Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

[quote name='agusiazet']Już działa!!!

Mam pytanie, kto wie, gdzie teraz jest lista użytkowników Dogo?[/QUOTE]
też się zaczęłam zastanawiać nad tym...
bo chciałam jeden wątek porozsyłać i nie wiem teraz jak dotrzeć do innych użytkowników...

Posted

[quote name='agusiazet']Już działa!!!

Mam pytanie, kto wie, gdzie teraz jest lista użytkowników Dogo?[/QUOTE]
[B]
Na googlarce
A banerki tez już dwa tylko można wstawiać [/B]

Posted

[quote name='Isadora7'][B]
Na googlarce
A banerki tez już dwa tylko można wstawiać [/B][/QUOTE]

Izadora, możesz konkretniej? Mnie nic ta nazwa nie mówi:( Może link najlepiej podasz, proszę i dziękuję:)

Posted

[quote name='agusiazet']Izadora, możesz konkretniej? Mnie nic ta nazwa nie mówi:( Może link najlepiej podasz, proszę i dziękuję:)[/QUOTE]

Agusiu wpisz w Google mój nick i zobaczysz, ze będzie tam wsio. Jest to najszybszy sposób szukania - niestety...

Posted

[quote name='agusiazet']Izadora, możesz konkretniej? Mnie nic ta nazwa nie mówi:( Może link najlepiej podasz, proszę i dziękuję:)[/QUOTE]

[quote name='a.piurek']Agusiu wpisz w Google mój nick i zobaczysz, ze będzie tam wsio. Jest to najszybszy sposób szukania - niestety...[/QUOTE]

Wiesz to jest dobre jak znasz pisownie linku, dokładny zapis

wchodzisz na [url]http://www.google.pl/[/url]
i wpisujesz np [B]agusiazet

[/B]a jeszcze lepiej[B] dogomania+agusiazet
[/B]bo ktoś może działać w innych miejscach i niekoniecznie dogo się pokaże jako pierwsze.Tylko że musisz pamiętać że jesteś[B] agusiazet[/B] a nie np [B]agusia_zet[/B], że szukasz [B]Lara__ a[/B] nie [B]Lara_[/B] czy [B]Lara[/B]. Albo że szukasz mnie czyli Isadora7 a nie Isadora77 (bo takowy nick też jest zarejestrowany), czy nawet pamiętać to w moim nicku jest [I][B]s[/B][/I] a nie [I][B]z[/B][/I] co często się myli niektórym. Pamiętają osłuchowo.

Podsumowując, już nie musisz kupować bilobilu czy lecytyny, wystarczy że poćwiczysz pamięć na dogo, zapamiętując nicki.

Posted

Sorki, ciotki, chyba tępa jestem. Jak wpisuję agusiazet to mi daje link do mojego konta na dogo i na pokach. A ja chcę tylko spis użytkowników dogo, uporządkowany od a do z! Chyba musi być bardziej kawa na ławę:)

Posted

kochana cioteczko, właśnie w tym rzecz że takiego spisu już chyba nie ma, został wycofany? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ciebie przynajmniej prowadzi od razu na dogo, a wpis w google mój nick, to jakieś rosyjskie stronki wyskakują, potem kolejne to są z opisem chyba jakiegoś miasteczka w Libanie :roll::roll::roll:

Posted

[quote name='agusiazet']Sorki, ciotki, chyba tępa jestem. Jak wpisuję agusiazet to mi daje link do mojego konta na dogo i na pokach. A ja chcę tylko spis użytkowników dogo, uporządkowany od a do z! Chyba musi być bardziej kawa na ławę:)[/QUOTE]

[quote name='Akrum']kochana cioteczko, właśnie w tym rzecz że takiego spisu już chyba nie ma, został wycofany? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ciebie przynajmniej prowadzi od razu na dogo, a wpis w google mój nick, to jakieś rosyjskie stronki wyskakują, potem kolejne to są z opisem chyba jakiegoś miasteczka w Libanie :roll::roll::roll:[/QUOTE]

No więc własnie dlatego piszę że nie musisz bilobilu, wystarczy dogo. Czyli musisz wykuć na blachę wszystkie nicki i wiedzieć który potrzebujesz wtedy wpisujesz w google. Listy nie ma. A zobacz jakiej wprawy dostaniesz klepiąc pojedynczo o ile znasz te kilka tysięcy nicków.

Akrum dlatego napisałam że należy pisać [COLOR=Red][B]dogomania+nick[/B][/COLOR] dokładnie tak, łącznie z plusem bez spacji.

Posted

[quote name='Isadora7']Akrum dlatego napisałam że należy pisać [COLOR=Red][B]dogomania+nick[/B][/COLOR] dokładnie tak, łącznie z plusem bez spacji.[/QUOTE]
tak, tak wiem :) tylko chciałam też sprawdzić co wyskoczy jak sam nick wpiszę :)

Posted

Doszła wpłata od [B]kaskadaffik [/B]100 zł dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Zrobiłam też dzisiaj przelew dla Niuni na 100 zł. Zapomniała dopisac, że to ze Skarpety, więc przelew jaki przyjdzie z konta Magdalena Sz. to Skarpetowy :)
Dostałam konto Maxa, któremu przyznaliśmy 150 zł pomocy, zaraz zrobię przelew.
Musze napisać do Murki o konto hoteliku, żeby przelać 100 zł dla Rufiego, bo coś nie widzę na pierwszej stronie wątku.
Nie mam cały czas wyjaśnionej sprawy Rozi, ile mamy przyznać pomocy i na jakie konto wysłać.
To tyle w telegraficznym skrócie.
Bazarek zdjęciowy superaśny, jak zdążę, wrzucę jakieś śmieszne zdjęcie mojej Emi ['], za kilka dni jest pierwsza rocznica jej śmierci, nie wiem, jak przeżyję ten dzień :shake::shake::shake:
Zrobię uaktualnienie pierwszego postu.

[COLOR=Red][B]Bardzo proszę, aby wszyscy, którzy otrzymują pomoc, potwierdzali to na wątku, bo jak na razie chyba nikt nie napisał, że dostał przelew, trochę to nie fair :shake:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='kaskadaffik'][url]http://www.dogomania.pl/threads/190008-Pogryziona-Su%C5%84ka-niesamowite-cierpienie-POM%C3%93%C5%BBCIE!!!/page7[/url]

Chciałąm zgłosić tą sunię, ale osobiście wolałabym, aby zakupione zostało co potrzebne dla niej i wysłane (leki), bardzo cierpi :( ma 15 lat [/QUOTE]

Czytałam przed chwilą wątek, raczej nasza pomoc nie będzie potrzebna, sytuacja opanowana

Posted

[quote name='agusiazet']Czy któraś z ciotek wie, co magenką1? Wysłałam jej fanty na bazarek, a bazarku nie ma, a pisała mi, że paczkę dostała! Może wyjechała na wakacje?[/QUOTE]
Agusia, nie sądzę, żeby magenka1 sprzeniewierzyła fanty, może jakieś zdarzenie losowe typu brak netu albo choroba, gdyby się wybierała na wakacje dłuższe, raczej by dała znak
Spoko, na pewno zrobi :)

Posted

witam:) melduje ze otrzymalysmy 100 zł ze skarpety na kastracje staruszka Skarbusia. Dziekujemy:)
prawdopodobnie we wtorek odbedzie sie zabieg jesli poniedzialkowe badania wyjda w miare ok.

Posted

[quote name='Mika31']magenka1 mówiła że jedzie na urlop tylko nie wiem czy już z moich książek zaczeła przygotowywać może jest bez netu[/QUOTE]
Dziękuję za informację, tak mi coś właśnie wydawało:)

Posted

Cioteczki byłam na urlopie mam teraz dwa bazarki jedną na skarpetę ale jakoś taki mały ruch:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189715-Bazarek-na-ciuchowy-kolczykowy-filmowy-na-Skarpet%C4%99im-Talcott-do-25.08[/URL]
drugi na Olka (banerek w moim podpisie)
dwa bazarki dla miki i dla Agusi rozpocznę 16 sierpnia bo nie będzie mnie ale 16 otworzę już
przepraszam za takie opóźnienie