Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jak finanse obgadane, czas na spacerek, bo tam Ruda czeka i reszta bandy.Tylko gdzie nam się ciocia Danusia podziała? Czyżby z Oskarkiem wysunęli się na czoło?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Parysku pozwól że u Ciebie zaproszę na wątek tyskich Weteranek - 2 suczek, które już ponad 12 lat są za kratami.........całe swoje życie.......... Jest szansa, że mogą pojechać do Twojego raju tylko trzeba im troszkę pomóc......... Zapraszamy serdecznie do Abry i Magnatki. Wątek w moim podpisie.......

Posted

[IMG]http://i2.pinger.pl/pgr232/dbb68d2a001dfd384b2124e6/pom-pon+marchewka.jpg[/IMG]

parysku to takie małe coś na przeprosiny że znowy mnie u ciebie nie było dłłłługo aż za długo

Posted

[URL="http://www.tradycyjnejadlo.pl/i/oferta/szczegoly/kielbasa_swojska.jpg"][/URL][IMG]http://www.tradycyjnejadlo.pl/i/oferta/szczegoly/kielbasa_swojska.jpg[/IMG]

no dobra a tak może być?

Posted

[quote name='_Goldenek2']Witaj Parysku po urlopie :)[/QUOTE]
witamy pięknie:) a może zajrzysz do naszych tyskich weteranek? zobaczysz cuda i może jeszcze nam pomożesz je dokończyć?

Posted

[quote name='_Goldenek2']Witaj Parysku po urlopie :)[/QUOTE]
Tak, tak Goldenku u naszych Weteranek prawdziwe cuda, już bardzo niewiele im brakuje do wolności, wpadaj na ich wątek koniecznie :)

Posted

To ja sobie pozwolę teraz troszkę o finansach :lol:.
Na konto Paryska wpłynęło:
- od Joli+Rani+Sari 10 zł.,
- od UBOCZA 72 zł. - za trzy miesiące,
- od Ankity 24 zł.,
- od AlfyLS 3 zł.
Razem 109 zł. [B]Dziękujemy pięknie wszystkim wpłacającym !!!!!!!! [/B]
Po tych wpłatach Parysek miałby na koncie 1147 zł. ale ma 807 zł. bo 25.09. zapłaciłam za kolejny miesiąc hotelikowania :lol:

Kochani czy ktoś ma czas i umie robić ogłoszenia????? Może wiecie kto robi ładne allegro i ma czas na zrobienie takiego dla Paryska??????? On bogaty chłopak - myślę, że moglibyśmy zainwestować w ogłoszenia bo tak to ona nam się strasznie zasiedzi u Zuzi. Ogłoszenia z bazarków są fajne ale wydaje mi się że nie dla tyszaków.... Dlaczego? Bo tyszaki to są specyficzne psiaki, specyficzne z racji wieku........Im ogłoszenia trzeba ciągle odnawiać, wciąż, wciąż i do skutku.......Ogłoszenia z bazarku są aktualne np. przez miesiąc w tym czasie spadają gdzieś na dalsze strony........Może lepiej żebyśmy jakoś inaczej to zorganizowali ???? Podzielcie się pomysłami bo ja sama to już głupia jestem.... Teraz idzie zima, może jakby się napisało jakiś tekst że stary, że w budzie a zima........Może by zadziałało?????? Mozę ktoś ma konto na FB???? Tam tyski 16-letni Antoś znalazł dom........
Bardzo proszę pomyślcie, napiszcie........

Posted

Skoro pytasz o pomysły;)
to mam taki:
zwykle psy są ogłaszane w necie a jest przeciez spora grupa potencjalnych domów które z netu nie korzystają.
Może więc spróbowac inne medium np. gazetę. Wiem, że to jest dość kosztowne ale może stac Paryska na takie małe ale ze zdjęciem i krótkim , łamiacym serce tekstem.
I gazeta tak z gatunku czytanych przez starsze osoby więc jakaś lokalna , popularna.

I drugi pomysł to plakaciki gdzieś przy szkołach- jak jakiemuś dzieciakowi pies wpadnie w oko to może rodziców przekona .Jak bedzie inf. że pies zdrowy , odrobaczony i nie prosto ze schronu to wiem z doswiadczenia że takie argumenty mogą duzo zdziałać ( wielu rodziców ma obawy przed psem wziętym prosto ze schroniskowego boksu -legendy o ich chorobach i nieobliczalnosci zachowania ciagle jeszcze mocno pokutują w narodzie)

Posted

[quote name='taks']Skoro pytasz o pomysły;)
to mam taki:
zwykle psy są ogłaszane w necie a jest przeciez spora grupa potencjalnych domów które z netu nie korzystają.
Może więc spróbowac inne medium np. gazetę. Wiem, że to jest dość kosztowne ale może stac Paryska na takie małe ale ze zdjęciem i krótkim , łamiacym serce tekstem.
I gazeta tak z gatunku czytanych przez starsze osoby więc jakaś lokalna , popularna.

I drugi pomysł to plakaciki gdzieś przy szkołach- jak jakiemuś dzieciakowi pies wpadnie w oko to może rodziców przekona .Jak bedzie inf. że pies zdrowy , odrobaczony i nie prosto ze schronu to wiem z doswiadczenia że takie argumenty mogą duzo zdziałać ( wielu rodziców ma obawy przed psem wziętym prosto ze schroniskowego boksu -legendy o ich chorobach i nieobliczalnosci zachowania ciagle jeszcze mocno pokutują w narodzie)[/QUOTE]
Dzięki za podpowiedź. Zawsze co więcej głów to więcej :lol:. Z tymi ogłoszeniami gazetowymi to - wydaje mi się, że masz rację - tak znalazł dom nasz tyszak Rumek. Po ogłoszeniu w Wyborczej. Muszę przekopać ostatnie strony jego wątku bo wydaje mi się że tam Poker napisała jak dawała to ogłoszenie ;). A plakaty? A co nam szkodzi spróbować? Tylko nie bardzo wiem komu głowę zawrócić nimi...... Jak Tara mi zginęła to tyskie Citki robiły super plakaty... Chyba napiszę PW do kaji55, założycielki wątku bo coś tyskich ciotek teraz nie widać.... Chyba niestety zapracowane....

Dzięki za pomysły :lol:. Jak ktoś jeszcze coś wymyśli albo zechce pomóc w tych plakatach czy ogłoszeniach to byłoby super!!!!!!

Posted

Jak będzie tekst i fotki to poproszę Go-ję- ona śmiga na FB i zawsze jest chętna do pomocy...dotyczy to także innych tyszaków:) Pomysł z plakatami ekstra...:) Szkoda,że Polubek ostatnio tak zapracowana bo robiła mi taki plakat dla Rusałki:)

Posted

[INDENT]Sorry za offa. Proszę 10 osób o 5 zł miesiecznie dla Bruna [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15489457#post15489457"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1832...7#post15489457[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

spróbujcie uderzyć do ciotki isadory, może ona coś poradzi na allegro i ew plakaty. jeżeli nie uda się to postarasm się coś pokombinować ale dopiero po niedzieli wcześniej nie dam rady, nawet na dogo jak widzicie ostatnio mało co mnie widać. nawet na wszystkie wątki nie zawsze wchodze bo nie mam kiedy