Onomato-Peja Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 Dwa komplementy dla Agi jeden dla mnie, czuję się niechciana we własnej galerii. :D Posiadaczka przyjdzie i napisze, ja już nie pamiętam. Quote
Chesti Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Hahahaha no to teraz hit... Przeczytałam pod fotą "jedno ze zdjęć nowego cuda Onomato" i byłam pewna, że nowe cudo to bullka :D Dobra, już wiem że chodziło aparat :P Co za sprzęcik? Chwal się bo na kom nie mogę exifa podpatrzeć. A bullkę i tak bym komplementowała bo jest w moim top5. No ale nie pytałabym o obrożę ;) Haha, a najlepsze jest to, że u białej tych wystających żeber szukałam :P Quote
agutka Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Onomato... to tak zawsze jest ze wstawisz cudzego psa i same ochy i achy :p a twój własny gdzies w kącie =D Druga wazna sprawa... stwierdzam ze biały pies to najgorszy syf do fotografowania :p Rasta pięknie się prezentuje to małe śmierdzące to najlepiej w jednej plamistej formie =D Chesti- zapraszam do mojego tematu co by nie wkurzać Onomato :p choć robi piękne foty niech się nie dziwi potem =D Obroża horizon for dogs, dziewczyna ma stronkę na fb, robi na indywidualne zamówienia , ja polecam jest miękka ,wygodna... po prostu super ;) teraz zamawiam dla drugiej glizdy w innych kolorach. Quote
Onomato-Peja Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Jeszcze dwa zaległe zdjęcia z poprzedniego spaceru. Spoko laski, można dyskutować u mnie przynajmniej coś się dzieje, bo poza tym to już nic. :D Quote
*Magda* Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 4 godziny temu, agutka napisał: Onomato... to tak zawsze jest ze wstawisz cudzego psa i same ochy i achy :p a twój własny gdzies w kącie =D Ja się Rastą zawsze zachwycam, nawet jeśli tego nie piszę, bo jest ONkiem, a co za tym idzie, to najpiękniejszą rasą na ziemi Quote
Chesti Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Onomato, a już myślałam, że faktycznie taka drażliwa jesteś ;P ;) Cudna Rasta na BW. Tak niewinnie wygląda :> Piękny fot. agutka, dzięki :) Ale rozumiem, że poza FB takiej nie dostanę? Quote
agutka Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 raczej brak jej stronki :/ ale mogę załatwic (o ile się zgodzi) numer ;) Quote
Onomato-Peja Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 No z mordy to ładna, muszę przyznać, ale ostatnio charakterna... Tak jak nigdy nie atakowała na poważnie, tylko najwyżej straszyła tak na ostatnim spacerze pogryzła Norze ucho o durny patyk. Nie wiem czemu i nie wiem co z tym zrobić, ale dostała takie kuksańce, że byłaby głupia, gdyby chciała to powtórzyć. Ja drażliwa? Ja jestem drażliwa tylko gdy nie mam czekolady pod ręką i gdy do psa muszę mówić 3 razy. :D A dzisiaj spontanicznie pojechaliśmy z Raszplą nad jezioro, babcia się wyszalała. Dzień pełen wrażeń, bo w domu wylądował u nas kot znajomych, na przechowanie do wtorku, Raszpla dostaje ślinotoku, bo siedzi ze mną w pokoju a za drzwiami grasuje czarnuch, zanim go zaatakuje chcę dać mu chwilę, żeby się zaaklimatyzował. Quote
agutka Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Chesti zaptam ;) Onomato- gdzie to jezioro? dużo tam ludziów? Quote
Chesti Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Ooooo matko jak ja wam zazdroszczę tego morza. Ha! Ale w tym roku też się dorobię fot psa na plaży :D Warjot :) 6 godzin temu, Onomato-Peja napisał: Quote
jolkablaszczyk Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 HAHA, no z tą glebą to super.. widać, że wypad udany :D chyba, że ona jak mój hiro lubi sie opanierować w piachu :) Quote
Tyśka) Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Onomato... uwielbiam Twoje fotki. Rasta jest mega świrką, ona chyba nigdy nie spoważnieje <3 :D Quote
Chesti Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Eeeeej Onomato, nabrałaś już siły na pisanie? :P Quote
Onomato-Peja Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Raszpla nie uznaje pływania bez panierki. ;) No bo jeszcze by mi piachu do domu nie naniosła i bym sprzątać nie musiała co spacer... No, morze to dobra rzecz, chociaż ja wolę jeziora. :) Mamy nowe ciuchy. B| Quote
Onomato-Peja Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 Lans to podstawa. Smycz biedroniowa, dokładnie tak, ale wkurza mnie ten amortyzator. Byliśmy z rana w Pruszczu Gdańskim. :) Quote
agutka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 ten amortyzator to porażka sezonu =D nie używam jej a mam ją tylko dlatego że mojemu się podoba, polubił ją ...mnie doprowadzado kur...:p Quote
Recommended Posts