jusstyna85 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Jaaga napisał(a):Otrzymałam wpłaty: 30 zł Teresa Borcz 30 zł Anna Danuta Wąchała Podam już swoje konto pozostałym chetnym do pomocy Lulce, zeby nie robić zamieszania. Lulka prosi o wsparcie, bo po odkarmieniu czeka ją sterylka. Będziesz robiła rozliczenie w 2. poście? Quote
Jaaga Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dobrze, zrobię. Myslałam, ze zrobisz w pierwszym, aledlatego podalam wp[łaty. Jesli jeszcze komuś nie podałam konta, to bardzo proszę o informację. Quote
filomen Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 witam przelałam dla suni 150zł Jaadze. w sprawie wolontariatu - osobiście jestem zaangażowana w rozmowy z miastem na ten temat. Sprawa idzie powoli ale w dobrym kierunku, to wszystko co mogę na ten moment powiedzieć. Zainteresowanym odpowiem na priv. Jak załatwimy formalności będę prosiła wszystkich chętnych o współpracę. Nie jest to dobry moment na tzw. zadymianie czy interwencje. Proszę o zrozumienie. Quote
jusstyna85 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Jaaga napisał(a):Dobrze, zrobię. Myslałam, ze zrobisz w pierwszym, aledlatego podalam wp[łaty. Jesli jeszcze komuś nie podałam konta, to bardzo proszę o informację. kasuje mi sie cały post,jak cokolwiek dodaje...:( Filomen te 150 zł to do podziału na sosnowieckie tymczasy Jaagi,czy tylko na tą sunie? Otrzymałam wpłaty: 30 zł Teresa Borcz 30 zł Anna Danuta Wąchała 150 zł filomen 50 zł Bico +260 zł Quote
bico Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 wpłaciłam 50 zł jednorazowo bezpośrednio na konto Jaaga. Quote
MartynaP Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 biedna suczka jak ona w tym schronie sie chowala ze nikt jej nie wypatrzyl przez ten caly czas :-( Quote
filomen Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 jusstyna85 napisał(a):kasuje mi sie cały post,jak cokolwiek dodaje...:( Filomen te 150 zł to do podziału na sosnowieckie tymczasy Jaagi,czy tylko na tą sunie? Otrzymałam wpłaty: 30 zł Teresa Borcz 30 zł Anna Danuta Wąchała 150 zł filomen 50 zł Bico +260 zł rozdysponujcie te pieniądze zgodnie z potrzebami, jak uwazacie Quote
zapka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jestem dopiero, bo wczesniej nie mogłam tu wejść. Jaaga zbierasz już pieniążki to podaj mi tez nr konta, a na przyszłość to jasne że mogę użyczyć swojego konta. A tak konkretnie jeśli trzeba by sunię zawieść np do weta to też daj znać. Quote
Jaaga Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Filomen, dziekuje za wpłatę takiej kwoty. Dzwoniłam do Tereni, czy to od Ciebie, bo nie było nicku przy wpłacie. Już zakupiłam karmę wysokoenergetyczną. Przyda się dla całej trójki, bo wszystkie wychudzone. Kupiłam dwa worki, bo wychodza taniej. zapłaciłam 179 zł. Rachunek wstawie, jak karma przyjdzie. Dzis kupiłam Aniprazol na odrobaczenie. Juz pierwszy raz podałam. Dla Lulki wyszlo razem na 3 dni 5 tabl. po 8 zł + 2 zł za ksiażeczkę zdrowia, czyli 42 zł. rachunek wstawię jutro, bo dzis juz padam. Kupiłam tabletki do porządnego odrobaczenia, bo Gringo z tego schronu miał tasiemca. Zapka dziekuję. Jeszcze Lulke czeka sterylka. Gdybym, nie dała rady pojechac, to odezwę się. Na razie jest dobrze. To bardzo miły i przyjacielski pies. Dziś jak zobaczłam całą trójke razem szalejące po ogrodzie, to stwierdziłam, że warto było. Trudno jest, mam wiecej pracy, ale radość tych trzech uratowanych stworzeń jest tego warta. Quote
Jaaga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dobrze, ze jesteście tu wszyscy ze mną. Bałam się, że zostanę z nią całkiem sama. Jednak jak ja zobaczyłam, to wiedziałam, że od razu musze ją zabrać. Teraz już mi ulżyło. Będzie juz coraz lepiej :lol:. Czy mogłabym prosić kogos o zrobienie banerka? Tak mozna Lulke bardziej rozreklamować. Może kogoś wzruszyłaby chudzina i zaglądnąłby na wątek. Quote
Jasza Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Napiszędo Avilii - jej siostra zrobila dla Hany przepiękny banerek. Quote
Avilia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jestem i ja. Wiadomość do siostry wysłana z prośbą o banerek.Prawdopodobnie banerek będzie popołudniu,bo siostra to młoda dziewczynka więc w szkole siedzi. Quote
Jasza Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 DziękujęAvilia!! Jeżeli siostra dysponuje czasem, to wystaw może bazarek z banerkami na zamówienie??? Będzie dla Hany na super wyróznione Allegro, albo ogłoszenia w MP - te sporo kosztują. A siostrzyczkę masz utalentowaną! Quote
kurza stopa 39 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jaaga napisał(a):Dobrze, ze jesteście tu wszyscy ze mną. Bałam się, że zostanę z nią całkiem sama. Jednak jak ja zobaczyłam, to wiedziałam, że od razu musze ją zabrać. Teraz już mi ulżyło. Będzie juz coraz lepiej :lol:. Czy mogłabym prosić kogos o zrobienie banerka? Tak mozna Lulke bardziej rozreklamować. Może kogoś wzruszyłaby chudzina i zaglądnąłby na wątek. Będzie dobrze! :) jak się ją odkrami i wytnie to będziemy szukac domu. Quote
kurza stopa 39 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 PS Justyna moze wklej wydatki i wpływy do 1 postu, będzie lepsza orientacja jaka jest sytuacja suni. Quote
Avilia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 W sumie dobry pomysł z tym bazarkiem Jaszo.Ale myślę,że taki bazarek mógłby powstać na inny cel niż ogłoszenia dla Hany-za te mogę zapłacić sama,bo na nie mnie jeszcze stać;p Tak sobie pomyślałam,że pieniążki mogłyby by się przydać Lulce.Zapytam tylko siostry czy zgodzi się na całe przedsięwzięcie;) No i oczywiście przydałaby mi się pomoc w tworzeniu bazarku,bo ja to tak średnio to potrafię. Quote
Jasza Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Zapytaj siostry, zapytaj.. Bazarek mogę wystawić. Quote
Jaaga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Otrzymałam czwartą wpłatę - od bico 50 zł. Rachunek za odrobaczenie i ksiażeczke, pozostała kwota dotyczy Nodiego i książeczka dla Szymka. Uploaded with ImageShack.us Quote
Igiełka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jaaga gdybym tylko mogła pomóc finansowo to bym wpłaciła ale nie mogę.:-(:-( Quote
Jaaga Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
MartynaP Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Jaaga'] Uploaded with ImageShack.us uśmiecha się :) Quote
Recommended Posts