Gisic87 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 zadzwoniła do mnie starsza pani z Gliwic w sprawie Kajtka jednak znowu problem 2 samiec w domu:roll: pani przeczytała ogłoszenie i zdecydowała zadzwonić wcześniej zawsze miała 2 psy w domu. Obecnie w domu mieszka pies i 4 koty dom z ogrodem pies mieszka w domu ale w ładną pogodę dostęp do ogródka cały dzień mają. Zaproponowałam pani Manie i Tofika ale amputowana łapka panią zniechęciła i zastanawia się nad Manią. Zgadza się pani na wizytę adopcyjną oraz podpisanie umowy. Z rozmowy bardzo miła pogodna śmiała się i pytała ile ja jeszcze tych psów mam do adopcji:lol: Powiedziałam jej by na spokojnie się zastanowiła i zadzwoniła powiedziała że przemyśli i da znać Quote
danka4u1 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Moze Mania znajdzie w ten sposób dom...bo, że Kajtek nie może być z drugim psem i to samcem, to pewne. Nie znam się na tym, ąle czy nie lepiej by było przejąć inicjatywę w swoje ręce i zaproponować pani, czy Ty możesz zadzwonić za jakiś czas... zapytać, ile czasu pani potrzebuje na podjęcie decyzji? Quote
Gisic87 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Powiedziałam by się zastanowiła i zadzwoniła zobaczymy jeśli do poniedziałku nie zadzwoni to ja to zrobię żeby chociaż wiedzieć czy zrezygnowała by nie było niepotrzebnych nadzieji Quote
Gisic87 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 dzwoniła jeszcze jedna pani ale myślała po prostu że to jej zaginiony psiak Quote
jusstyna85 Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 czyli jakiś tam odzew był... tylko nie ten domek :( Żeby tamta Pani tak wzięła Manie...można nawet znaleźć kogoś z Gliwic,kto podjechałby do niej z jej fotką... Quote
Lionees Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Mam 2 króciutkie filmiki z Kajtusiem,zobaczcie,jaki on żywiutki i jaka gaduła;) [video=youtube;qGu0mR9hlQA]http://www.youtube.com/watch?v=qGu0mR9hlQA[/video] [video=youtube;rxlKOX4nvwI]http://www.youtube.com/watch?v=rxlKOX4nvwI[/video] Quote
Gisic87 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Aż się nie chce wierzyć patrząc na filmiki że to jest 10 letni pies i jak on fajnie bryka:lol: a co on tak na to szczekanie się uwziął czy po prostu ty Renatko tak na niego działasz:evil_lol: Quote
Lionees Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Gisic87']Aż się nie chce wierzyć patrząc na filmiki że to jest 10 letni pies i jak on fajnie bryka:lol: a co on tak na to szczekanie się uwziął czy po prostu ty Renatko tak na niego działasz:evil_lol:[/QUOTE] Ona tak sobie ze mną rozmawia o życiu i w ogóle;) Quote
danka4u1 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dopiero teraz do Was dotarłam, ale warto było. Nie chce się wierzyć, że Kajtek ma 10 lat. Pusciłam filmiki- godz 3.15 i zaczęło się...mój niby staruszek też 11 lat, zaczął szczekać do Kajtka, a szczeka sobie też tak długo i namiętnie jak Kajcina. Jakbym widziała swojego Oskara- ADHD uogólnione, biega- ja jestem na drugim końcu smyczy, bo luzem rzuca się na każdego psa !!!- jak szalony i CAŁY CZAS SZCZEKA. Tyle ma mnie i całemu światu do powiedzenia. Niech żałuje ten, kto nie będzie chciał zabrać do siebie. Super psiak i maleńki. Moze jeszczae odezwie się ktoś chętny. Quote
Syla Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Puściłam filmiki i Edziu znowu "zaskoczył" jak Twój głos usłyszał Renatko.Jak zawsze i aż nie do uwierzenia.Gotowałam wczoraj żurek na kości wędzonej i akurat teraz z nią walczył.Z kością oczywiście, ale jak tylko Cię usłyszał, to podleciał do kompa i głowa w prawo, w lewo i nadsłuchiwał.Jeszcze coś.Niby Eduardo ma 12 lat, a ciągnie jak "młody bóg" Kiedyś trenowałam kulturystykę, może na starość znowu mi sie biceps i triceps wyrobi ;):evil_lol:Przy nim na pewno, bo to mój taratuńcio.Edziu i Kajtek mają ze sobą coś wspólnego...nie tolerują innych samców.Teraz, jak Edi poczuł się u siebie to już ewidentnie żadnego.Kajtulku kochany, śliczności jesteś.W niedzielę, po południu zawsze nadrabiam swoje zaległości prasowe, oby tak było i w przypadku innnych ludzisków.Dzwońcie i bierzcie słodziaka.Takie dziadeczki to najukochańsze są i jeszcze mają "kopa"Pozdrawiam niedzielnie i na razie bez słoneczka. Quote
danka4u1 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Syla'].Niby Eduardo ma 12 lat, a ciągnie jak "młody bóg" Kiedyś trenowałam kulturystykę, może na starość znowu mi sie biceps i triceps wyrobi ;):evil_lol:Przy nim na pewno, bo to mój taratuńcio.Edziu i Kajtek mają ze sobą coś wspólnego...nie tolerują innych samców. W niedzielę, po południu zawsze nadrabiam swoje zaległości prasowe, oby tak było i w przypadku innnych ludzisków.Dzwońcie i bierzcie słodziaka.Takie dziadeczki to najukochańsze są i jeszcze mają "kopa"Pozdrawiam niedzielnie i na razie bez słoneczka.[/QUOTE] :evil_lol:Proponuję do kompletu jako psa treningowego dla Syli mojego Oskara. Rwie i ciągnie jak stado młodych bogów, a odbywa się to zawsze na smyczy, bo wobec innych samców ma zaraz krwiożercze zamiary:angryy::angryy: ------------------------ Tak ludziska, Kajcina niby starowina to super bóg..:evil_lol: Tylko nie mówcię, że rwie jak pies z ADHD, bo potencjalne starowinki się wystraszą. Wiem coś na ten temat:evil_lol: Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich z tego wątku i sympatyków" innowątkowych":multi: Quote
Gisic87 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Renatko fakturę otrzymali za sterylkę Mani:multi: Tak więc przyjdą ci pieniążki nie wiem czy 280 czy 140 jeśli 280 to połowę zwrócimy na nowe konto akcji sterylkowej Quote
Lionees Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Gisic87']Renatko fakturę otrzymali za sterylkę Mani:multi: Tak więc przyjdą ci pieniążki nie wiem czy 280 czy 140 jeśli 280 to połowę zwrócimy na nowe konto akcji sterylkowej[/QUOTE] No,uff...dobrze,ze juz wyjaśniła sie sprawa z fakturą.Jak tylko pieniazki dojdą,to dam znać.jak dojdzie 140zł,to będzie to na poczet następnego miesiąca,jak dojdzie 280zł,to 140zł zwracam,a 140 zostawiam na nastepny miesiąc Quote
jusstyna85 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Co my zrobimy z Kajtkiem? Dopiero obejrzałam filmik,bo dopiero dogo mi pozwoliło na to i w życiu nie uwierze,że ten pies miałby mieć 16 lat, nawet w 12-ście nie uwierze... Quote
Lionees Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='jusstyna85']Co my zrobimy z Kajtkiem? Dopiero obejrzałam filmik,bo dopiero dogo mi pozwoliło na to i w życiu nie uwierze,że ten pies miałby mieć 16 lat, nawet w 12-ście nie uwierze...[/QUOTE] No Kajtek zywiutki jest;) A co robimy....no przecież go nie wywalę:p mamy nerwówkę,ale jakoś musimy sobie radzić.Szkoda,że on taki zadzior jest,no ale cóż...no musimy jakoś żyć Quote
jusstyna85 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Ja dałam na poniedz. ogłoszenia w Dzienniku bez zdjęcia dla kota,zobaczymy czy będzie jakiś odzew...gdyby był,to można spróbować dac Manie,czy Kajtka... Orentowałaś się jakie są gazety w Twoim pobliżu? Quote
Monika z Katowic Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Renata5']No Kajtek zywiutki jest;) A co robimy....no przecież go nie wywalę:p mamy nerwówkę,ale jakoś musimy sobie radzić.Szkoda,że on taki zadzior jest,no ale cóż...no musimy jakoś żyć[/QUOTE] [COLOR=deepskyblue][/COLOR] [B][COLOR=blue]Miło przeczytać słowa Prawdziwej Miłośniczki Zwierzaków, nawet tak trudnych jak Kajtek... :loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/B] Ale trzeba nadal INTENSYWNIE ogłaszać. Kajtek musi SZYBKO znaleźć domek, gdzie będzie jedynym, kochanym psem... Quote
Gisic87 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 postaram się dzisiaj odnowić wszystkie 30 ogłoszeń Kajtkowi i Mani Quote
jusstyna85 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Ja tone w ogłoszeniach kotów...nie mam jak pomóc...Mania ma wciąż wyróżnione allegro,a kajtek ma wciąż zwykłe allegro...oprócz tego mają alegratke Quote
Gisic87 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Justyna85 prześlij mi ns pw numer konta prześlę 36zł z bazarku na Kajtka i Manię nie dużo ale zawsze coś Quote
Mysza2 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Justynko przelałam 45 zł z bazarku filmowego (filmy dała mi Kathrby, której bardzo dziękuję). To jest połowa z bazarku. druga połowa powiększyła konto Tofika. Napisz mi jak dojdzie. Quote
jusstyna85 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [quote name='Gisic87']Justyna85 prześlij mi ns pw numer konta prześlę 36zł z bazarku na Kajtka i Manię nie dużo ale zawsze coś[/QUOTE] [quote name='Mysza2']Justynko przelałam 45 zł z bazarku filmowego (filmy dała mi Kathrby, której bardzo dziękuję). To jest połowa z bazarku. druga połowa powiększyła konto Tofika. Napisz mi jak dojdzie.[/QUOTE] napiszę...konto prześlę,jak mi sie odblokuje PW...musze wyczuć dobry moment...:( Quote
danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [IMG]http://lh5.ggpht.com/_ByJq1rHjQuQ/S_b9wUC5V1I/AAAAAAAABsw/JeDA1dnrUGk/s512/Zdj%C4%99cia%20Aparat%20018.jpg[/IMG] To ja [SIZE=3][COLOR=red]KAJTEK[SIZE=2][COLOR=black]- mały, ale dzielny pies.Jest mi jak w raju u Renatki, ale chcę mieć swojego człowieka tylko dla siebie, WYŁĄCZNIE dla siebie.[SIZE=3][COLOR=red]SZUKAM DOMU !![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Lionees Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Danuś,taki radosny to Kajtuś był u Gisic,bo to od niej zdjęcie.U mnie w prawdzie tez jest radosny i gaduliński,ale jednak bardziej mu w głowie zadzieranie z psami niz zabawa:shake: Quote
Recommended Posts