Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']
ojj , widzę że komisja będzie miała ciężki wybór, między urodziwą Suzuki, a przystojnym Bolsem.
Jak dla mnie to ta para powinna w jednym mieszkać domku. Lara , co Ty na to ???
U mnie jutro zawita dodatkowy kociak na tymczasie więc liczba futer u mnie w domu się zwiększa.

Zgadzam się , ze tak urodziwa para powinna mieszkać razem !
A ten kicio to będzie to szylkretowe cudo nad cudami od Asiorka ?

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Grosziwo']Zgadzam się , ze tak urodziwa para powinna mieszkać razem !
A ten kicio to będzie to szylkretowe cudo nad cudami od Asiorka ? widzę, że ktoś tutaj jest dobrze poinformowany ???:cool3:. A kicio to dziewczynka i nie wiem czy się Helenka (rezydentka) nie obrazi :shake:

Posted

marysia55 napisał(a):
widzę, że ktoś tutaj jest dobrze poinformowany ???:cool3:. A kicio to dziewczynka i nie wiem czy się Helenka (rezydentka) nie obrazi :shake:

Masz rację, szylkretki to zazwyczaj dziewczynki.Powalają urodą :loveu:
A Helenka nie obrazi się. Ja też miałam obawy, że Maciej nie da żyć Kasi a okazało się , że dwa koty to mniej kłopotu niż jeden.

Posted

Grosziwo napisał(a):
Masz rację, szylkretki to zazwyczaj dziewczynki.Powalają urodą :loveu:
A Helenka nie obrazi się. Ja też miałam obawy, że Maciej nie da żyć Kasi a okazało się , że dwa koty to mniej kłopotu niż jeden.
jak na razie towarzystwo się obserwuje. Helenka obrażona, że mała wchodzi do JEJ kuwety, a Saszka pyskuje.

Posted

A ja zajrzę sobie jeszcze do Kochaniutkiej Suzuni :loveu:
Koleżanka z pracy pożegnała swoją królisię i zaraz powiedziałam jej o Suzuki. Córka (bardzo przeżyła odejście króliczka za TM mimo, że to już dorosła panna) powiedziała, że nie chce na razie innego. Nie nalegałam.

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale cudoooooooooooooooo:loveu::loveu::loveu:Maryyyy ty jej juz nikomu nie oddawaj juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu:multi::multi:Suzunku co u ciebie

Posted

[quote name='__Lara']hihih, wszyscy futra pokazują :D :loveu:

Grosziwo, może córka przekona się do nowego królika za jakiś czas :)

Tak, nie wytrzymała i już kupiła innego. Szkoda bo to naprawdę dobry domek. Trudno , pytam dalej a temu kupionemu też niech się szczęści bo co to za życie w takim zoologiczniaku :shake:

Posted

Kurcze... denerwujące to trochę :( tutaj króliś nie ma domku, ahhhh szkoda...

He! He! Suzanna walczy z głową (tzn. z siłą ciążenia), bo pogoda nasenna.

hihih, królewna śpiąca jest ;)

Posted

Też się zdenerwowałam jak usłyszałam, że kupiła królisia, bo wiem, że Suzunia miałaby tam jak pączuś w maśle (poprzednia królisia żyła sobie szczęśliwie ponad 8 lat) ale nic na siłę. Suzunieczka znajdzie domek o ile DarkWater będzie ją jeszcze chciała oddać:krolik: