mariuszvip2 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 :diabloti::diabloti::diabloti: A oto i zdjęcia o których pisałem. Trochę czasu minęło ale długo nie widziałem Adama ;) Dagi ma kumpla w swojej klasie wagowej. Z mniejszymi psami zabawa tra krótko, on nie chce nic zrobic tylko zdarza mu się całym ciałem przycisnąć psa do ziemi i zabawa się kończy. A tu zdjęcia Badiego w całej okazałości :evil_lol: Nie mogę odnaleźć wątku Badiego więc tu daje jego fotki. Quote
agnieszka32 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Oba psiaki wyglądają wspaniale! I aż dziwne to, że się ze sobą zgadzają i że zęby nie idą w ruch :) Quote
agaga21 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 fantastycznie wyglądają!!! cudnie badiego w końcu zobaczyć :) dziękujemy i prosimy o jeszcze następnym razem! Quote
mariamc Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Cieszę się! Warto było walczyć o nich obu. Takie zdjęcia dodają sił..... Quote
mariuszvip2 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Witam wszystkich. Dagi po powrocie od weta. Wariat około tygodnia temu jakimś sposobem wyplątał się z szelek, rzecz jasna po tym jak zobaczył kota. Szukałem go godzinę. Wrócił z podrapanym ryjkiem, udem, brzuchem i uchem. Przez podrapanie w uchu nabawił się zapalenia ucha zewnętrznego. Dostał zawiesinę do ucha i zastrzyk i tak co drugi dzień w "nagrodę" za ucieczkę będzie dostawał zastrzyki. Tak po za tym u niego wszystko dobrze. Jest wesoły, cięgle jak coś się gotuje siedzi w kuchni i czeka na "odczepne". Pozdrawiam Quote
agnieszka32 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Dagi wygląda pięknie! :loveu: A co za widok na tej fotce!:crazyeye::crazyeye: Dobrze, że ta ucieczka tak szybko i właściwie szczęśliwie się skończyła... ;) Jeśli chodzi o szelki, to moja sunia z każdych potrafiła się wyplątać, ale tym z pitmana nie dała rady - może mu takie kupicie? Będziecie spokojniejsi na spacerkach, gdy kolejny koteczek się napatoczy :diabloti: np. te http://pitman.pl/szelki/szelki_spacerowe_dla_psa_junior_gold Quote
agaga21 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 dagi wyrósł na pięknego psa! a jak skóra? na fotce wygląda jakby nie było już żadnego problemu :) Quote
mariuszvip2 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 A to w Szczecinku nad jeziorem. Ten wariat jak widzi kota to nie reaguje na nic. Jest tylko on i jego "cel" czyli kot. Jeśli chodzi o jego skórę to wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nie ma najmniejszego śladu po starych ranach. Wcina wszystko, alergia pokarmowa zniknęła. W sumie to po tej alergii śladu już nie było po 2 miesiącach jak zamieszkał z nami. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że jest u nas w domu ! Nasza córka Natalka każdego ranka jak wstaje od razu woła Dagi i leci go tulić. Nas wtedy nie widzi tylko woła mama albo tata zoba dagi i się cieszy. A dagi od niej ucieka bo córka albo to za ogon albo to za ucho go złapie i tak się z nim bawi. No i musi na niego siadać jak na konika :D Quote
ania z poznania Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego: http://www.dogomania.pl/threads/2136...8#post17533958 Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :smile: Quote
Recommended Posts