Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DarkWater napisał(a):
Gonzio Ty żeś lacze mojego TZ-ta miała zaszczyt obejrzeć!
A poza tym ja takiej żylastej łapy nie mam! :eviltong::eviltong::eviltong:

:eviltong::eviltong::eviltong:

jak fajowo się bawi :loveu::loveu::loveu:

Posted

:mdrmed::biggrina::megagrin::laugh2_2:lane noski tezeta Darkuskiiiiiiiiiiiiiiiiiii!:evil_lol:ale ajusci ze najladniejsza jest krolewna Suzinka:loveu:

Posted

DarkWater napisał(a):
Byście dopiero widziały, co się dzieje, jak ją rano z klatki wypuszczam. Dziki taniec radości odstawia, aż się wszystkim gęba śmieje!

Nagraj nam to cioteczko :D

Posted

Grosziwo napisał(a):
Zakochałam się w tej Uszatce :loveu:
Noramalnie akrobatko - baletnica :crazyeye:
A nożencje TŻ tyż fajowe :evil_lol:

hihihih.... no, fakt, słodka jest ;)

Posted

Grosziwo napisał(a):
Zakochałam się w tej Uszatce :loveu:
Noramalnie akrobatko - baletnica :crazyeye:
A nożencje TŻ tyż fajowe :evil_lol:
:megagrin::sweetCyb:nozki jak ta lalaaa juhuuuuuuuuu!pozdrawiam cioteczki Niedzielkowo odlotowo i dzis bede molestowac:mdrmed::lol!:chrzesnice mojommmm duzommmmmmmmmmm

Posted

:multi:ahopjkiiiiiiiiiiiiiiiii cioteczki! jak tam Suzunka i jak sie maja nozeczki?Darkunio9we tezetkowe rzecz jasna :loveu:ale wam powiem cosik ....otoz jesli lezy sobie tzcik na dywanku i z krolinia sie bawi :buzi::sweetCyb::wolfie:to znaczy , ze Darkunia ma [FONT=Arial Black]skarb w postaci meza :Cool!::Cool!:pozdrawiam serdecznie i bajecznie[/FONT]

Posted

[quote name='DarkWater']Ahoj Gonzio! Rzuć okiem:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=QCThzhNoljo"][U][FONT=Arial CE][COLOR=#0000ff]http://www.youtube.com/watch?v=QCThzhNoljo[/COLOR][/FONT][/U][/URL][/QUOTE] też swoim oczkiem rzuciłam na to cudo. To chyba jakaś nowa rasa na Dogo "dalmatyńczyk długouchy".

Posted

[quote name='marysia55']też swoim oczkiem rzuciłam na to cudo. To chyba jakaś nowa rasa na Dogo "dalmatyńczyk długouchy".[/QUOTE]

ahoj! Maryniu

powiedz, że gdyby Suzu czarna była, to byś się nie powstrzymała, aby swoją kolekcję futrzaków poszerzyć!

Posted

[quote name='DarkWater']ahoj! Maryniu
powiedz, że gdyby Suzu czarna była, to byś się nie powstrzymała, aby swoją kolekcję futrzaków poszerzyć![/QUOTE] DarkWater te moje czarne bestie w domu to tylko przez przypadek takie czarnuchy, ale oczywiście gdyby była smolista to jak nic zamieszkałaby w Krakowie. Chociaż szczerze mówiąc to kiepsko widzę te 3 czarne futra razem na podłodze. Poza tym kto by ja wyprowadzał na spacer, przecież to 'żywe srebro' i jakie wygimnastykowane.

Posted

[quote name='marysia55']... Twierdzi, że mu większego bałaganu w pokoju nie jest już w stanie zrobić.[/QUOTE]

Maryniu :multi:
kiedy ona nic nie niszczy i nie bałagani!!!

Ale jak już z P. będziemy do Meksyku uciekali, moglibyśmy wziąć Suzu ze sobą!!!

Posted

[quote name='DarkWater']Maryniu :multi:
kiedy ona nic nie niszczy i nie bałagani!!!

Ale jak już z P. będziemy do Meksyku uciekali, moglibyśmy wziąć Suzu ze sobą!!![/QUOTE]

no to muszę się trochę zastanowić, bo z tego co piszesz to byłabym tylko domem tymczasowym.