Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dagi zostaje z nami !!!! Lekarz postawił złą diagnozę !!! Byliśmy w Toruniu u mojej babci w odwiedzinach i prywatnie odwiedziliśmy lekarza. Okazało się, że wyniki zostały źle odczytane. Tzn mój lekarz rodziny jak i lekarz córki a nawet dermatolog z koszalina wprowadził nas w błąd !!! Nasza córka ma delikatną skazę białkową. Dostaje mleko hipoalergicze. Dawaliśmy jej za dużo nabiału i właśnie z tego powodu miała wysypkę !!! Sierść dagiego nie czyni nic złego !!! Także już na zawsze ma swój dom.

Pozdrawiam :D
http://img690.imageshack.us/img690/3259/beztytuukyg.jpg

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariuszvip2 napisał(a):
Dagi zostaje z nami !!!! Lekarz postawił złą diagnozę !!! Byliśmy w Toruniu u mojej babci w odwiedzinach i prywatnie odwiedziliśmy lekarza. Okazało się, że wyniki zostały źle odczytane. Tzn mój lekarz rodziny jak i lekarz córki a nawet dermatolog z koszalina wprowadził nas w błąd !!! Nasza córka ma delikatną skazę białkową. Dostaje mleko hipoalergicze. Dawaliśmy jej za dużo nabiału i właśnie z tego powodu miała wysypkę !!! Sierść dagiego nie czyni nic złego !!! Także już na zawsze ma swój dom.

Pozdrawiam :D
http://img690.imageshack.us/img690/3259/beztytuukyg.jpg

cooooooooo????????
naprawdę???????????????
nie wierzę!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

jaki on śliczny!!

Posted

o matko...tu jak w kalejdoskopie:-o dopiero przeczytałam, ze Daguś ma wrócić do schronu...wchodzę, a tu, ze jednak zostaje...mam nadzieję, ze już jednak na zawsze..

co do skazy białkowej sama to przerabiałam...i to, ze córka była uczulona na...proszek do prania, w którym prałam ciuszki - a był to proszek do prania niemowlęcych rzeczy...

Posted

to bardzo dobra wiadomość ,
a i skaza białkowa szybko wychwycona to bardzo dobrze bo nie zdiagnozowana jest uciążliwa i zostawia po sobie ślady ,
często ludzie się zachwycają np rumieńcami na dziecięcych policzkach , uznając je za oznakę zdrowia a są one często objawem właśnie skazy białkowej
piszesz o proszku ... a mój syn był uczulony na jakiś składnik plastiku z którego mieliśmy deskę sedesową ,dopiero zmiana na drewnianą wyeliminowała problem :)

Posted

Hip hip hurra !!!! Również bardzo bardzo się cieszę, że Dagi zostaje z Wami. Teraz bardzo dużo dzieci cierpi na tę przypadłość, mojej znajomej 6-latek oraz 3-miesięczna córeczka także, lekarst chyba żadnych nie dostają (rodzice są lekarzami) tylko ograniczają podawanie im produktów jak np jogurt etc

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...