Tora&Faro Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Gusiu dzwoniłaś może do Pana Wacka?:) ciekawa jestem czy Trymek już zlazł z kanapy;) Quote
mysza 1 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Tora&Faro']Gusiu dzwoniłaś może do Pana Wacka?:) ciekawa jestem czy Trymek już zlazł z kanapy;)[/QUOTE] Ja też jestem ciekawa, pomimo offa ale to Neigh sprowokowała, jak zwykle ;):evil_lol: Quote
3 x Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='gusia0106']Wiem, ale nie powiem :eviltong:[/QUOTE] ja byłam grzeczna, jak nigdy więc może napisz mi na pw ;) Quote
Neigh Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='3 x']ja byłam grzeczna, jak nigdy więc może napisz mi na pw ;)[/QUOTE] A ja jak zwykle nie. I dobra, jest przynajmniej na kogo zwalać....... Nawet se pogadać nie dadzą:placz: Quote
mala_czarna Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/189385-Bazarek-dla-kobitek!!-Do-28-lipa-br.-Kostka-potrzebuje-pieni%C4%85%C5%BCk%C3%B3w[/url]! Nieśmiało zapraszam na bazarek dla mojej Kosteczki , którą, brzydko mówiąc, "wycyckała" pewna pani z Wołomina. Neigh, nawet jak nic nie kupisz, to zajrzyj do nas. Cudna sunia jest. Nikt nie chce mixa amstafa z Dogiem Argentyńskim. Quote
Neigh Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Bylam widziałam...........ja się ostatnio mniej odzywam.....a jak sie odzywam wiecej, to mnie linczują.......biedna, mała Neigh......buuuu Quote
mala_czarna Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Neigh']Bylam widziałam...........ja się ostatnio mniej odzywam.....a jak sie odzywam wiecej, to mnie linczują.......biedna, mała Neigh......buuuu[/QUOTE] Taaaa, biedna Neigh. zebym nie widziała, nie rozmawiała, to skłonna byłabym uwierzyć :) Quote
Neigh Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='mala_czarna']Taaaa, biedna Neigh. zebym nie widziała, nie rozmawiała, to skłonna byłabym uwierzyć :)[/QUOTE] Oj tam oj tam......czepiasz sie szczegółow........Nooo dobra dość offów. Idę do kotów..... Quote
mysza 1 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='mala_czarna']Taaaa, biedna Neigh. zebym nie widziała, nie rozmawiała, to skłonna byłabym uwierzyć :)[/QUOTE] Ot sedno :eviltong: Gusia, bestio, za co nas w niepewności trzymasz, przecież tu sama niewinność siedzi.:loveu: Ja też lubię offowac, taka prawda :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ale wiecie co? To zdjęcie Trymka "zdechł pies" jest zabójcze. Nie wygląda kochany Trymek na zbyt rozgarniętego, ale za to wygląda jak słodziak :) Gusia, właśnie podczytałam i nie mogę uwierzyć, że koty opanują pomarańczowy dywan. Nie mam nic do kotów, ale czemu koty? To tylko plotka? Quote
gusia0106 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Cantadorra']Ale wiecie co? To zdjęcie Trymka "zdechł pies" jest zabójcze. Nie wygląda kochany Trymek na zbyt rozgarniętego, ale za to wygląda jak słodziak :) Gusia, właśnie podczytałam i nie mogę uwierzyć, że koty opanują pomarańczowy dywan. Nie mam nic do kotów, ale czemu koty? To tylko plotka?[/QUOTE] Oczywiście, że plotka :) Ja nie jestem kocia to po pierwsze. A po drugie mam swobodnie latające papugi ;) U Trymerka wszystko w porządku. Ma 5-6 spacerów dziennie, ładnie chodzi po schodach, nie ciągnie na smyczy. W sobotę wyjeżdża ze swoim Panem na działkę, gdzie będą we dwóch do końca wakacji. Po moim wyjściu popłakał, skakał na drzwi, piszczał, ale Pan dał mu pyszne jedzonko, a potem utulał w łóżeczku i jakoś ukoił ten żal :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='gusia0106'] U Trymerka wszystko w porządku. Ma 5-6 spacerów dziennie, ładnie chodzi po schodach, nie ciągnie na smyczy. W sobotę wyjeżdża ze swoim Panem na działkę, gdzie będą we dwóch do końca wakacji. Po moim wyjściu popłakał, skakał na drzwi, piszczał, ale Pan dał mu pyszne jedzonko, a potem utulał w łóżeczku i jakoś ukoił ten żal :evil_lol:[/QUOTE] Kochany chłopak:loveu:...a swoją drogą Trymer bardzo szybko się przywiązuje co?:) to pokazuje jak bardzo potrzebował swojego człowieka:loveu: Chyba możemy odetchnąć....:) Quote
bela51 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Oj, to kamien z serca mi spadł, ze wszystko w porzadku. No i na razie nie bedzie musial chodzic po schodach, moze jego stan sie polepszy. Quote
Neigh Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='gusia0106']Oczywiście, że plotka :) Ja nie jestem kocia to po pierwsze. A po drugie mam swobodnie latające papugi ;) [/QUOTE] A/propos - Zuzka mi usiłuje wmówić, że nie byłoby piękniejszego widoku niż swobodnie latające faliste po naszym świeżo odnowionym ogrodzie zimowym. Jeszcze ze dwa dni i będzie gotowy. Fakt ładnie tam teraz. Dominik najpierw krzyknął NIE! Potem zapytał czy aby ich zółwie nie zeżrą ( z nadzieją w głosie), a potem spytał gdzie one hmm kuuupy robią. Drobiazgowy gość - a gdzie mogą papugi kupy robić? No przeciez to ptaki.... I jeszcze jedno - nie chcecie żółwia stepowego zboczeńca? Kurcze dogrzało mu.......od nadmiaru słońca chyba i morduje mi dwa pozostałe ( w tym jednego bez oka ) A zdjęcie Trymera to wygląda jak podrabiane - i jezyk wetkniety tak bez znajomości fizjologii:-) Quote
mysza 1 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Cieszę się, że u Trymerka wszystko dobrze.:loveu: Quote
Ewanka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Wakacje z Panem na działce ... nie mógł sobie chłopak nic lepszego wymarzyć - baaaaardzo się cieszę :) Quote
Nutusia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Na koniec offowania dodam tylko, że się zgłaszam na ochotnika do sprzątania garażu Neigh - dla dobra kotów oczywiście! :) A Trymer jest farciarz - też chcę być na wakacjach do końca wakacji! :) Quote
gusia0106 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Neigh']A/propos - Zuzka mi usiłuje wmówić, że nie byłoby piękniejszego widoku niż swobodnie latające faliste po naszym świeżo odnowionym ogrodzie zimowym. Jeszcze ze dwa dni i będzie gotowy. Fakt ładnie tam teraz. Dominik najpierw krzyknął NIE! Potem zapytał czy aby ich zółwie nie zeżrą ( z nadzieją w głosie), a potem spytał gdzie one hmm kuuupy robią. Drobiazgowy gość - a gdzie mogą papugi kupy robić? No przeciez to ptaki.... I jeszcze jedno - nie chcecie żółwia stepowego zboczeńca? Kurcze dogrzało mu.......od nadmiaru słońca chyba i morduje mi dwa pozostałe ( w tym jednego bez oka ) A zdjęcie Trymera to wygląda jak podrabiane - i jezyk wetkniety tak bez znajomości fizjologii:-)[/QUOTE] Oooo, no cudnie. Szara i Ciemnoniebieska są Twoje :):) Myślę, że spokojnie można zmienić tytuł wątku i dział. Siaaaaaaaaaaaaaa la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):) Quote
mikoada Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Przed chwilą przelałam moją zaległą deklarację dla Trymerka, jeżeli pieniążki nie są już jemu potrzebne, chociaż pewnie ostatnio jego leczenie sporo kosztowało, to proszę przekażcie je innej potrzebującej bidzie :) Quote
mysza 1 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='gusia0106']Oooo, no cudnie. Szara i Ciemnoniebieska są Twoje :):) Myślę, że spokojnie można zmienić tytuł wątku i dział. Siaaaaaaaaaaaaaa la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):)[/QUOTE] Ojej ale u Neigh te papużki nie zostana zjedzone przez koty?;) Quote
Neigh Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Zostaną. Dlatego to tylko pomysł niedojrzałego dziecka był. Wiesz jaki ubaw by miały koty zwłaszcza zimą..... jennnnnnny cuda panie cuda, ptaki u nas w domu latają, nie trzeba po śniegu w poszukiwaniu zabawek chodzić... Quote
mysza 1 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Neigh']Zostaną. Dlatego to tylko pomysł niedojrzałego dziecka był. Wiesz jaki ubaw by miały koty zwłaszcza zimą..... jennnnnnny cuda panie cuda, ptaki u nas w domu latają, nie trzeba po śniegu w poszukiwaniu zabawek chodzić...[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Neigh Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Nooo i ostatni off - założe hotel dla kotów z wybiegiem w ogrodzie zimowym.......i latającymi papużkami w tle. Do tego w kazdym pokoju dla kota akwarium ( czyli tv......fakt jednen program nadają). Koty by do mnie waliły drzwiami i oknami......Tylko odpowiednie stawki ustalić i fruuuu Quote
Recommended Posts