lilk_a Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 piękny ,energiczny pies :loveu:, a na pierwszych zdjęciach taka "bida" Quote
paros Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 bidulek, nikt nie zauważył że miseczka pieseczka jest pusta - zaradny chłopak :evil_lol: Quote
ania z poznania Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Inez de Villaro napisał(a):I wcale nie jest już rózowy...:) Ale Zboczkiem jest nadal :cool3: Quote
mariamc Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dziś wielki dzień Dagiego. Dagi ma własną rodzinę. Trzymajcie kciuki . I błagam , głosujcie nan nas na Krakvecie. Dogania nas Fundacja "Warta Goldena" POmocy!!! Quote
Inez de Villaro Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Hurrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agaga21 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 naprawdę?????:-o:-o:-o ale skąd ta rodzinka? poradzi sobie z leczeniem??? szok normalnie:crazyeye::multi::multi: Quote
Inez de Villaro Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jakby co , to przyjda do Danusi po pomoc ;) Ludzie sa ze Szczecinka. Quote
Agnezia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ja myślałam, że tu będzie apel o głosy a tu Dagi ma domek. Super :) Jak widać różowe zboczki tez mają wzięcie ;) Quote
agaga21 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Inez de Villaro napisał(a):Jakby co , to przyjda do Danusi po pomoc ;) Ludzie sa ze Szczecinka. bardzo się cieszę! maluch i tak za długo się na własnych ludzi naczekał. najważniejsze, że się doczekał! :) Quote
mariamc Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Apel o głosy też jest : POMOCY < GŁOSUJCIE!!!!! Rodzina ze Szczecinka, wyprowadzali Dagiego na spacer , jesli będzie coś nie tak , odpukać 3razy, będziemy pomagać. Nasi weci też zaoferowali pomoc. W końcu Dagi to nasze dziecko szczególnej troski. Quote
Inez de Villaro Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Danusia na FB syna musisz uruchomić ;) Quote
Agnezia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A na stronie schroniska jest apel wklejony? Quote
fioneczka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mariamc napisał(a):Dziś wielki dzień Dagiego. Dagi ma własną rodzinę. Trzymajcie kciuki . zwyłam się ze szczęścia ... misiak różowy ma swój własny domeczek :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
andzia69 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 mariamc napisał(a):Apel o głosy też jest : POMOCY < GŁOSUJCIE!!!!! Rodzina ze Szczecinka, wyprowadzali Dagiego na spacer , jesli będzie coś nie tak , odpukać 3razy, będziemy pomagać. Nasi weci też zaoferowali pomoc. W końcu Dagi to nasze dziecko szczególnej troski. aż nie wierzę!:):) wsadziłam sobie w podpis prośbę o głosowanie - bierzcie przykład:) Quote
agnieszka24 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Bardzo się cieszę, że Dagi ma swój domek!!! :multi: Agago, czy mogłabyś zmniejszyć banerek "Głosujcie na Szczecinek"? Wrzuce sobie do podpisu, ale ten duży mi się nie zmieści. A pomysł, aby Kris agitował swoich znajomych jest super - napewno przysporzy dużo głosów :cool3: Miriamc niech syn też rozsyła wici. Quote
Enigma79 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ktoś gdzieś i kiedyś napisał, że "ochy" i "achy" nic nowego nie wnoszą ale jak tutaj się nie cieszyć i nie podzielić radością na takie wieści ? :D Powodzenia czorcie ;) Quote
Enigma79 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Uff...jak dobrze, że mimo 32 lat ;) nie dopadł mnie jeszcze Alzheimer hihihi Ostatnio logowałam się na stronie Krakvetu wiele miesięcy temu i chyba cudem udało mi się przypomnieć swój login oraz hasło :D a wszystko po to, by oddać głos na psie "spa", które powinno być wzorem dla innych schronisk w Polsce. Quote
dagmara86 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ALE WIEŚCI!!!! HUURRRRAAA!!!!! Dagi bądź szczęśliwy już na zawsze! Powodzenia! oczywiście zagłosowane ;) Quote
mariuszvip2 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Witam, jak wyżej w końcu Dagi ma dom. Jest super psiakiem. Szybko się uczy, tylko jakiś dziś jest jakby smutny. Zapewne przez zmianę otoczenia. Moja córka płacze jak go widzi ale to zapewne dlatego że dagi jest 2 razy większy od niej :D Parę dni i malutka się przyzwyczai do pieska. Hehe Dagi chodzi za mną krok w krok, tam gdzie ja to i on. Pozdrawiam Quote
mariamc Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Mariusz, witamy na forum. Mój Dagulec w avatarku, warto było walczyć. Quote
mariuszvip2 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No i dziś już jest lepiej. Dagi jest coraz bardziej rozbrykany, a i córka już inaczej patrzy na pieska. Parę dni i będą najlepszymi przyjaciółmi.:cool3: Quote
Enigma79 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Witamy ! Przemiło jest mieć kontakt na forum z "nowymi domkami" :) Quote
mariuszvip2 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dagi miał dziś szczepienie przeciw wirusowe. Ciężko znosi ten zastrzyk. Na ciele zrobiły mu się jakby pęcherze pod skórą i jeden naprawdę duży pod pyskiem w okolicy krtani. Cały dzień leży na swoim miejscu i tylko co pije wodę. Nawet chodzić mu sie nie chce. Byłem z nim u weterynarza, dostał jakiś zastrzyk jeśli dobrze zrozumiałem to był on przeciw alergiczny. Weterynarz mówił że jeśli jemu sie nie polepszy mam z nim jutro iść do weterynarza :-(. Mam nadzieje że ta wizyta nie będzie potrzebna. Quote
Recommended Posts