MagdaNS Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Agusia, nie bardzo - bo przecież nikt tu nie przyjedzie, żeby chodzić ze mną do banku na przepisanie konta - o ile to w ogóle możliwe. Skarpeta nie ma żadnej osobowości, więc konto jest na mnie jako na osobę fizyczną. Quote
MagdaNS Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Kochani, uzupełniałem wpłaty. nadal czekam na chętnego do przejęcia finansów Skarpety. Chciałabym sprawę załatwić do końca miesiąca. Quote
andegawenka Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='MagdaNS']Kochani, uzupełniałem wpłaty. nadal czekam na chętnego do przejęcia finansów Skarpety. Chciałabym sprawę załatwić do końca miesiąca.[/QUOTE] Musi się zebrać komisja w pełnym składzie....;) Quote
agusiazet Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Moge otworzyc darmowe konto w getin banku i przejac finanse skarpety, jesli wszystkim to odpowiada:) Quote
Monika z Katowic Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='agusiazet']Moge otworzyc darmowe konto w getin banku i przejac finanse skarpety, jesli wszystkim to odpowiada:)[/QUOTE] Wspaniale! :) Jestem jak najbardziej za taką zmianą!:) Quote
joaaa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 A może można by było zrobić upoważnienie do obecnego konta, wtedy nie zmieniamy danych? Jak nie, to poproszę na pw pełne dane nowego konta, bo rzadko zaglądam tutaj. Agusia, tylko zobacz jakie są opłaty za przelewy. :) Quote
MagdaNS Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [B]Agusia - jestem jak najbardziej za tym! [/B] Do obecnego konta nie da się - ot tak - zrobić upoważnienia, bo ja mam w Aliorze jeszcze swoje konto firmowe i dwóch wspólnot którymi zarządzam, one wszystkie są spięte w jedną całość, więc ten, kto miałby dostęp do tego konta, miałby do wszystkich czterech :) Quote
Monika z Katowic Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [FONT=comic sans ms]Kochana MagdoNS!:iloveyou: Oczywiście zostajesz z nami i nadal liczymy na Ciebie jako członka Komisji Skarpety! Byłaś założycielką i bardzo długo wspaniałym skarbnikiem Talcottowej Sakrpety. Bardzo, bardzo dziękujemy za rzetelne skarbnikowanie!:iloveyou:[/FONT] Quote
agusiazet Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 W informacji o koncie pisze: 0 zl [URL="http://clicks2.alejkaofert.pl/c/m0/b7Rsk/_uKgS_4W2hAzjNIkVbKvMy/Fmc/I2Mqe/b427fa47"]za konto za kartę za za wypłaty z bankomatów za przelewy internetowe [COLOR=#000000] Wiec chyba jest ok to konto:) Zakladac?[/COLOR] [/URL] Quote
MagdaNS Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 To ja bardzo dziękuję, że ktoś poniesie za mnie dalej tę pałeczkę. Oprócz pracy na 3 etatach i małego wciąż dziecka za dużo ostatnio się dzieje niefajnych rzeczy wokół mnie, poczynając od nawracających chorób męża przez chorobę mojej Mamy na chorobie teściowej kończąc, do tego ratowanie naszej wiejskiej szkoły i wciąż ktoś ze znajomych, kto potrzebuje pomocy prawnej "na pożar", żebym miała jeszcze czas i głowę do dogomanii.. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie :). Może końcówka roku będzie wreszcie spokojniejsza, na razie się nie zanosi... Quote
andegawenka Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=comic sans ms]Kochana MagdoNS!:iloveyou: Oczywiście zostajesz z nami i nadal liczymy na Ciebie jako członka Komisji Skarpety! Byłaś założycielką i bardzo długo wspaniałym skarbnikiem Talcottowej Sakrpety. Bardzo, bardzo dziękujemy za rzetelne skarbnikowanie!:iloveyou:[/FONT][/QUOTE] Podpisuję się :iloveyou: [quote name='MagdaNS']To ja bardzo dziękuję, że ktoś poniesie za mnie dalej tę pałeczkę. Oprócz pracy na 3 etatach i małego wciąż dziecka za dużo ostatnio się dzieje niefajnych rzeczy wokół mnie, poczynając od nawracających chorób męża przez chorobę mojej Mamy na chorobie teściowej kończąc, do tego ratowanie naszej wiejskiej szkoły i wciąż ktoś ze znajomych, kto potrzebuje pomocy prawnej "na pożar", żebym miała jeszcze czas i głowę do dogomanii.. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie :). Może końcówka roku będzie wreszcie spokojniejsza, na razie się nie zanosi...[/QUOTE] ...i oby ten spokój zapanował wcześniej niż pod koniec roku. Bądź z nami na ile Ci tylko czas pozwoli:-) Quote
agusiazet Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Konto w getin banku zalozone:) Bedzie aktywne po podpisaniu umowy, ktora otrzymm kurierem i podpisze, wiec jeszcze chwilke to potrwa! Quote
Ulka18 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Magda, trzymaj sie dzielnie :kciuki: Nie wiem, ale moze ktos Ci zle zyczy i dlatego tak Ci sie nie sklada? Moze tzw. zle oko czegos pozazdroscilo... no i jak u Ciebie z żylami/ciekawi wodnymi w domu? Moze macie silne promieniowanie, stąd Martusia i maż chorzy. Quote
Monika z Katowic Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Jeszcze raz dziękujemy MagdzieNS!:loveu: I życzymy powodzenia w skarbnikowaniu Agusizet!:loveu: Quote
agusiazet Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Monika z Katowic']Jeszcze raz dziękujemy MagdzieNS!:loveu: I życzymy powodzenia w skarbnikowaniu Agusizet!:loveu:[/QUOTE] Dzieki, ale jeszcze chwile potrwa, czekam na kuriera z papierami do podpisania. Quote
agusiazet Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 (edited) Nowe konto Skarpety juz hula, zaczne podawac jego numer osobom wplacajocym datki:) Edited August 28, 2012 by agusiazet Quote
__Lara Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='agusiazet']Nowe konto Skarpety juz hulam zaczne podawac jego numer osobom wplacajocym datki:)[/QUOTE] To ja bardzo proszę ;) Quote
andegawenka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='agusiazet']Nowe konto Skarpety juz hulam zaczne podawac jego numer osobom wplacajocym datki:)[/QUOTE] Musisz mieć jeszcze do dyspozycji pierwszy post do rozliczeń:-) Quote
agusiazet Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='andegawenka']Musisz mieć jeszcze do dyspozycji pierwszy post do rozliczeń:-)[/QUOTE] A jak to zrobic? Quote
andegawenka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='agusiazet']A jak to zrobic?[/QUOTE] Do moda opiekuna watku trzeba napisać. O szczegóły zapytam Myszkę2. Quote
andegawenka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='agusiazet']A jak to zrobic?[/QUOTE] Myszka podała namiary. Masz na dole modów [url]http://www.dogomania.pl/forum/forums/402-Akcje[/url] Quote
agata51 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wysłałam dziś (już na nowe konto) za VIII i IX. Magda, bądź dobrej myśli - kiedyś musi być lepiej :loveu: Byłaś rewelacyjną księgową! Nawet dopisałaś mi niewysłaną wpłatę za sierpień. Dziękuję :evil_lol: Quote
agusiazet Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='__Lara']Co z tym nr konta? :cool3:[/QUOTE] A co nie doszlo, bo wysylalam? Zaraz wysle jeszcze raz:) Quote
Recommended Posts