Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadzwoniła do mnie starsza pani z Gliwic w sprawie Kajtka jednak znowu problem 2 samiec w domu:roll: pani przeczytała ogłoszenie i zdecydowała zadzwonić wcześniej zawsze miała 2 psy w domu. Obecnie w domu mieszka pies i 4 koty dom z ogrodem pies mieszka w domu ale w ładną pogodę dostęp do ogródka cały dzień mają. Zaproponowałam pani Manie i Tofika ale amputowana łapka panią zniechęciła i zastanawia się nad Manią. Zgadza się pani na wizytę adopcyjną oraz podpisanie umowy. Z rozmowy bardzo miła pogodna śmiała się i pytała ile ja jeszcze tych psów mam do adopcji:lol: Powiedziałam jej by na spokojnie się zastanowiła i zadzwoniła powiedziała że przemyśli i da znać

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze Mania znajdzie w ten sposób dom...bo, że Kajtek nie może być z drugim psem i to samcem, to pewne.
Nie znam się na tym, ąle czy nie lepiej by było przejąć inicjatywę w swoje ręce i zaproponować pani, czy Ty możesz zadzwonić za jakiś czas... zapytać, ile czasu pani potrzebuje na podjęcie decyzji?

Posted

Powiedziałam by się zastanowiła i zadzwoniła zobaczymy jeśli do poniedziałku nie zadzwoni to ja to zrobię żeby chociaż wiedzieć czy zrezygnowała by nie było niepotrzebnych nadzieji

Posted

Mam 2 króciutkie filmiki z Kajtusiem,zobaczcie,jaki on żywiutki i jaka gaduła;)

[video=youtube;qGu0mR9hlQA]http://www.youtube.com/watch?v=qGu0mR9hlQA[/video]

[video=youtube;rxlKOX4nvwI]http://www.youtube.com/watch?v=rxlKOX4nvwI[/video]

Posted

Aż się nie chce wierzyć patrząc na filmiki że to jest 10 letni pies i jak on fajnie bryka:lol: a co on tak na to szczekanie się uwziął czy po prostu ty Renatko tak na niego działasz:evil_lol:

Posted

[quote name='Gisic87']Aż się nie chce wierzyć patrząc na filmiki że to jest 10 letni pies i jak on fajnie bryka:lol: a co on tak na to szczekanie się uwziął czy po prostu ty Renatko tak na niego działasz:evil_lol:[/QUOTE]
Ona tak sobie ze mną rozmawia o życiu i w ogóle;)

Posted

Dopiero teraz do Was dotarłam, ale warto było. Nie chce się wierzyć, że Kajtek ma 10 lat. Pusciłam filmiki- godz 3.15 i zaczęło się...mój niby staruszek też 11 lat, zaczął szczekać do Kajtka, a szczeka sobie też tak długo i namiętnie jak Kajcina. Jakbym widziała swojego Oskara- ADHD uogólnione, biega- ja jestem na drugim końcu smyczy, bo luzem rzuca się na każdego psa !!!- jak szalony i CAŁY CZAS SZCZEKA. Tyle ma mnie i całemu światu do powiedzenia.
Niech żałuje ten, kto nie będzie chciał zabrać do siebie. Super psiak i maleńki.
Moze jeszczae odezwie się ktoś chętny.

Posted

Puściłam filmiki i Edziu znowu "zaskoczył" jak Twój głos usłyszał Renatko.Jak zawsze i aż nie do uwierzenia.Gotowałam wczoraj żurek na kości wędzonej i akurat teraz z nią walczył.Z kością oczywiście, ale jak tylko Cię usłyszał, to podleciał do kompa i głowa w prawo, w lewo i nadsłuchiwał.Jeszcze coś.Niby Eduardo ma 12 lat, a ciągnie jak "młody bóg" Kiedyś trenowałam kulturystykę, może na starość znowu mi sie biceps i triceps wyrobi ;):evil_lol:Przy nim na pewno, bo to mój taratuńcio.Edziu i Kajtek mają ze sobą coś wspólnego...nie tolerują innych samców.Teraz, jak Edi poczuł się u siebie to już ewidentnie żadnego.Kajtulku kochany, śliczności jesteś.W niedzielę, po południu zawsze nadrabiam swoje zaległości prasowe, oby tak było i w przypadku innnych ludzisków.Dzwońcie i bierzcie słodziaka.Takie dziadeczki to najukochańsze są i jeszcze mają "kopa"Pozdrawiam niedzielnie i na razie bez słoneczka.

Posted

[quote name='Syla'].Niby Eduardo ma 12 lat, a ciągnie jak "młody bóg" Kiedyś trenowałam kulturystykę, może na starość znowu mi sie biceps i triceps wyrobi ;):evil_lol:Przy nim na pewno, bo to mój taratuńcio.Edziu i Kajtek mają ze sobą coś wspólnego...nie tolerują innych samców.
W niedzielę, po południu zawsze nadrabiam swoje zaległości prasowe, oby tak było i w przypadku innnych ludzisków.Dzwońcie i bierzcie słodziaka.Takie dziadeczki to najukochańsze są i jeszcze mają "kopa"Pozdrawiam niedzielnie i na razie bez słoneczka.[/QUOTE]
:evil_lol:Proponuję do kompletu jako psa treningowego dla Syli mojego Oskara. Rwie i ciągnie jak stado młodych bogów, a odbywa się to zawsze na smyczy, bo wobec innych samców ma zaraz krwiożercze zamiary:angryy::angryy:
------------------------
Tak ludziska, Kajcina niby starowina to super bóg..:evil_lol: Tylko nie mówcię, że rwie jak pies z ADHD, bo potencjalne starowinki się wystraszą. Wiem coś na ten temat:evil_lol:
Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich z tego wątku i sympatyków" innowątkowych":multi:

Posted

Renatko fakturę otrzymali za sterylkę Mani:multi:
Tak więc przyjdą ci pieniążki nie wiem czy 280 czy 140 jeśli 280 to połowę zwrócimy na nowe konto akcji sterylkowej

Posted

[quote name='Gisic87']Renatko fakturę otrzymali za sterylkę Mani:multi:
Tak więc przyjdą ci pieniążki nie wiem czy 280 czy 140 jeśli 280 to połowę zwrócimy na nowe konto akcji sterylkowej[/QUOTE]
No,uff...dobrze,ze juz wyjaśniła sie sprawa z fakturą.Jak tylko pieniazki dojdą,to dam znać.jak dojdzie 140zł,to będzie to na poczet następnego miesiąca,jak dojdzie 280zł,to 140zł zwracam,a 140 zostawiam na nastepny miesiąc

Posted

[quote name='jusstyna85']Co my zrobimy z Kajtkiem?

Dopiero obejrzałam filmik,bo dopiero dogo mi pozwoliło na to i w życiu nie uwierze,że ten pies miałby mieć 16 lat, nawet w 12-ście nie uwierze...[/QUOTE]
No Kajtek zywiutki jest;)
A co robimy....no przecież go nie wywalę:p mamy nerwówkę,ale jakoś musimy sobie radzić.Szkoda,że on taki zadzior jest,no ale cóż...no musimy jakoś żyć

Posted

Ja dałam na poniedz. ogłoszenia w Dzienniku bez zdjęcia dla kota,zobaczymy czy będzie jakiś odzew...gdyby był,to można spróbować dac Manie,czy Kajtka...

Orentowałaś się jakie są gazety w Twoim pobliżu?

Posted

[quote name='Renata5']No Kajtek zywiutki jest;)
A co robimy....no przecież go nie wywalę:p mamy nerwówkę,ale jakoś musimy sobie radzić.Szkoda,że on taki zadzior jest,no ale cóż...no musimy jakoś żyć[/QUOTE]
[COLOR=deepskyblue][/COLOR]
[B][COLOR=blue]Miło przeczytać słowa Prawdziwej Miłośniczki Zwierzaków, nawet tak trudnych jak Kajtek... :loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/B]

Ale trzeba nadal INTENSYWNIE ogłaszać. Kajtek musi SZYBKO znaleźć domek, gdzie będzie jedynym, kochanym psem...

Posted

Justynko przelałam 45 zł z bazarku filmowego (filmy dała mi Kathrby, której bardzo dziękuję). To jest połowa z bazarku. druga połowa powiększyła konto Tofika.
Napisz mi jak dojdzie.

Posted

[quote name='Gisic87']Justyna85 prześlij mi ns pw numer konta prześlę 36zł z bazarku na Kajtka i Manię nie dużo ale zawsze coś[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']Justynko przelałam 45 zł z bazarku filmowego (filmy dała mi Kathrby, której bardzo dziękuję). To jest połowa z bazarku. druga połowa powiększyła konto Tofika.
Napisz mi jak dojdzie.[/QUOTE]

napiszę...konto prześlę,jak mi sie odblokuje PW...musze wyczuć dobry moment...:(

Posted

[IMG]http://lh5.ggpht.com/_ByJq1rHjQuQ/S_b9wUC5V1I/AAAAAAAABsw/JeDA1dnrUGk/s512/Zdj%C4%99cia%20Aparat%20018.jpg[/IMG]
To ja [SIZE=3][COLOR=red]KAJTEK[SIZE=2][COLOR=black]- mały, ale dzielny pies.Jest mi jak w raju u Renatki, ale chcę mieć swojego człowieka tylko dla siebie, WYŁĄCZNIE dla siebie.[SIZE=3][COLOR=red]SZUKAM DOMU !![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

Danuś,taki radosny to Kajtuś był u Gisic,bo to od niej zdjęcie.U mnie w prawdzie tez jest radosny i gaduliński,ale jednak bardziej mu w głowie zadzieranie z psami niz zabawa:shake: