marysia55 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 __Lara napisał(a):Wow!!! co za oferta!!! :D :D :D ale jakoś zero odzewu .:cool3: . Wygląda na to, że tylko my się cieszymy. Darkunia ...... hop. hop :multi: czyżby problemy z dogo. Znamy ten ból :placz: A tu domek dla Suzanki sie szykuje :lol: Quote
DarkWater Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Ależ ja rada z Suzuki gdańszczankę zrobić!!! Tylko nie ja tu osobą decyzyjną jestem. Quote
Nadziejka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Itske']Jeśli to piękne dziecko jeszcze szuka stałego domku, to zapraszam, mam taki. Domek super, spradzony, dosswiadczony. Szukają królika (ja taka bardziej od psów jestem, wiec z góry przepraszam, za ewentualne gafy). Ich poprzedni domownik odszedl ze starości. Domek nieco walnięty :lol: (według moich kryteriów) na punkcie tych zwierzątek. Domownicy to dwoje doroslych, młodych ludzi. Dom w Gdańsku, transport zapewniony. pozdrawiam :crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi:o luduu ale cudnie byloby ! laluniu szykuj lalunie juhuuuuuuuuuuuuuuu:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='DarkWater']Ależ ja rada z Suzuki gdańszczankę zrobić!!! Tylko nie ja tu osobą decyzyjną jestem. [quote name='ewa gonzales']:crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi: o luduu ale cudnie byloby ! laluniu szykuj lalunie juhuuuuuuuuuuuuuuu:loveu::loveu::loveu::loveu: Ewunia, Ty sie tak kochana za wczesnie nie ciesz. Widzisz co napisała DarkWater"nie ona jest osoba decyzyjną":-( ..... a szkoda bo pewnie Suzuki juz dawno by grzała dupkę w jakimś cudnym domku. Quote
Nadziejka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 :multi::multi:ajusci ja sie gdzies cieszyc musze ....bo zycie jest przybijajace , wiec przylecaialm po robotce aby sie tu z wami spotkac i bardzo bym chciala zeby da decyzyjka byla na tak tak takkkkkkk:multi::multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='ewa gonzales']:multi::multi:ajusci ja sie gdzies cieszyc musze ....bo zycie jest przybijajace , wiec przylecaialm po robotce aby sie tu z wami spotkac i bardzo bym chciala zeby da decyzyjka byla na tak tak takkkkkkk:multi::multi::multi::multi: Ewunia wszyscy byśmy tego chcieli, żeby tylko nie było tak jak na niektórych wątkach że prędzej Suzuki odejdzie ze starości bo każdy domek będzie "be". Suzunia, jak widzisz masz grono stałych adoratorów, którzy ci kibicują i proszą o ten domek w twoim imieniu. Quote
Nadziejka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 :iloveyou::modla::modla::modla:prosimyyyyyyyyy bosmy juz Suzunke pokochali Quote
dog193 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 To nie jest tak, że każdy domek jest "be". Po prostu SPK odpowiada za króliki, które są na stronie adopcyjnej i stara się znaleźć dla nich jak najlepszych opiekunów. Jeśli jest coś, co im się nie spodoba, to nie przydzielają tej osobie królika. Wy nie znacie tych potencjalnych opiekunów, może tylko z internetu, dlatego łatwo wam wydawać sądy. Ale to pośrednicy z nimi rozmawiają, a nie wy. Ja sama adoptowałam królika z SPK i zapewniam, że nie ma w tym nic skomplikowanego, wystarczy szczerość i trochę chęci. Quote
Itske Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Potencjalny domek dostał i wpelnił i odesłał formularz adopcyjny (ciutek sie uśmiałam, mnie jako pośrednikowi wolno, bo pytania o zainteresowania i np. rodzaj oglądanych filmów, ha, chyba bym sama nie mogła adoptować pracującego psa, :evil_lol:, bo jeszcze czasem lubię bajeczki albo kino na wkroś psychologiczne, takie rozmemłane, a pies pracujący energii wymaga :diabloti: ,no ale, to nie ja chcę adoptowac królika, tylko kolega z pracy). Pan podszedł do formularza bardzo poważnie i był ogromnie przejęty. Zadzwonilismy też do osoby decyzyjnej, obiecała skontaktowac się z domkiem i go przeegzaminować. Siedzę na dogo od lat, wyadoptowałam już kilka psów (sama też mam psa z dogo), domek moim zdaniem bardzo dobry, powierzyłabym bez wahania własne zwierze pod opiekę. Transport zapewniony. Decyzja nie ode mnie zależy. Mam nadzieję, że będzie OK, bo facet fajny, odpowiedzialny, rzetelny i króliczo walnięty:lol: Prosty chłopak, ale pracowity i bardzo dbał o swojego poprzedniego króliczego członka rodziny. Quote
DarkWater Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 A my dogociocie też chcemy uczestniczyć w procesie rekrutacyjnym (powiedz Marysiu, Gonzio, Grosziwo), prosimy zdjęcie laczy na nóżkach owego mężczyzny - nie mogą w niczym ustępować laczkom i girkom mojego TZ-ta, któreż to owe dostojne damy miały przyjemność na tym wątku podziwiać! To nasze kryterium. W końcu naszej Suzuńce musi się podobać! :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 marysia55 napisał(a): Ewunia wszyscy byśmy tego chcieli, żeby tylko nie było tak jak na niektórych wątkach że prędzej Suzuki odejdzie ze starości bo każdy domek będzie "be". Suzunia, jak widzisz masz grono stałych adoratorów, którzy ci kibicują i proszą o ten domek w twoim imieniu. przytoczę swój post bo wygląda na to , że nieświadomie "uderzyłam w stół". Nie napisałam tego postu na podstawie wątku Suzuki, ale z moich obserwacji z innych wątków gdzie psy lub koty odchodziły za TM samotnie pomimo, że były dobre oferty DS. Jednakże zawsze znalazło się jakieś 'ale' typu "zupa była za słona". Jednakże post Itske świadczy, że chyba coś jest na rzeczy. Suzuki mam nadzieję, że jednak domek sprosta wymogom i będziesz grzała dupkę u faceta, który kocha króliki :-) Quote
marysia55 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='DarkWater']A my dogociocie też chcemy uczestniczyć w procesie rekrutacyjnym (powiedz Marysiu, Gonzio, Grosziwo), prosimy zdjęcie laczy na nóżkach owego mężczyzny - nie mogą w niczym ustępować laczkom i girkom mojego TZ-ta, któreż to owe dostojne damy miały przyjemność na tym wątku podziwiać! To nasze kryterium. W końcu naszej Suzuńce musi się podobać! :eviltong::eviltong::eviltong: Marysia mówi :lol: jeżeli numer laczków pana 'walnietego na tle królików'jest taki sam jak numer laczków TZ Darkuni, to domek jak najbardziej sie nadaje :evil_lol: Quote
DarkWater Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Prosimy wobec tego o obrysowanie konturu laczka i przesłanie gipsowego odlewu stopy kandydata! :cool3: Quote
Grosziwo Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 I koniecznie przy pierwszym spotkaniu trzeba zrobić próbę czy Suzunia będzie tak cudnie przeskakiwać przez nóżki umieszczone w tych laczach ! Quote
marysia55 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 DarkWater napisał(a):Prosimy wobec tego o obrysowanie konturu laczka i przesłanie gipsowego odlewu stopy kandydata! :cool3: a zdjęcie w naturalnych rozmiarach Ci nie wystarczy ??? na co ci ten gips ??? Quote
DarkWater Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 marysia55 napisał(a):a zdjęcie w naturalnych rozmiarach Ci nie wystarczy ??? na co ci ten gips ??? Zobaczymy jak się Suzuni skacze! Grosziwo napisał(a):I koniecznie przy pierwszym spotkaniu trzeba zrobić próbę czy Suzunia będzie tak cudnie przeskakiwać przez nóżki umieszczone w tych laczach ! A potem próba na żywo - dobrze Grosziwo mówi! A i myślę, że rozstaw nóżek ważny!!! Trzeba też pod tym kątem badania przeprowadzić! Quote
marysia55 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='DarkWater']Zobaczymy jak się Suzuni skacze! A potem próba na żywo - dobrze Grosziwo mówi! A i myślę, że rozstaw nóżek ważny!!! Trzeba też pod tym kątem badania przeprowadzić!ojjj ważny, bardzo ważny, ale może i długość ???? :-) Quote
DarkWater Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 To teraz wszystko w rękach Itske spoczywa... musi się w pracy zakraść z miarką, jak się ten pan rozsiądzie... Quote
marysia55 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 DarkWater napisał(a):To teraz wszystko w rękach Itske spoczywa... musi się w pracy zakraść z miarką, jak się ten pan rozsiądzie... Itske:modla::modla: wykonaj zadanie :lol: Quote
Grosziwo Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Żartujemy sobie, ale tak naprawdę to super, ze dla pasztecika szykuje się domek. Oby to był TEN naj domek !!! Quote
marysia55 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Znowu natłuczemy postów na wątki Suzunii. Dobranoc cioteczkom. Pewnie znowu będę inwigilowana przez taką jedną :-) Quote
DarkWater Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 A ja Wam powiem, że jakiś spokój czuję co do tego domku, tzn. dobre wibracje odczuwam! Quote
Recommended Posts