marysia55 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Prymus napisał(a):ja za chwilkę będę szukać domu dla mojego tymczasowicza, to Marysia - do Ciebie jak w dym napisze :) Prymusek :-) ja oferowałam pomoc w szukaniu męża:cool3:. Jeśli chodzi o tymczasy to się nie piszę :shake:. U mnie tymczasy po paru godzinach stają się rezydentami. Za 'mientka' jestem . Niedługo to z torbami pójdę :roll: Quote
DarkWater Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 No właśnie nic nie słychać... nie chcę, żeby Suzu wróciła do schroniska :-( Quote
Nadziejka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 :crazyeye:do schroniska ?o nie ludzie kochani o nie ! ja pytam i pytam , ale u mnie gorzej z ludzmy normalnemi , zwyczajnymi :shake:moze jakis domek sie zakocha , przeciez to jest cudko prawdziwe :loveu: Quote
kamilka91 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 DarkWater napisał(a):No właśnie nic nie słychać... nie chcę, żeby Suzu wróciła do schroniska :-( Byle nie do naszego! :roll: Na pewno domek jakiś się znajdzie ;) Quote
marysia55 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Komu cudna Suzuki. Kochaniutka, piękna i bezproblemowa. Czekamy na oferty. Quote
Nadziejka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 :loveu::multi::multi:na domeczek czeka u madrego czleka :loveu:Darkuniu zeby taki domeniek , w ktorem bedzie miala , jak u was :loveu:pozdrowinka slemyyyyy z zalanego deszczem miasta:multi:bierzemy sie za pieczenie ciasta Quote
marysia55 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Suzka czmychaj do domku, do takiego dobrego domku jak masz u Darkuni. Quote
marysia55 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 martik b napisał(a):jest urocza :) daj jej domek plissss, wiesz jaka ona jest inteligentna i sportsmenka zarazem :lol: Quote
martik b Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 marysia55 napisał(a):daj jej domek plissss, wiesz jaka ona jest inteligentna i sportsmenka zarazem :lol: wierzę :) hehe chętnie bym dała jesli by była taka zgoda rodzinki ...ale jak na razie moją "wspaniałą" rodzinkę pies, 2 koty i rybka uszczęśliwiają a i ja dbam troskliwie i regularnie o ich rozrywkę żeby za nudno nie było :eviltong: więc i trzeba do tego grona doliczyć ciągłych tymczasowiczów- królik już też był;) a obecnie na odchowaniu mały gołąb pocztowy :p więc jaki widać nawet miejscówki brak, bo klatkę zajmuje teraz do czasu aż sie usamodzielni moje ptasie dziecie... DarkWater masz pw ..ależ się rozpisałam ;P Quote
marysia55 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 nocką późną podrzucimy Suzuki na pierwsza stronę. Każda pora jest dobra, żeby takie cudo światu pokazać. Quote
DarkWater Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Cudo oszalało! skacze i śmiga po pokoju, aż furczy - jej ukochany właśnie powrócił! :lol: Quote
Grosziwo Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 DarkWater napisał(a):Cudo oszalało! skacze i śmiga po pokoju, aż furczy - jej ukochany właśnie powrócił! :lol: Tzn. ten co to jego nóżki w kapciuchach dane nam było podziwiać :evil_lol: Quote
__Lara Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Grosziwo napisał(a):Tzn. ten co to jego nóżki w kapciuchach dane nam było podziwiać :evil_lol: hihihih :D no tak, mała nie wysterylizowana to buzują jej hormony :eviltong: Quote
marysia55 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Grosziwo napisał(a):Tzn. ten co to jego nóżki w kapciuchach dane nam było podziwiać :evil_lol: na pewno ten sam, przecież Suzuki to kobieta więc preferuje facetów :-) Quote
DarkWater Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Grosziwo napisał(a):Tzn. ten co to jego nóżki w kapciuchach dane nam było podziwiać :evil_lol: Ten Ci on we własnej osobie! Quote
marysia55 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 DarkWater:loveu:, jesteś tak cudownym domem tymczasowym dla Suzuki, że trudno będzie znaleźć domek który sprostałby Twojemu. Suzuki na prawdę miała szczęście, że trafiła do Ciebie. Za to co dla niej robisz pójdziesz ' z butami do nieba':loveu: Quote
DarkWater Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Maryniu :multi: Twojemu P. też będzie u mnie dobrze! Kiedy dojdzie do przekazania? :cool3: Quote
marysia55 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 DarkWater napisał(a):Maryniu :multi:Twojemu P. też będzie u mnie dobrze! Kiedy dojdzie do przekazania? :cool3: OK, ale dbając o dobro swojego dziecka musi się odbyć wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. Wiesz jakie są wymogi. Wszystko musi się odbyć zgodnie z prawem:roll::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Kobiety ja wy sie pozamieniacie na tychze facecikow:crazyeye::grins::megagrin::question:to przeca masakra jakasik bedzie .....ale ze Marry chce syna oddawac do Darkuni?:crazyeye:przecie Darkunia zaraz jego obwiesi swemi brylantami i tak bedzie musial nawet gary zmywac w tych bizutach :shake::razz:Suzunku cudna ty jestes promyniek radosny:bigcool::dog::buzi:ale ze Darkunia wyda swego ukochanego ku nieznanemu losu:-?takoz byc nie moze ...ide zjesc bigosu Quote
DarkWater Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Suzinko - moja laleczko - kicaj do góry!!! Quote
Itske Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jeśli to piękne dziecko jeszcze szuka stałego domku, to zapraszam, mam taki. Domek super, spradzony, dosswiadczony. Szukają królika (ja taka bardziej od psów jestem, wiec z góry przepraszam, za ewentualne gafy). Ich poprzedni domownik odszedl ze starości. Domek nieco walnięty :lol: (według moich kryteriów) na punkcie tych zwierzątek. Domownicy to dwoje doroslych, młodych ludzi. Dom w Gdańsku, transport zapewniony. pozdrawiam Quote
Recommended Posts