Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak wlasnie myślę bo na dzień dzisiejszy jest 30 stron na temat szczeniaków o ktorych nawet nie ma dużo osob pojęcia. zwlaszcza że jest podobno tam kilka suk cieżarnych.

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z ogłoszenia allegro co chwilę ktoś dzwoni albo wysyła maila, niestety są to tylko zapytania o szczeniaki nie o te starsze psy, dzisiaj dzwonił do mnie dwa razy Pan z okolic Krakowa chętny do adopcji szczeniaka, ale koniecznie pieska, podał mi już swoje dane kontaktowe i czeka na przeprowadzenie wizyty, chciał wiedzieć coś więcej na temat psiaków, ale co mu mogłam więcej powiedzieć :( Klaudia jeżeli jednak będzie potrzebna pomoc to możecie na mnie liczyć, mogę jechać i spróbować zrobić jakieś fotki...obawiam się jednego, że tych szczeniaków może już tam nie być :shake:

Posted

czy jest szansa na jakieś lepsze zdjecia??
potrzebuje zdjęcia szczeniaków ( może bym miała DT dla nich, ale muszę mieć aktualne zdjęcia - jakie są wielkie)
I czy dało by sie zrobić zdjęcie temu białemu szorściakowi???

Posted

musimy miec dt dla wszystkich psów. nie mogą trafic do schronu w Mysłowicach, tak? jeśli już będzie wszystko gotowe, pojada inspektorzy i jeśli Pani nie bedzie chciała sie zrzec, to sa podstawy, żeby jej zwierzęta odebrać.

Posted

danal1983 napisał(a):
musimy miec dt dla wszystkich psów. nie mogą trafic do schronu w Mysłowicach, tak? jeśli już będzie wszystko gotowe, pojada inspektorzy i jeśli Pani nie bedzie chciała sie zrzec, to sa podstawy, żeby jej zwierzęta odebrać.

Jak znalezc DT,skoro nie wiadomo ile jest tam tych psow i nie ma ich zdjec z opisami...????

Posted

Nie chciałabym teraz nikogo urazić,ale czy Wy uważacie,że ja porobiłam takie daremne zdjęcia, bo nie chciało mi się porobić lepszych??
Cały czas tłukę,że nie jestem w stanie porobić sama dobrych zdjęć!
Byłam tam z Michałem,ale i tak było to trudne!
Ta babka ledo chodzi i nie nosi ich na rękach.
Jedyne co to laską po dupie je zdzieli.
A One nie lecą do mnie na ręce.
Uciekają!
Możemy podjechać,ale kto jedzie ze mna?

Posted

Ale nikt tak nie uważa... !

Gdybym mieszkala w okolicy bardzo chętnie bym z Tobą pojechala.

Kto mieszka kolo Klauduś by jej pomóc ??

Posted

Ja już wcześnie pisałam, że również mogę jechać...

edit. jest co raz więcej chętnych na adopcję szczeniaków a wczoraj dzwonił Pan zainteresowany adopcją dwóch sunieczek, chodzi o te czarne lekko podpalane ze zdjęć, tylko wiadomo wszyscy chcą wiedzieć jak najwięcej o psiakach...a ja nie wiem co im mówić

Posted

zerduszko napisał(a):
A co to tak grupowo :lol:

to nie grupowo tylko mi się wszystko pomieszało :oops: 1 szczeniak dzwonił Pan z okolica Krakowa i podał mi już swoje dane do wizyty przedadopcyjnej a 2 sunie dzwonił Pan z Warszawy ma dzwonić jeszcze raz w poniedziałek bo chciałby wiedzieć więcej o sunieczkach...sorki za wprowadzenie w błąd

Posted

musimy sie uporac z najtrudniejszymi interwencjami w oświęcimiu i okolicach i możemy interweniowac w tej sprawie . byłoby super , gdyby udało Wam sie podjechać i porobic zdjęcia, tylko koleżanki, które były na interwencji u tej Pani ostrzegaja, że może być trudno zlokalizowąc wszystkie zwierzęta...:(

Posted

Podpowiedzcie mi proszę jak wycofać złożoną przez kogoś ofertę na allegro. Jakaś mądra osoba zalicytowała psiaczki :angryy: i nie bardzo wiem co w tej sytuacji powinnam zrobić żeby to unieważnić...