Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]miejscowość: Bydgoszcz
imię: Suzuki
umaszczenie: białe z brązowymi plamkami
rasa: miniaturka długowłosa
waga: brak danych
sterylizacja: nie
szczepienia: nie
przebyte choroby: brak danych, obecnie zdrowa
stosowana dieta: sucha karma, siano, suszki, odrobina zieleniny
powód oddania: Suzuki została zabrana w ramach interwencji z miejsca, w którym przebywała w strasznych warunkach razem z innymi zwierzętami
akcesoria: brak
uwagi: Suzuki jest bardzo łagodnym, spokojnym i ufnym królikiem. Sama szuka kontaktu z człowiekiem, szybko przyzwyczaja się do nowego miejsca. Jest bardzo ciekawska, dobrze reaguje na inne zwierzęta. Jej ulubionym zajęciem jest robienie piruetów w powietrzu i zaczepianie swojego tymczasowego opiekuna :)

[SIZE=2]Królinia znajduje się pod opieką SPK.
Zainteresowanych informuję, że obowiązuje
wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt w sprawie adopcji:

[/FONT]

Stowarzyszenie Pomocy Królikom
[email protected]
nr. tel. 609-153-411
gadu-gadu 3476261
www.kroliki.net
www.adopcje.kroliki.net
www.forum.kroliki.net

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu:witajcie ciotenki juhuuuuuuuuuuuuuu:loveu:Suzuki no no ale imie :multi:Darkuniu a czemuz ty niedobrucho jedno mojo tesciowo- ku mnie nic a nic nie piszesz ?:cool3::roll:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Darkuniu a czemuz ty niedobrucho jedno mojo tesciowo- ku mnie nic a nic nie piszesz ?:cool3::roll:

Wow ! To Ty Ewuś też "radziwiłłów " rodzina;)
DarkWater dzięki za zaproszenie na pasztecika oglądanie :crazyeye: cudna dziewczynka jest , cudna ! A czemu ona domu szuka ?
Nie znam się na "długouchej ślachcie" ale oki to aż się do tego łaciatka śmieją :loveu:
Ja mam łaciatą gromadkę w następujących proporcjach: 1/3 psia, 2/3 kocia.

Posted

Grosziwo ona ci to z paszczy węża przez Magdę G.* cudem wyratowana!

(* jej drzewo genealogiczne jeszcze sprawdzimy - ale cud urody z niej białogłowa, więc wszystko wskazuje na to, że szlachcianka!)

No a moja córka (Radziwiłłówna w 1/8 ) ma uczulenie na wszelkie żywe stworzenie, bo tak królini w życiu bym nie oddała.

Posted

A poważnie to niestety nie znam nikogo kto by chciał królisię :shake:
Jak wrócę do pracy po opiece nad mamą to popytam , bo w pracy znam dwie osoby mające takie długouchy w domu , więc może ...
Ale też ten mój Śląsk strasznie daleko od Ciebie ( popraw jak się mylę ale ty chyba "nadmorska" jesteś )

Posted

:wolfie::iloveyou::shocked!::laugh2_2:ahojki dziewczki ! Krolinia jest boskaaaaaaaaaaa:multi:nasza krolinia ...niedawno:-(posza .....spokojna hen za Mostek ....w naszych serduchach jest duzoooooooo miejsca do :loveu:kochania , jednak wielki arbuziol lysolus :angryy: sie nie godzi na kolejne zwierze , ja jako hrabinia poslusznie musze sie dostosowac .....dopoki nie zaczne se wyrabiac miesni :crazyeye::roll::evil_lol:i wtedy to , pokaze temu , ktoren mnie byl ubezwlasnowolnil:biggrina::evilbat::morning:pokaze ja jemu , czy bedzie duzo zwierzunkow w domku naszem ..czy nie bedzie

Posted

DarkWater napisał(a):
Jestem z Bydgoszczy, ale mój mąż margrabia kursuje Bydgoszcz -Gliwice raz w tygodniu.

O! Gliwice to na rzut beretem ode mnie , ok. 40 km.
I jakąś rodzinkę , ze strony ojca, tam posiadam .
Do pracy wracam w środę ( o ile szpital i rehabilitacja mamy w terminie się nie przesunie) i wtedy wici w pracy roześlę:lol:

Posted

Chomiki, białe myszki, świneczki morskie .... to wspomnienie mojego dzieciństwa i młodzieżostwa (ale wymyśliłam :evil_lol:)
Wszystkie pamiętam i jak odchodziły to ryczałam jak bawół :placz:

Posted

:cool3::multi:staruszeczko nasza , tys jest takim baczkiem pajaczkiem starowinka w takiem razie , ja ciebie tule babuniu najslodsza i jak chcesz , t o my z Darkuniom ci bedziemy nawijac o czasach terazniejszych , bo juz mozesz miec przecie ten ...y ....no :roll:;)sklerozzos bubolus .....kochana trzymaj sie zdrowiutko babciu nasza , a jak chcesz to mojom babciom mozesz zostac ...bo ja nimam , a szukam:loveu::loveu:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:cool3::multi:staruszeczko nasza , tys jest takim baczkiem pajaczkiem starowinka w takiem razie , ja ciebie tule babuniu najslodsza i jak chcesz , t o my z Darkuniom ci bedziemy nawijac o czasach terazniejszych , bo juz mozesz miec przecie ten ...y ....no :roll:;)sklerozzos bubolus .....kochana trzymaj sie zdrowiutko babciu nasza , a jak chcesz to mojom babciom mozesz zostac ...bo ja nimam , a szukam:loveu::loveu:

Czemu nie, mogę Twoją babunią Ewuniu zostać ! Fajową babcię , taką jeszcze do tańca i do różańca, będziesz miała :diabloti:

Posted

A.Matyja-Mierzecka napisał(a):
hahaha, :multi:

to ja tez babunie poprosze :evil_lol:

nie mam :shake: juz od dawna, by sie chciało bardzo :roll:

No to mi się gromadka wnucząt zwiększa szybciutko, jeden dzień i dwie wnusie ;-)

Posted

DarkWater napisał(a):
I niedługo królisia będziesz miała... :roll:

taaaa.... ! a potem przygarniesz mnie z całym moim inwentarzem bo mnie rodzina z mojego własnego "m" wymelduje :diabloti:

Posted

jupijajooooooooooooooo to babunia:loveu:Groszi[COLOR=Indigo]w[COLOR=Yellow]o:multi::multi:[COLOR=Purple]bedzie miala Suzunke?Ale byloby cudnie !:buzi::wolfie::bye:[COLOR=Navy]ciotenko Grosiku a czy bedziesz mie na raczentach nosic i po ptasie mlexco latac ?:grins::saeek::saeek:czy bedziesz mi puszczaccccc [COLOR=Black]Metalicee i zespoly Gotyckie?:drinking::morning::zly7:czy bledem switem bedziesz z wnusiom czyli ze mnomm nosic transparenty, ktore najpierwej musimy zrobic i obwieszczac na nich , gdzie dzieje sie krzywda,:ghost_2::baddevil:czy bendziesz ze mnomm o polnocy w koszuli nocnej robic runy?

Posted

Nie kochana wnusiu, nie będę miała Suzuni ale o domek popytam (jak prababcia dojdzie do zdrowia i będę mogła do roboty wrócić).
Ewuniu gonzuniu kochana mi jako babci to chyba "Mazowsze" , Połomski, Fogg albo Disco Polo bardziej przystoi wnusi puszczać. ? Metalica , Gotyk ??? Toż to sodomia i gomoria :shake:

Posted

DarkWater napisał(a):
Ciotki!!! Muszę Was zdyscyplinować!

Zaraz zmienię temat wątku na: ewa gonzales szuka babci :mad:

Przepraszam !!!
No paszteciku domku dla ciebie szukamy !!!

Posted

przepraszam postokroc:grins::bye::dog::cunao:ale ja wlasnie mysle intensywnie o Suzuki- Gandzi -bo takie imie by miala , gdybym starucha ...zdolac przekonala , aby sie zgodzil ....mysmy bardzo przezyli odejscie naszej Pysi....miala 8 latek ....mysle jakem Gonzio stary , bede molestowac jeszcze kogos , a teraz musze leciec sie ogolic:mdrmed::lol!:bo do robotki na 18....