Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dog193']Kurcze, jaka ona jest śliczna :loveu: Szczęściarz z tego jej nowego właściciela :p[/QUOTE]

Bardzo się cieszę :D :D :D to prawda, jest śliczna :)

Posted

[quote name='marysia55']Lara wracaj i pisz wyjaśnienie.[/QUOTE]

Nieeeeeeeeeeeeee. :) ciotki, ja się cieszę, że ona ma domek :D

Ja czekam na Bolsika...

Posted

:crazyeye::loveu::wolfie::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb:hura huraaaaa juz w domeczku nowym , oby najszczesliwsza byla na swiecie :multi::multi:ale konis o matenko jakie cudenkoooooooooooo:loveu::loveu::loveu::loveu:Darkunia czy zmiesci sie cudnis krolewicz do mieszkanka twego?a gdzie spanko mil bedzie/?:roll:;).....Martynka :buzi::iloveyou::bigcool:cud dziewczynka , chyba byliscie w jakiejs stajence

Posted

[quote name='dog193']Lara, super, Bolsik też mi wpadł w oko, śliczny chłopczyk :D
Uwielbiam podpalane króle :loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu: No czekam na Bolsika niecierpliwie ;) mi też się takie bardzo podobają :loveu::loveu::loveu:

A Suzu już w domku :multi::multi::multi: jest co świętować :multi::loveu::loveu::loveu:

DarkWater - koń ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='__Lara']:loveu::loveu::loveu: No czekam na Bolsika niecierpliwie ;) mi też się takie bardzo podobają :loveu::loveu::loveu:
A Suzu już w domku :multi::multi::multi: jest co świętować :multi::loveu::loveu::loveu:
DarkWater - koń ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]aż strach pomyśleć jakie będzie następne zwierzę po koniu :-)

Posted

[quote name='Grosziwo']Chomik dla kontrastu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hihihih, cioteczka DarkWater już ma chomika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://images48.fotosik.pl/297/6e90840910c84063med.jpg

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: dobrze, że TZ wyjeżdża do pracy i tego nie będzie widział :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a sle ku wam cioteczki Suzunkowe- Darkuniu wszystkiego :iloveyou::iloveyou::iloveyou::ylsuper::B-fly::B-fly:zdrowiutkiego , pogody serca - dnia kazdego:multi::multi::multi:ciekawe jak Suzu:multi::multi::multi:ksiezniczusia?:loveu: