Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę ,że to jest wątek w kierunku pomocy a nie w kierunku kłótni.
Są osoby chętne do pomocy ,ale jest tez osoba która o tą pomoc się zwróciła na wątku.
Jakby chciała to sama by podjęła decyzję uspienia natychmiastowego ,bo to najprościej w końcu.

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Według mnie jeszcze byłoby się nad czym zastanawiac jesli psiaki mialy by dzien czy dwa..ale one są już duże..

dotyczy ślepych miotów,a moim skromnym zdaniem 2 tygodniowe szczeniaki mają już dawno otwarte oczy.wielkość szczeniaków zależy od suki...

decyzja i tak należy do Klaudus i jakakolwiek by ona nie była nikt nie powinien jej potępiać,bo to ona ma towarzystwo na głowie.
ja nie widzę dobrego rozwiązania-albo przywrócić miot do matki(co przy zrównoważonej kobiecie jest pewnie nierealne)albo uśpić.albo jest problem.

Posted

[quote name='Asia_Klero']Podejmijcie decyzję zgodną z własnym sumieniem. Jednak przed uspaniem ich dajcie znać może uda się dla nich znaleźć jakieś wyjście. Ja mogę wziąc jednego malucha do siebie. Mówię o szczeniaku, który został w tym domu i ma zostać uspany.
UŚPIONY, nie uspany. Kiedy go możesz wziąć?
[quote name='hebanowa']Myślę ,że to jest wątek w kierunku pomocy a nie w kierunku kłótni.
Są osoby chętne do pomocy ,ale jest tez osoba która o tą pomoc się zwróciła na wątku.
Jakby chciała to sama by podjęła decyzję uspienia natychmiastowego ,bo to najprościej w końcu.
Kto weźmie na siebie utrzymanie tej gromady? Nadal nikt nie odpowiedział. Weźmiesz za nie odpowiedzialność?

[quote name='Asia_Klero']a są tu gdzies te zdjecia?
Właśnie, wydawało mi się, że nie czytałaś wątku dokładnie.

Posted

Nie oglądałam całego wątku. Poszukam im kogoś kto moze się nimi zająć i hotelu. Dołożę się do hotelu i zawiozę gdzie trzeba;)skoro na inne psy na dogomani zbiera się 500zł miesięcznie to myślę, ze mozna i pomyslec nad tymi;)

Posted

no ale narazie nie wiadomo chyba jak z tymi psiakami skoro pani nie chce ich oddac a nawet nie ma fot do ogloszen?:(
Pani która przygarnie dwa szczeniaki jest z Bytomia. Przewiozę psiaki do niej.

Posted

To fajnie, nie jest to duża odległość :) podobno Pani troszkę "zmiękła" jeżeli chodzi o oddanie tych piesków, one tam naprawdę są niebezpieczne, z tego co mówiła Klaudus wynika, że strach w ogóle pokazywać się w tym miejscu i że nieraz psy wracały do domu skatowane przez sąsiadów :(