DarkWater Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Gonzio Ty żeś lacze mojego TZ-ta miała zaszczyt obejrzeć! A poza tym ja takiej żylastej łapy nie mam! :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 DarkWater napisał(a):Gonzio Ty żeś lacze mojego TZ-ta miała zaszczyt obejrzeć! A poza tym ja takiej żylastej łapy nie mam! :eviltong::eviltong::eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong: jak fajowo się bawi :loveu::loveu::loveu: Quote
DarkWater Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Byście dopiero widziały, co się dzieje, jak ją rano z klatki wypuszczam. Dziki taniec radości odstawia, aż się wszystkim gęba śmieje! Quote
Nadziejka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :mdrmed::biggrina::megagrin::laugh2_2:lane noski tezeta Darkuskiiiiiiiiiiiiiiiiiii!:evil_lol:ale ajusci ze najladniejsza jest krolewna Suzinka:loveu: Quote
kamilka91 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Śliczna króliczka, i jaka żwawa i przyjacielska... :loveu: Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 DarkWater napisał(a):Byście dopiero widziały, co się dzieje, jak ją rano z klatki wypuszczam. Dziki taniec radości odstawia, aż się wszystkim gęba śmieje! Nagraj nam to cioteczko :D Quote
Grosziwo Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Zakochałam się w tej Uszatce :loveu: Noramalnie akrobatko - baletnica :crazyeye: A nożencje TŻ tyż fajowe :evil_lol: Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Grosziwo napisał(a):Zakochałam się w tej Uszatce :loveu: Noramalnie akrobatko - baletnica :crazyeye: A nożencje TŻ tyż fajowe :evil_lol: hihihih.... no, fakt, słodka jest ;) Quote
Nadziejka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Grosziwo napisał(a):Zakochałam się w tej Uszatce :loveu: Noramalnie akrobatko - baletnica :crazyeye: A nożencje TŻ tyż fajowe :evil_lol::megagrin::sweetCyb:nozki jak ta lalaaa juhuuuuuuuuu!pozdrawiam cioteczki Niedzielkowo odlotowo i dzis bede molestowac:mdrmed::lol!:chrzesnice mojommmm duzommmmmmmmmmm Quote
Nadziejka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 :multi:ahopjkiiiiiiiiiiiiiiiii cioteczki! jak tam Suzunka i jak sie maja nozeczki?Darkunio9we tezetkowe rzecz jasna :loveu:ale wam powiem cosik ....otoz jesli lezy sobie tzcik na dywanku i z krolinia sie bawi :buzi::sweetCyb::wolfie:to znaczy , ze Darkunia ma [FONT=Arial Black]skarb w postaci meza :Cool!::Cool!:pozdrawiam serdecznie i bajecznie[/FONT] Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Króliczku kochany, biegnij wśród piesków do góry :) Quote
marysia55 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='DarkWater']Ahoj Gonzio! Rzuć okiem: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=QCThzhNoljo"][U][FONT=Arial CE][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/watch?v=QCThzhNoljo[/COLOR][/FONT][/U][/URL][/QUOTE] też swoim oczkiem rzuciłam na to cudo. To chyba jakaś nowa rasa na Dogo "dalmatyńczyk długouchy". Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 i jak, śmigaczka ciągle bez domku ? :( Quote
DarkWater Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='marysia55']też swoim oczkiem rzuciłam na to cudo. To chyba jakaś nowa rasa na Dogo "dalmatyńczyk długouchy".[/QUOTE] ahoj! Maryniu powiedz, że gdyby Suzu czarna była, to byś się nie powstrzymała, aby swoją kolekcję futrzaków poszerzyć! Quote
beamicha Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 kurcze adoptowałabym małą ale nie mam klatki niestety swoje pooddawałąm do Uciechowa a teraz juz nie mam na klatkę a szkoda Quote
__Lara Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Suzuki, w końcu znajdziesz domek ;) Jak tam mała cioteczko DarkWater? Quote
marysia55 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='DarkWater']ahoj! Maryniu powiedz, że gdyby Suzu czarna była, to byś się nie powstrzymała, aby swoją kolekcję futrzaków poszerzyć![/QUOTE] DarkWater te moje czarne bestie w domu to tylko przez przypadek takie czarnuchy, ale oczywiście gdyby była smolista to jak nic zamieszkałaby w Krakowie. Chociaż szczerze mówiąc to kiepsko widzę te 3 czarne futra razem na podłodze. Poza tym kto by ja wyprowadzał na spacer, przecież to 'żywe srebro' i jakie wygimnastykowane. Quote
marysia55 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Synowi bardzo się podoba i szturcha mnie, żeby ja wziąć. Twierdzi, że mu większego bałaganu w pokoju nie jest już w stanie zrobić. Quote
DarkWater Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='marysia55']... Twierdzi, że mu większego bałaganu w pokoju nie jest już w stanie zrobić.[/QUOTE] Maryniu :multi: kiedy ona nic nie niszczy i nie bałagani!!! Ale jak już z P. będziemy do Meksyku uciekali, moglibyśmy wziąć Suzu ze sobą!!! Quote
marysia55 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='DarkWater']Maryniu :multi: kiedy ona nic nie niszczy i nie bałagani!!! Ale jak już z P. będziemy do Meksyku uciekali, moglibyśmy wziąć Suzu ze sobą!!![/QUOTE] no to muszę się trochę zastanowić, bo z tego co piszesz to byłabym tylko domem tymczasowym. Quote
marysia55 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Darkunia, a jesteś wstanie sprawdzić jej zachowanie do psa i kota ???? Quote
Recommended Posts