Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie iwem-mnie to np.czasem wnerwia...jak jestem padnieta....po prostu czasem mam dosc.oczywiscie nie nna cwiczaku-wtedy to mi jest niezbedne,motywacja psa...ale na codzien czasem po prostu mam dosc nabuzowanych ,nakreconych psow ktore musza robic cos,cokolwiek ale cos...to meczace....:roll:

Posted

[quote name='ayshe']no nie iwem-mnie to np.czasem wnerwia...jak jestem padnieta....[/quote]

Albo jak czlowiek chcialby sobie pospacerowac, podumac, popodziwiac widoki....ale nie, ida ci takie dwa oszolomy, jeden z jednej drugi z drugiej i poszczekuja, bo moze ich nie zauwazasz, oczywiscie ida tak, zey sie czlowiek o nie potykal, bo moze jestes slepa i glucha, jak sie pierdykniesz to na pewno uswiadomisz sie, ze one sa i chca pilke :roll:

Posted

saJo ale te twoje dwa psy są po postu cudowne :loveu: :loveu: :loveu:
no i żebyście wiedziały jak Bols ładnie daje łapę :diabloti: :evil_lol: jak coś chce :diabloti: .. i te cudowne przekręcanie głowy :loveu: no a Whisky ... :loveu:

Posted

[quote name='shida']acha bede w najblizszych dniach w hurtowni - tak nagle wyszlo niespodziewanie...

tak ze jakby ktos potrzebowal cos z hurtowni to pliz dajcie znac w miare szybko :) nastepny raz pewnie kolo konca miesiaca lub poczatku nastepnego bedzie...

ayshe - dla ciebie fiprexy plus obroze? cos jeszcze ? :)[/quote]

Shida, ja poproszę fiprex i calitix.

Posted

nienawidze meszek.zostalam wielokrotnie przez nie zjedzona :mad: .koszmarnie ich duzo sie zrobilo-no idealna pogoda,cieplo i wilgotno wrecz parno.suki wygladaja super.zdecydowanie i m na zdrowie wyszedl ten wyjazd.chude,umiesnione,napakowane energia.bardzo sie ciesze.alme,zesna i fee wyjezdzaja na poczatku czerwca spowrotemi zostana tam do konca sezonu pastwiskowego.babciom zdecydowanie sluza takie wyjazdy.przyjechaly bo ja juz taka gooopia jestem ze mnie skreca z tesknoty i musze troszke sie nimi nacieszyc.wiem ze tam maja fajnie ale czlowiek to troche taki samolub jest.:cool1: .

Posted

[quote name='Aga i Eto']
no i żebyście wiedziały jak Bols ładnie daje łapę :diabloti: :evil_lol: jak coś chce :diabloti: .. [/quote]

:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='ayshe']...ja nie lubie pilek no ale coz zrobic...sa mile,latwe i przyjemne...wole zdecydowanie gryzaki.ale pilka do zabawy i do wybiegania-szuper szprawa:evil_lol: .[/QUOTE]

Piłka do wybiegania super sprawa? Ale nie napisałaś dla kogo! Chętnie podpowiem - dla pańci :angryy: [B]Pańcia rzuci gnojkowi piłeczkę, co by ją przyniósł, gnojek owszem leci za piłeczką [/B](pańcia podryguje ze szczęścia, macha łapkami i zachęca do powrotu), [B]gnojek łapie w pysk piłeczkę i spogląda na pańcię[/B] (pańcia żywiłowo przywołuje do siebie), [B]gnojek biegnie w stronę pańci[/B] (pańcia w oczach ma szczęścia i emanuje dumą z grrr! pupilka), [B]gnojek biegnie, biegnie... i na 2 metry przed pańcią skręca w bok, porzuca piłeczkę i albo leci do jakiegoś psa, albo próbuje zeżreć coś z ziemi albo ptaszek przeleciał albo[/B] (i to jest pewnie to) [B]ma pańcię w dooopie.[/B] :angryy: :angryy: :angryy:
Pańcia, powalona tą jawną zdradą i ignorancją, pada na ziemię tonąc we łzach zawodu. [B]Gnojek NIE przybiega, żeby pocieszyć pańcię... [/B]

Jest jeszcze inna wersja - gnojek leci za piłeczką i od razu w momencie dobiegnięcia do niej skręca w bok (nie biorąc jej do ryja). I w tej wersji zgadzam się z ayshe - [B]pilka do zabawy i do wybiegania-szuper szprawa
[/B]
:mad: :mad: :mad:
Ayshe, mam nadzieję, że będziecie dzisiaj, bo ja dłużej nie wytrzymam... :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='ayshe']przyjechaly bo ja juz taka gooopia jestem ze mnie skreca z tesknoty i musze troszke sie nimi nacieszyc.wiem ze tam maja fajnie ale czlowiek to troche taki samolub jest.:cool1: .[/quote]

Ech, skąd ja to znam. Wermiego nie ma 3 dni, a mnie skręca z tęsknoty. Na szczęście już dzisiaj w nocy wraca. Ale myślę, że to ostatni jego wyjazd beze mnie. :shake:

Posted

[quote name='saJo']:angryy: :angryy: :angryy:[/quote]

no co :diabloti: ? przecież sama powiedziałaś że ona [U]sam[/U] się tego nauczył :diabloti: :evil_lol: słodko to robi :loveu:

Posted

mimoza-padlam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .coz zycie bywa na starcie lekko frustrujace:razz: .a dzisiaj my bedziemy.chociaz wezme patelnie do walenia w meszki:mad:

Posted

Ayshe a może zainwestuj w jakiś srodek
[IMG]http://www.abcogrodu.com.pl/images/products/43.jpg[/IMG]
ABC środek przeciw komarom i kleszczom to skuteczny preparat zapobiegający ukąszeniom komarów i kleszczy oraz wielu innych owadów, w tym niektórych odmian meszek. Dzięki nowoczesnemu repelentowi wysokiej jakości środek zapewnia w przeciętnych warunkach 8-godzinną ochronę.

albo

[IMG]http://zdjecia.swistak.pl/00/01/17/19/1171992_1.jpg[/IMG]

Posted

ayshe, jak nie zapomnę to wezmę jakieś środki na paskudztwa. Mam zdaje się tego trochę, bo mój zapobiegliwy mężczyzna kupił swego czasu kilka na próbę na wyjazd. W zeszłym roku. Ale zapomniał je spakować... :diabloti:

Posted

Aga i Eto-zainwestuj?:cool3: ..ja?sknera?w zyciu.to juz mnie niecgh lepiej jedza.psom kupilam,dziecku kupilam.starczy.:diabloti: .ja wole jojczyc.:evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Zajęcia dziś tylko na 19?
Przepraszam, ze przeszkadzam w jojczeniu :evil_lol: dołączam sie- joj, joj, joj :lol: ;)[/quote]
noooo .na 19 only bo i tak skoncyzmy pewnie ooooooo wieeele pozniej a moje dziecie ma jutro pierwszy z serii testow kompetencyjnych:mad: i musze robic za zandarma:roll: :razz: :diabloti: .

Posted

[quote name='ayshe']noooo .na 19 only bo i tak skoncyzmy pewnie ooooooo wieeele pozniej a moje dziecie ma jutro pierwszy z serii testow kompetencyjnych:mad: i musze robic za zandarma:roll: :razz: :diabloti: .[/QUOTE]

Oj, biedna Kasia. Powodzenia na całej serii :crazyeye: testów i stalowych nerwów dla żandarma :cool3:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Oj, biedna Kasia. Powodzenia na całej serii :crazyeye: testów i stalowych nerwów dla żandarma :cool3:[/quote]
zandarm dzisiaj na cwiczaku dostal tak w dooopsko ze na oczy nie widzi:cool1:

Posted

Aysha nie stresuj dziecka i nie stoj jej nad głowa.Jak zdolna to przejdzie testy bez uczenia ,jak niezdolna to nic jej nie pomoze :-)

Melduje ,ze czarny owczarek szorstkowłosy ma zdjete szwy i ew. chetnie by potropił w niedziele.
Szary owczarek szorstkowłosy ma jeszcze odpoczywac po tej chorobie .
To dajcie znac gdzie i kiedy .

Posted

jupii a ja dzis przy zmianie akwarium znalazlam 2 piekniutkie malenkie rybuleczki !!!!!!!!!!!!! l-260 !!!!!!! jedne z trudnije sie rozmanzajacych i ceene pieknosci :)))))))) jej jakie one malenkie..... piekniutkie :))))

a co smieszne te pieknosci maja juz pewnie z 1-2 miesiace ;))))) i to blizej tych 2 miesiecy ;) cudne :)

a co by bylo na temat bardziej to ayshe o ktorej byc po ciebie jutro ? jeszcze nie dotalram do hurtowni ale do czwartku raczej dotre ;) zamowienia spisane ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...