Jump to content
Dogomania

Trymer - pies Pana Wacka :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']Gusiu dzwoniłaś może do Pana Wacka?:) ciekawa jestem czy Trymek już zlazł z kanapy;)[/QUOTE]
Ja też jestem ciekawa, pomimo offa ale to Neigh sprowokowała, jak zwykle ;):evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']ja byłam grzeczna, jak nigdy
więc może napisz mi na pw ;)[/QUOTE]

A ja jak zwykle nie. I dobra, jest przynajmniej na kogo zwalać.......

Nawet se pogadać nie dadzą:placz:

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/189385-Bazarek-dla-kobitek!!-Do-28-lipa-br.-Kostka-potrzebuje-pieni%C4%85%C5%BCk%C3%B3w[/url]!

Nieśmiało zapraszam na bazarek dla mojej Kosteczki , którą, brzydko mówiąc, "wycyckała" pewna pani z Wołomina. Neigh, nawet jak nic nie kupisz, to zajrzyj do nas. Cudna sunia jest. Nikt nie chce mixa amstafa z Dogiem Argentyńskim.

Posted

[quote name='Neigh']Bylam widziałam...........ja się ostatnio mniej odzywam.....a jak sie odzywam wiecej, to mnie linczują.......biedna, mała Neigh......buuuu[/QUOTE]

Taaaa, biedna Neigh. zebym nie widziała, nie rozmawiała, to skłonna byłabym uwierzyć :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Taaaa, biedna Neigh. zebym nie widziała, nie rozmawiała, to skłonna byłabym uwierzyć :)[/QUOTE]
Oj tam oj tam......czepiasz sie szczegółow........Nooo dobra dość offów. Idę do kotów.....

Posted

[quote name='mala_czarna']Taaaa, biedna Neigh. zebym nie widziała, nie rozmawiała, to skłonna byłabym uwierzyć :)[/QUOTE]
Ot sedno :eviltong:

Gusia, bestio, za co nas w niepewności trzymasz, przecież tu sama niewinność siedzi.:loveu:
Ja też lubię offowac, taka prawda :evil_lol:

Posted

Ale wiecie co? To zdjęcie Trymka "zdechł pies" jest zabójcze. Nie wygląda kochany Trymek na zbyt rozgarniętego, ale za to wygląda jak słodziak :)
Gusia, właśnie podczytałam i nie mogę uwierzyć, że koty opanują pomarańczowy dywan. Nie mam nic do kotów, ale czemu koty? To tylko plotka?

Posted

[quote name='Cantadorra']Ale wiecie co? To zdjęcie Trymka "zdechł pies" jest zabójcze. Nie wygląda kochany Trymek na zbyt rozgarniętego, ale za to wygląda jak słodziak :)
Gusia, właśnie podczytałam i nie mogę uwierzyć, że koty opanują pomarańczowy dywan. Nie mam nic do kotów, ale czemu koty? To tylko plotka?[/QUOTE]

Oczywiście, że plotka :)
Ja nie jestem kocia to po pierwsze. A po drugie mam swobodnie latające papugi ;)

U Trymerka wszystko w porządku. Ma 5-6 spacerów dziennie, ładnie chodzi po schodach, nie ciągnie na smyczy.

W sobotę wyjeżdża ze swoim Panem na działkę, gdzie będą we dwóch do końca wakacji.
Po moim wyjściu popłakał, skakał na drzwi, piszczał, ale Pan dał mu pyszne jedzonko, a potem utulał w łóżeczku i jakoś ukoił ten żal :evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']
U Trymerka wszystko w porządku. Ma 5-6 spacerów dziennie, ładnie chodzi po schodach, nie ciągnie na smyczy.

W sobotę wyjeżdża ze swoim Panem na działkę, gdzie będą we dwóch do końca wakacji.
Po moim wyjściu popłakał, skakał na drzwi, piszczał, ale Pan dał mu pyszne jedzonko, a potem utulał w łóżeczku i jakoś ukoił ten żal :evil_lol:[/QUOTE]

Kochany chłopak:loveu:...a swoją drogą Trymer bardzo szybko się przywiązuje co?:) to pokazuje jak bardzo potrzebował swojego człowieka:loveu:

Chyba możemy odetchnąć....:)

Posted

[quote name='gusia0106']Oczywiście, że plotka :)
Ja nie jestem kocia to po pierwsze. A po drugie mam swobodnie latające papugi ;)

[/QUOTE]
A/propos - Zuzka mi usiłuje wmówić, że nie byłoby piękniejszego widoku niż swobodnie latające faliste po naszym świeżo odnowionym ogrodzie zimowym. Jeszcze ze dwa dni i będzie gotowy. Fakt ładnie tam teraz.
Dominik najpierw krzyknął NIE! Potem zapytał czy aby ich zółwie nie zeżrą ( z nadzieją w głosie), a potem spytał gdzie one hmm kuuupy robią.
Drobiazgowy gość - a gdzie mogą papugi kupy robić? No przeciez to ptaki....

I jeszcze jedno - nie chcecie żółwia stepowego zboczeńca? Kurcze dogrzało mu.......od nadmiaru słońca chyba i morduje mi dwa pozostałe ( w tym jednego bez oka )

A zdjęcie Trymera to wygląda jak podrabiane - i jezyk wetkniety tak bez znajomości fizjologii:-)

Posted

Na koniec offowania dodam tylko, że się zgłaszam na ochotnika do sprzątania garażu Neigh - dla dobra kotów oczywiście! :)
A Trymer jest farciarz - też chcę być na wakacjach do końca wakacji! :)

Posted

[quote name='Neigh']A/propos - Zuzka mi usiłuje wmówić, że nie byłoby piękniejszego widoku niż swobodnie latające faliste po naszym świeżo odnowionym ogrodzie zimowym. Jeszcze ze dwa dni i będzie gotowy. Fakt ładnie tam teraz.
Dominik najpierw krzyknął NIE! Potem zapytał czy aby ich zółwie nie zeżrą ( z nadzieją w głosie), a potem spytał gdzie one hmm kuuupy robią.
Drobiazgowy gość - a gdzie mogą papugi kupy robić? No przeciez to ptaki....

I jeszcze jedno - nie chcecie żółwia stepowego zboczeńca? Kurcze dogrzało mu.......od nadmiaru słońca chyba i morduje mi dwa pozostałe ( w tym jednego bez oka )

A zdjęcie Trymera to wygląda jak podrabiane - i jezyk wetkniety tak bez znajomości fizjologii:-)[/QUOTE]

Oooo, no cudnie.
Szara i Ciemnoniebieska są Twoje :):)

Myślę, że spokojnie można zmienić tytuł wątku i dział. Siaaaaaaaaaaaaaa la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):)

Posted

Przed chwilą przelałam moją zaległą deklarację dla Trymerka, jeżeli pieniążki nie są już jemu potrzebne, chociaż pewnie ostatnio jego leczenie sporo kosztowało, to proszę przekażcie je innej potrzebującej bidzie :)

Posted

[quote name='gusia0106']Oooo, no cudnie.
Szara i Ciemnoniebieska są Twoje :):)

Myślę, że spokojnie można zmienić tytuł wątku i dział. Siaaaaaaaaaaaaaa la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):)[/QUOTE]
Ojej ale u Neigh te papużki nie zostana zjedzone przez koty?;)

Posted

Zostaną. Dlatego to tylko pomysł niedojrzałego dziecka był. Wiesz jaki ubaw by miały koty zwłaszcza zimą.....
jennnnnnny cuda panie cuda, ptaki u nas w domu latają, nie trzeba po śniegu w poszukiwaniu zabawek chodzić...

Posted

[quote name='Neigh']Zostaną. Dlatego to tylko pomysł niedojrzałego dziecka był. Wiesz jaki ubaw by miały koty zwłaszcza zimą.....
jennnnnnny cuda panie cuda, ptaki u nas w domu latają, nie trzeba po śniegu w poszukiwaniu zabawek chodzić...[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nooo i ostatni off - założe hotel dla kotów z wybiegiem w ogrodzie zimowym.......i latającymi papużkami w tle. Do tego w kazdym pokoju dla kota akwarium ( czyli tv......fakt jednen program nadają). Koty by do mnie waliły drzwiami i oknami......Tylko odpowiednie stawki ustalić i fruuuu