Kana Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tak wlasnie myślę bo na dzień dzisiejszy jest 30 stron na temat szczeniaków o ktorych nawet nie ma dużo osob pojęcia. zwlaszcza że jest podobno tam kilka suk cieżarnych. Quote
mikoada Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 z ogłoszenia allegro co chwilę ktoś dzwoni albo wysyła maila, niestety są to tylko zapytania o szczeniaki nie o te starsze psy, dzisiaj dzwonił do mnie dwa razy Pan z okolic Krakowa chętny do adopcji szczeniaka, ale koniecznie pieska, podał mi już swoje dane kontaktowe i czeka na przeprowadzenie wizyty, chciał wiedzieć coś więcej na temat psiaków, ale co mu mogłam więcej powiedzieć :( Klaudia jeżeli jednak będzie potrzebna pomoc to możecie na mnie liczyć, mogę jechać i spróbować zrobić jakieś fotki...obawiam się jednego, że tych szczeniaków może już tam nie być :shake: Quote
Asior Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 czy jest szansa na jakieś lepsze zdjecia?? potrzebuje zdjęcia szczeniaków ( może bym miała DT dla nich, ale muszę mieć aktualne zdjęcia - jakie są wielkie) I czy dało by sie zrobić zdjęcie temu białemu szorściakowi??? Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Co z tymi psiakam z baraku? Czy zostana wyciagniete...? Quote
danal1983 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 musimy miec dt dla wszystkich psów. nie mogą trafic do schronu w Mysłowicach, tak? jeśli już będzie wszystko gotowe, pojada inspektorzy i jeśli Pani nie bedzie chciała sie zrzec, to sa podstawy, żeby jej zwierzęta odebrać. Quote
Niebieska713 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 danal1983 napisał(a):musimy miec dt dla wszystkich psów. nie mogą trafic do schronu w Mysłowicach, tak? jeśli już będzie wszystko gotowe, pojada inspektorzy i jeśli Pani nie bedzie chciała sie zrzec, to sa podstawy, żeby jej zwierzęta odebrać. Jak znalezc DT,skoro nie wiadomo ile jest tam tych psow i nie ma ich zdjec z opisami...???? Quote
Kana Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dlatego ważne jest by zrobić listę psiaków z ich opisami! Żeby było wszystko jasno czarno na białym ! Quote
kaja555 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 dziewczyny cierpliwości, wiadomo że bez zdjęć się dt i ds nie znajdą, Kaludia mówiła że pojedzie, ale potrzebna 1 osoba do pomocy Quote
Ewanka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Wobec tego cierpliwie czekamy na zdjęcia psiaków. Quote
Klaudus__ Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Nie chciałabym teraz nikogo urazić,ale czy Wy uważacie,że ja porobiłam takie daremne zdjęcia, bo nie chciało mi się porobić lepszych?? Cały czas tłukę,że nie jestem w stanie porobić sama dobrych zdjęć! Byłam tam z Michałem,ale i tak było to trudne! Ta babka ledo chodzi i nie nosi ich na rękach. Jedyne co to laską po dupie je zdzieli. A One nie lecą do mnie na ręce. Uciekają! Możemy podjechać,ale kto jedzie ze mna? Quote
Kana Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ale nikt tak nie uważa... ! Gdybym mieszkala w okolicy bardzo chętnie bym z Tobą pojechala. Kto mieszka kolo Klauduś by jej pomóc ?? Quote
zerduszko Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Klaudus__ napisał(a): Możemy podjechać,ale kto jedzie ze mna? Ja, wezmę swój aparat. Daj znac kiedy i gdzie. Quote
Kana Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 zerduszko suuuper! Czekamy zatem na relacje. Najlepiej spisać sobie wszystkie psiaki i jak najwięcej info o nich na kartce. Quote
mikoada Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ja już wcześnie pisałam, że również mogę jechać... edit. jest co raz więcej chętnych na adopcję szczeniaków a wczoraj dzwonił Pan zainteresowany adopcją dwóch sunieczek, chodzi o te czarne lekko podpalane ze zdjęć, tylko wiadomo wszyscy chcą wiedzieć jak najwięcej o psiakach...a ja nie wiem co im mówić Quote
Klaudus__ Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='zerduszko']A skąd ten Pan chętny na 2 szczyle?? Z Warszawy... Quote
mikoada Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Na 2 szczyle z okolic Warszawy i na 2 sunie z Warszawy Quote
mikoada Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 zerduszko napisał(a):A co to tak grupowo :lol: to nie grupowo tylko mi się wszystko pomieszało :oops: 1 szczeniak dzwonił Pan z okolica Krakowa i podał mi już swoje dane do wizyty przedadopcyjnej a 2 sunie dzwonił Pan z Warszawy ma dzwonić jeszcze raz w poniedziałek bo chciałby wiedzieć więcej o sunieczkach...sorki za wprowadzenie w błąd Quote
danal1983 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 musimy sie uporac z najtrudniejszymi interwencjami w oświęcimiu i okolicach i możemy interweniowac w tej sprawie . byłoby super , gdyby udało Wam sie podjechać i porobic zdjęcia, tylko koleżanki, które były na interwencji u tej Pani ostrzegaja, że może być trudno zlokalizowąc wszystkie zwierzęta...:( Quote
mikoada Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Podpowiedzcie mi proszę jak wycofać złożoną przez kogoś ofertę na allegro. Jakaś mądra osoba zalicytowała psiaczki :angryy: i nie bardzo wiem co w tej sytuacji powinnam zrobić żeby to unieważnić... Quote
Kana Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 W zakladce "moja sprzedaż" powinna być opcja aukcji jak "zmień" i tam się wycofuje . Quote
zerduszko Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ważne żebyś podała powód zgodny z regulaminem, bo Cię zablokują. Quote
Recommended Posts