Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahahaha no to teraz hit... Przeczytałam pod fotą "jedno ze zdjęć nowego cuda Onomato" i byłam pewna, że nowe cudo to bullka :D

Dobra, już wiem że chodziło aparat :P Co za sprzęcik? Chwal się bo na kom nie mogę exifa podpatrzeć.

A bullkę i tak bym komplementowała bo jest w moim top5. No ale nie pytałabym o obrożę ;)

Haha, a najlepsze jest to, że u białej tych wystających żeber szukałam :P

Posted

Onomato... to tak zawsze jest ze wstawisz cudzego psa i same ochy i achy :p a twój własny gdzies w kącie =D 

Druga wazna sprawa... stwierdzam ze biały pies to najgorszy syf do fotografowania :p Rasta pięknie się prezentuje to małe śmierdzące to najlepiej w jednej plamistej formie =D 

Chesti- zapraszam do mojego tematu co by nie wkurzać Onomato :p choć robi piękne foty niech się nie dziwi potem =D 

Obroża horizon for dogs, dziewczyna ma stronkę na fb, robi na indywidualne zamówienia , ja polecam jest miękka ,wygodna... po prostu super ;) teraz zamawiam dla drugiej glizdy w innych kolorach.

Posted
4 godziny temu, agutka napisał:

Onomato... to tak zawsze jest ze wstawisz cudzego psa i same ochy i achy :p a twój własny gdzies w kącie =D 

Ja się Rastą zawsze zachwycam, nawet jeśli tego nie piszę, bo jest ONkiem, a co za tym idzie, to najpiękniejszą rasą na ziemi serduszka.gif

Posted

Onomato, a już myślałam, że faktycznie taka drażliwa jesteś ;P ;)

Cudna Rasta na BW. Tak niewinnie wygląda :> Piękny fot.

agutka, dzięki :) Ale rozumiem, że poza FB takiej nie dostanę?

Posted

No z mordy to ładna, muszę przyznać, ale ostatnio charakterna... Tak jak nigdy nie atakowała na poważnie, tylko najwyżej straszyła tak na ostatnim spacerze pogryzła Norze ucho o durny patyk. Nie wiem czemu i nie wiem co z tym zrobić, ale dostała takie kuksańce, że byłaby głupia, gdyby chciała to powtórzyć.

Ja drażliwa? Ja jestem drażliwa tylko gdy nie mam czekolady pod ręką i gdy do psa muszę mówić 3 razy. :D

A dzisiaj spontanicznie pojechaliśmy z Raszplą nad jezioro, babcia się wyszalała. Dzień pełen wrażeń, bo w domu wylądował u nas kot znajomych, na przechowanie do wtorku, Raszpla dostaje ślinotoku, bo siedzi ze mną w pokoju a za drzwiami grasuje czarnuch, zanim go zaatakuje chcę dać mu chwilę, żeby się zaaklimatyzował.

_MG_2678b.jpg

_MG_2689b.jpg

_MG_2712b.jpg

Posted

Ooooo matko jak ja wam zazdroszczę tego morza. Ha! Ale w tym roku też się dorobię fot psa na plaży :D

Warjot :)

6 godzin temu, Onomato-Peja napisał:

_MG_2747b.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Raszpla nie uznaje pływania bez panierki. ;) No bo jeszcze by mi piachu do domu nie naniosła i bym sprzątać nie musiała co spacer...

No, morze to dobra rzecz, chociaż ja wolę jeziora. :)

Mamy nowe ciuchy. B|

003b.jpg

006b.jpg

016b.jpg