Grosziwo Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='marysia55'] ojj , widzę że komisja będzie miała ciężki wybór, między urodziwą Suzuki, a przystojnym Bolsem. Jak dla mnie to ta para powinna w jednym mieszkać domku. Lara , co Ty na to ??? U mnie jutro zawita dodatkowy kociak na tymczasie więc liczba futer u mnie w domu się zwiększa. Zgadzam się , ze tak urodziwa para powinna mieszkać razem ! A ten kicio to będzie to szylkretowe cudo nad cudami od Asiorka ? Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ale ja ledwo jednego królika wybłagałam, cioteczki nie szalejcie tak :eviltong::p Quote
marysia55 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Grosziwo']Zgadzam się , ze tak urodziwa para powinna mieszkać razem ! A ten kicio to będzie to szylkretowe cudo nad cudami od Asiorka ? widzę, że ktoś tutaj jest dobrze poinformowany ???:cool3:. A kicio to dziewczynka i nie wiem czy się Helenka (rezydentka) nie obrazi :shake: Quote
Grosziwo Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 marysia55 napisał(a):widzę, że ktoś tutaj jest dobrze poinformowany ???:cool3:. A kicio to dziewczynka i nie wiem czy się Helenka (rezydentka) nie obrazi :shake: Masz rację, szylkretki to zazwyczaj dziewczynki.Powalają urodą :loveu: A Helenka nie obrazi się. Ja też miałam obawy, że Maciej nie da żyć Kasi a okazało się , że dwa koty to mniej kłopotu niż jeden. Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Też tak słyszałam, że dwa koty to lepiej niż jeden ;) i dla kotów, i dla właściciela ;) Quote
Nadziejka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 pozdrawiam tego krolewicza:loveu:kroliniowego i Suzunke ksiezniczunke:loveu: Quote
marysia55 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Grosziwo napisał(a):Masz rację, szylkretki to zazwyczaj dziewczynki.Powalają urodą :loveu: A Helenka nie obrazi się. Ja też miałam obawy, że Maciej nie da żyć Kasi a okazało się , że dwa koty to mniej kłopotu niż jeden. jak na razie towarzystwo się obserwuje. Helenka obrażona, że mała wchodzi do JEJ kuwety, a Saszka pyskuje. Quote
Grosziwo Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 A ja zajrzę sobie jeszcze do Kochaniutkiej Suzuni :loveu: Koleżanka z pracy pożegnała swoją królisię i zaraz powiedziałam jej o Suzuki. Córka (bardzo przeżyła odejście króliczka za TM mimo, że to już dorosła panna) powiedziała, że nie chce na razie innego. Nie nalegałam. Quote
marysia55 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 skoro wątek futerkowy to jeszcze tutaj pokaże to moje małe futerko Quote
Nadziejka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale cudoooooooooooooooo:loveu::loveu::loveu:Maryyyy ty jej juz nikomu nie oddawaj juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu:multi::multi:Suzunku co u ciebie Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 hihih, wszyscy futra pokazują :D :loveu: Grosziwo, może córka przekona się do nowego królika za jakiś czas :) Quote
DarkWater Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 He! He! Suzanna walczy z głową (tzn. z siłą ciążenia), bo pogoda nasenna. Quote
Grosziwo Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='__Lara']hihih, wszyscy futra pokazują :D :loveu: Grosziwo, może córka przekona się do nowego królika za jakiś czas :) Tak, nie wytrzymała i już kupiła innego. Szkoda bo to naprawdę dobry domek. Trudno , pytam dalej a temu kupionemu też niech się szczęści bo co to za życie w takim zoologiczniaku :shake: Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kurcze... denerwujące to trochę :( tutaj króliś nie ma domku, ahhhh szkoda... He! He! Suzanna walczy z głową (tzn. z siłą ciążenia), bo pogoda nasenna. hihih, królewna śpiąca jest ;) Quote
Grosziwo Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Też się zdenerwowałam jak usłyszałam, że kupiła królisia, bo wiem, że Suzunia miałaby tam jak pączuś w maśle (poprzednia królisia żyła sobie szczęśliwie ponad 8 lat) ale nic na siłę. Suzunieczka znajdzie domek o ile DarkWater będzie ją jeszcze chciała oddać:krolik: Quote
Grosziwo Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 DarkWater napisał(a):oj będę cała w nerwach... A czemu ? :hmmmm: Quote
DarkWater Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 no wiesz... czy będzie jej dobrze w nowym domku... Quote
Grosziwo Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 DarkWater napisał(a):no wiesz... czy będzie jej dobrze w nowym domku... Wiem ! nie oddasz !!! Przecież nie możesz być cała w nerwach !!! Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Już my sprawimy, że domek będzie git ;) trzeba wybrać najlepszy! Quote
DarkWater Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Jak będę córce męża wybierać, też się zwrócę do Was o pomoc. Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 DarkWater napisał(a):Jak będę córce męża wybierać, też się zwrócę do Was o pomoc. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 DarkWater napisał(a):Jak będę córce męża wybierać, też się zwrócę do Was o pomoc. najlepiej do mnie. Ja jestem najstarsza (chyba) to i doświadczenie największe. Quote
Prymus Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ja za chwilkę będę szukać domu dla mojego tymczasowicza, to Marysia - do Ciebie jak w dym napisze :) Quote
Recommended Posts