DarkWater Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [FONT=Verdana]miejscowość: Bydgoszcz imię: Suzuki umaszczenie: białe z brązowymi plamkami płeć: samiczka wiek: młoda rasa: miniaturka długowłosa waga: brak danych sterylizacja: nie szczepienia: nie przebyte choroby: brak danych, obecnie zdrowa stosowana dieta: sucha karma, siano, suszki, odrobina zieleniny powód oddania: Suzuki została zabrana w ramach interwencji z miejsca, w którym przebywała w strasznych warunkach razem z innymi zwierzętami akcesoria: brak uwagi: Suzuki jest bardzo łagodnym, spokojnym i ufnym królikiem. Sama szuka kontaktu z człowiekiem, szybko przyzwyczaja się do nowego miejsca. Jest bardzo ciekawska, dobrze reaguje na inne zwierzęta. Jej ulubionym zajęciem jest robienie piruetów w powietrzu i zaczepianie swojego tymczasowego opiekuna :) [SIZE=2]Królinia znajduje się pod opieką SPK. Zainteresowanych informuję, że obowiązuje wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT]Stowarzyszenie Pomocy Królikom [email protected] nr. tel. 609-153-411 gadu-gadu 3476261 www.kroliki.net www.adopcje.kroliki.net www.forum.kroliki.net Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 a jak to śliczności na pieski i kotki reaguje ? miała kontakt ? Quote
DarkWater Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Witaj A.M-M. :multi: Nasze śliczności miały kontakt z innymi królikami i... chomikiem. Psa/kota na oczy nie widziały. Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 musze przyznać , ze jest piękna :) Quote
Nadziejka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 :loveu::loveu:witajcie ciotenki juhuuuuuuuuuuuuuu:loveu:Suzuki no no ale imie :multi:Darkuniu a czemuz ty niedobrucho jedno mojo tesciowo- ku mnie nic a nic nie piszesz ?:cool3::roll: Quote
Grosziwo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='ewa gonzales']Darkuniu a czemuz ty niedobrucho jedno mojo tesciowo- ku mnie nic a nic nie piszesz ?:cool3::roll: Wow ! To Ty Ewuś też "radziwiłłów " rodzina;) DarkWater dzięki za zaproszenie na pasztecika oglądanie :crazyeye: cudna dziewczynka jest , cudna ! A czemu ona domu szuka ? Nie znam się na "długouchej ślachcie" ale oki to aż się do tego łaciatka śmieją :loveu: Ja mam łaciatą gromadkę w następujących proporcjach: 1/3 psia, 2/3 kocia. Quote
DarkWater Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Grosziwo ona ci to z paszczy węża przez Magdę G.* cudem wyratowana! (* jej drzewo genealogiczne jeszcze sprawdzimy - ale cud urody z niej białogłowa, więc wszystko wskazuje na to, że szlachcianka!) No a moja córka (Radziwiłłówna w 1/8 ) ma uczulenie na wszelkie żywe stworzenie, bo tak królini w życiu bym nie oddała. Quote
Grosziwo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 A poważnie to niestety nie znam nikogo kto by chciał królisię :shake: Jak wrócę do pracy po opiece nad mamą to popytam , bo w pracy znam dwie osoby mające takie długouchy w domu , więc może ... Ale też ten mój Śląsk strasznie daleko od Ciebie ( popraw jak się mylę ale ty chyba "nadmorska" jesteś ) Quote
DarkWater Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Jestem z Bydgoszczy, ale mój mąż margrabia kursuje Bydgoszcz -Gliwice raz w tygodniu. Quote
Nadziejka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 :wolfie::iloveyou::shocked!::laugh2_2:ahojki dziewczki ! Krolinia jest boskaaaaaaaaaaa:multi:nasza krolinia ...niedawno:-(posza .....spokojna hen za Mostek ....w naszych serduchach jest duzoooooooo miejsca do :loveu:kochania , jednak wielki arbuziol lysolus :angryy: sie nie godzi na kolejne zwierze , ja jako hrabinia poslusznie musze sie dostosowac .....dopoki nie zaczne se wyrabiac miesni :crazyeye::roll::evil_lol:i wtedy to , pokaze temu , ktoren mnie byl ubezwlasnowolnil:biggrina::evilbat::morning:pokaze ja jemu , czy bedzie duzo zwierzunkow w domku naszem ..czy nie bedzie Quote
Grosziwo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 DarkWater napisał(a):Jestem z Bydgoszczy, ale mój mąż margrabia kursuje Bydgoszcz -Gliwice raz w tygodniu. O! Gliwice to na rzut beretem ode mnie , ok. 40 km. I jakąś rodzinkę , ze strony ojca, tam posiadam . Do pracy wracam w środę ( o ile szpital i rehabilitacja mamy w terminie się nie przesunie) i wtedy wici w pracy roześlę:lol: Quote
DarkWater Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Hurrra! A w gratisie chominia dorzucę! ŻARTOWAŁAM...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Grosziwo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Chomiki, białe myszki, świneczki morskie .... to wspomnienie mojego dzieciństwa i młodzieżostwa (ale wymyśliłam :evil_lol:) Wszystkie pamiętam i jak odchodziły to ryczałam jak bawół :placz: Quote
Nadziejka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 :cool3::multi:staruszeczko nasza , tys jest takim baczkiem pajaczkiem starowinka w takiem razie , ja ciebie tule babuniu najslodsza i jak chcesz , t o my z Darkuniom ci bedziemy nawijac o czasach terazniejszych , bo juz mozesz miec przecie ten ...y ....no :roll:;)sklerozzos bubolus .....kochana trzymaj sie zdrowiutko babciu nasza , a jak chcesz to mojom babciom mozesz zostac ...bo ja nimam , a szukam:loveu::loveu: Quote
Grosziwo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ewa gonzales napisał(a)::cool3::multi:staruszeczko nasza , tys jest takim baczkiem pajaczkiem starowinka w takiem razie , ja ciebie tule babuniu najslodsza i jak chcesz , t o my z Darkuniom ci bedziemy nawijac o czasach terazniejszych , bo juz mozesz miec przecie ten ...y ....no :roll:;)sklerozzos bubolus .....kochana trzymaj sie zdrowiutko babciu nasza , a jak chcesz to mojom babciom mozesz zostac ...bo ja nimam , a szukam:loveu::loveu: Czemu nie, mogę Twoją babunią Ewuniu zostać ! Fajową babcię , taką jeszcze do tańca i do różańca, będziesz miała :diabloti: Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 hahaha, :multi: to ja tez babunie poprosze :evil_lol: nie mam :shake: juz od dawna, by sie chciało bardzo :roll: Quote
Grosziwo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 A.Matyja-Mierzecka napisał(a):hahaha, :multi: to ja tez babunie poprosze :evil_lol: nie mam :shake: juz od dawna, by sie chciało bardzo :roll: No to mi się gromadka wnucząt zwiększa szybciutko, jeden dzień i dwie wnusie ;-) Quote
DarkWater Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Grosziwo napisał(a):No to mi się gromadka wnucząt zwiększa szybciutko, jeden dzień i dwie wnusie ;-) I niedługo królisia będziesz miała... :roll: Quote
Grosziwo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 DarkWater napisał(a):I niedługo królisia będziesz miała... :roll: taaaa.... ! a potem przygarniesz mnie z całym moim inwentarzem bo mnie rodzina z mojego własnego "m" wymelduje :diabloti: Quote
Nadziejka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 jupijajooooooooooooooo to babunia:loveu:Groszi[COLOR=Indigo]w[COLOR=Yellow]o:multi::multi:[COLOR=Purple]bedzie miala Suzunke?Ale byloby cudnie !:buzi::wolfie::bye:[COLOR=Navy]ciotenko Grosiku a czy bedziesz mie na raczentach nosic i po ptasie mlexco latac ?:grins::saeek::saeek:czy bedziesz mi puszczaccccc [COLOR=Black]Metalicee i zespoly Gotyckie?:drinking::morning::zly7:czy bledem switem bedziesz z wnusiom czyli ze mnomm nosic transparenty, ktore najpierwej musimy zrobic i obwieszczac na nich , gdzie dzieje sie krzywda,:ghost_2::baddevil:czy bendziesz ze mnomm o polnocy w koszuli nocnej robic runy? Quote
Grosziwo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Nie kochana wnusiu, nie będę miała Suzuni ale o domek popytam (jak prababcia dojdzie do zdrowia i będę mogła do roboty wrócić). Ewuniu gonzuniu kochana mi jako babci to chyba "Mazowsze" , Połomski, Fogg albo Disco Polo bardziej przystoi wnusi puszczać. ? Metalica , Gotyk ??? Toż to sodomia i gomoria :shake: Quote
DarkWater Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Ciotki!!! Muszę Was zdyscyplinować! Zaraz zmienię temat wątku na: ewa gonzales szuka babci :mad: Quote
Grosziwo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 DarkWater napisał(a):Ciotki!!! Muszę Was zdyscyplinować! Zaraz zmienię temat wątku na: ewa gonzales szuka babci :mad: Przepraszam !!! No paszteciku domku dla ciebie szukamy !!! Quote
Nadziejka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 przepraszam postokroc:grins::bye::dog::cunao:ale ja wlasnie mysle intensywnie o Suzuki- Gandzi -bo takie imie by miala , gdybym starucha ...zdolac przekonala , aby sie zgodzil ....mysmy bardzo przezyli odejscie naszej Pysi....miala 8 latek ....mysle jakem Gonzio stary , bede molestowac jeszcze kogos , a teraz musze leciec sie ogolic:mdrmed::lol!:bo do robotki na 18.... Quote
kamilka91 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ślicznotka królinia, ja niestety alergię mam i nieprzekonywalnych rodziców... :roll: Quote
Recommended Posts