kompletu ? :))))))))[/QUOTE] Nie dzięki, sam fiprex:lol: :lol: :lol:
Pyros-Aga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Eddiii']Shida - ja poprosze o fiprex[/QUOTE] Hej, a jak z Timona zdrowiem?? Jak te wyniki?
BeataG Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='ayshe']przyjechaly bo ja juz taka gooopia jestem ze mnie skreca z tesknoty i musze troszke sie nimi nacieszyc.wiem ze tam maja fajnie ale czlowiek to troche taki samolub jest.:cool1: .[/quote] Ech, skąd ja to znam. Wermiego nie ma 3 dni, a mnie skręca z tęsknoty. Na szczęście już dzisiaj w nocy wraca. Ale myślę, że to ostatni jego wyjazd beze mnie. :shake:
Aga i Eto Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='saJo']:angryy: :angryy: :angryy:[/quote] no co :diabloti: ? przecież sama powiedziałaś że ona [U]sam[/U] się tego nauczył :diabloti: :evil_lol: słodko to robi :loveu:
ayshe Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 mimoza-padlam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .coz zycie bywa na starcie lekko frustrujace:razz: .a dzisiaj my bedziemy.chociaz wezme patelnie do walenia w meszki:mad:
Aga i Eto Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ayshe a może zainwestuj w jakiś srodek [IMG]http://www.abcogrodu.com.pl/images/products/43.jpg[/IMG] ABC środek przeciw komarom i kleszczom to skuteczny preparat zapobiegający ukąszeniom komarów i kleszczy oraz wielu innych owadów, w tym niektórych odmian meszek. Dzięki nowoczesnemu repelentowi wysokiej jakości środek zapewnia w przeciętnych warunkach 8-godzinną ochronę. albo [IMG]http://zdjecia.swistak.pl/00/01/17/19/1171992_1.jpg[/IMG]
mimoza Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ayshe, jak nie zapomnę to wezmę jakieś środki na paskudztwa. Mam zdaje się tego trochę, bo mój zapobiegliwy mężczyzna kupił swego czasu kilka na próbę na wyjazd. W zeszłym roku. Ale zapomniał je spakować... :diabloti:
Szira/Gosia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [COLOR="Red"]A ja nadal na 20 mam się zjawić???[/COLOR]:lol:
ayshe Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Aga i Eto-zainwestuj?:cool3: ..ja?sknera?w zyciu.to juz mnie niecgh lepiej jedza.psom kupilam,dziecku kupilam.starczy.:diabloti: .ja wole jojczyc.:evil_lol:
Pyros-Aga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Zajęcia dziś tylko na 19? Przepraszam, ze przeszkadzam w jojczeniu :evil_lol: dołączam sie- joj, joj, joj :lol: ;)
ayshe Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Zajęcia dziś tylko na 19? Przepraszam, ze przeszkadzam w jojczeniu :evil_lol: dołączam sie- joj, joj, joj :lol: ;)[/quote] noooo .na 19 only bo i tak skoncyzmy pewnie ooooooo wieeele pozniej a moje dziecie ma jutro pierwszy z serii testow kompetencyjnych:mad: i musze robic za zandarma:roll: :razz: :diabloti: .
Pyros-Aga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='ayshe']noooo .na 19 only bo i tak skoncyzmy pewnie ooooooo wieeele pozniej a moje dziecie ma jutro pierwszy z serii testow kompetencyjnych:mad: i musze robic za zandarma:roll: :razz: :diabloti: .[/QUOTE] Oj, biedna Kasia. Powodzenia na całej serii :crazyeye: testów i stalowych nerwów dla żandarma :cool3:
ayshe Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Oj, biedna Kasia. Powodzenia na całej serii :crazyeye: testów i stalowych nerwów dla żandarma :cool3:[/quote] zandarm dzisiaj na cwiczaku dostal tak w dooopsko ze na oczy nie widzi:cool1:
Romas Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Aysha nie stresuj dziecka i nie stoj jej nad głowa.Jak zdolna to przejdzie testy bez uczenia ,jak niezdolna to nic jej nie pomoze :-) Melduje ,ze czarny owczarek szorstkowłosy ma zdjete szwy i ew. chetnie by potropił w niedziele. Szary owczarek szorstkowłosy ma jeszcze odpoczywac po tej chorobie . To dajcie znac gdzie i kiedy .
shida Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 jupii a ja dzis przy zmianie akwarium znalazlam 2 piekniutkie malenkie rybuleczki !!!!!!!!!!!!! l-260 !!!!!!! jedne z trudnije sie rozmanzajacych i ceene pieknosci :)))))))) jej jakie one malenkie..... piekniutkie :)))) a co smieszne te pieknosci maja juz pewnie z 1-2 miesiace ;))))) i to blizej tych 2 miesiecy ;) cudne :) a co by bylo na temat bardziej to ayshe o ktorej byc po ciebie jutro ? jeszcze nie dotalram do hurtowni ale do czwartku raczej dotre ;) zamowienia spisane ;)
monisieczka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 przepraszamy za nieobecnosci ale najpierw ja mialam grypase a teraz Noras na 90% ma bebeszioze... załamka....
Recommended Posts