bullterrierka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 proszę o dopisanie mnie do listy 5 zł miesięcznie deklaracja stała Quote
mala_czarna Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [B]Dziewczyny z Warszawy i okolic!!![/B] w Przychodni "Boliłapka", na ul. Polinezyjskiej, przez cały listopad obowiązują zniżki na sterylki. Dzisiaj dzwoniłam z zapytaniem ile zapłacę za sterylkę mojej własnej suni. Frocia waży 15 kg, i koszt sterylki (dodać należy koszt badań krwi przed zabiegiem), to 300 zł. Natomiast w listopadzie obowiązuje 50% zniżka. Może ktoś skorzysta z tej informacji :) Quote
tripti Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='mala_czarna'][B]Dziewczyny z Warszawy i okolic!!![/B] w Przychodni "Boliłapka", na ul. Polinezyjskiej, przez cały listopad obowiązują zniżki na sterylki. Dzisiaj dzwoniłam z zapytaniem ile zapłacę za sterylkę mojej własnej suni. Frocia waży 15 kg, i koszt sterylki (dodać należy koszt badań krwi przed zabiegiem), to 300 zł. Natomiast w listopadzie obowiązuje 50% zniżka. Może ktoś skorzysta z tej informacji :)[/QUOTE] super wiadomość, masz może jakieś opinie o sterylkach tam? a na kiedy Wy macie termin? bo my może też hurtowo byśmy się zapisali... Quote
mala_czarna Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='tripti']super wiadomość, masz może jakieś opinie o sterylkach tam? a na kiedy Wy macie termin? bo my może też hurtowo byśmy się zapisali...[/QUOTE] Kochana, ja chciałabym zrobić sterylkę na początku listopada - np. 4. Wszystkie psiaki Gusi były tam ciachane, wszystkie psiaki i sunie od EwyMarty, a ja im ufam w 100% Quote
obraczus87 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja tez słyszałam same pochlebne opinie nt. tej lecznicy! Quote
tripti Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='mala_czarna']Kochana, ja chciałabym zrobić sterylkę na początku listopada - np. 4. Wszystkie psiaki Gusi były tam ciachane, wszystkie psiaki i sunie od EwyMarty, a ja im ufam w 100%[/QUOTE] [quote name='obraczus87']Ja tez słyszałam same pochlebne opinie nt. tej lecznicy![/QUOTE] no to dobre wiadomości :) trzeba polecać gdzie się da! my i tak jak coś to jak najbliżej grudnia, tylko, że tak teraz sobie sprawdziłam to daleko, nie wiem czy wypada tak jeszcze dodatkowo je meczyć drogą powrotną :( ale dziękuje za informacje :) Quote
Soema Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Warto skorzystać :) doszła faktura od myszy1 249,99zł :):) Quote
mysza 1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Soema']Warto skorzystać :) doszła faktura od myszy1 249,99zł :):)[/QUOTE] Super, bałam się, żeby nie zaginęła ;) Quote
mestudio Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Kozienicki weterynarz zrobił mi ostatnio sterylkę aborcyjną suki powyżej 30 kg za 260 zł. Wspominał coś o tym, że chętnie by podjął współpracę z fundacją i poświęcił jeden dzień tygodniowo na sterylizację suczek pod patronatem fundacji. Sterylki ze zniżkami oczywiście. Małą suczkę - 10 kg wysterylizował za 180 zł. Wydaje mi się, że ceny nie są złe, może tu ktoś skorzysta z Warszawy, uzbiera kilak suń, umówi się i hurtem jednego dnia? Nie wiem czy to wykonalne. Quote
Soema Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='mestudio']Kozienicki weterynarz zrobił mi ostatnio sterylkę aborcyjną suki powyżej 30 kg za 260 zł. Wspominał coś o tym, że chętnie by podjął współpracę z fundacją i poświęcił jeden dzień tygodniowo na sterylizację suczek pod patronatem fundacji. Sterylki ze zniżkami oczywiście. Małą suczkę - 10 kg wysterylizował za 180 zł. Wydaje mi się, że ceny nie są złe, może tu ktoś skorzysta z Warszawy, uzbiera kilak suń, umówi się i hurtem jednego dnia? Nie wiem czy to wykonalne.[/QUOTE] Co do Fundacji... ja pracuję nad statutem, etc. Ale może chcę wziąć udział w akcji póki patronatem jest Stowarzyszenie. Strona internetowa też się kończy, więc chętnie go polecę :) da się, jak się chcę ;) Quote
mestudio Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 To jak będziesz chciała to daj znać, podam namiary do kontaktu. Quote
Soema Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='mestudio']To jak będziesz chciała to daj znać, podam namiary do kontaktu.[/QUOTE] Wyślijmi proszę namiary na mail [email][email protected][/email] odezwę się do nich w przyszłym tygodniu. Dziękuję!:) Quote
kasiainat Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Soema']Zofija, pieniądze są na zabiegi. Jeśli można już sukę ciachać, zróbcie to, weźcie fakturę na Stowarzyszenie - dane w pierwszym poście. I wyślijcie ją na mój adres :) my robimy przelew na podane przez Was konto. Albo na konto lecznicy jeśli się zgodzi czekać, a jak musicie tam płacić gotówką, to zwrócimy na konto osoby, która pieniądze założyła :)[/QUOTE] Sunia Iria zgłoszona przez Zofija już po zabiegu. Dzisiaj wysłałam Co Soemo fakturkę na 240 zł - zabieg zapłaciłam z własnych środków. Quote
malagos Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Proszę o zapisanie suczki z ulicy, własciwie spod sklepu w mojej wsi [url]http://www.dogomania.pl/threads/194573-Nie-dajmy-jej-zastrzeli%C4%87!-Ma%C5%82a-sunia-spod-wiejskiego-sklepu-nie-ma-czasu[/url].... nie wiem czy jest w ciąży. Koszt to 150 zł, lecznica Lecha Ślusarza w Ostrołęce. Quote
as_ko Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Czy możemy liczyć na dofinansowanie do sterylizacji tej Mikrosuni? [url]http://www.dogomania.pl/threads/193355-Tusia-%C5%9Bliczna-6-kilogramowa-MIKROSUNIA-szuka-kochaj%C4%85cego-wyj%C4%85tkowego-domu[/url]! Kosztu zabiegu będę znała w poniedziałek, ale sądzę ze to nie będzie duża kwota, gdyż Tusia waży tylko ok. 7kg. Quote
Soema Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='as_ko']Czy możemy liczyć na dofinansowanie do sterylizacji tej Mikrosuni? [url]http://www.dogomania.pl/threads/193355-Tusia-%C5%9Bliczna-6-kilogramowa-MIKROSUNIA-szuka-kochaj%C4%85cego-wyj%C4%85tkowego-domu[/url]! Kosztu zabiegu będę znała w poniedziałek, ale sądzę ze to nie będzie duża kwota, gdyż Tusia waży tylko ok. 7kg.[/QUOTE] Dopiszę, ale muszę podliczyć (jak mi wszyscy podają ceny zabiegów) czy nas stać. ;) Quote
as_ko Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Soema']Dopiszę, ale muszę podliczyć (jak mi wszyscy podają ceny zabiegów) czy nas stać. ;)[/QUOTE] W takim razie czekamy na wiadomość, czy Tusia się załapie. Quote
Soema Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]UZUPEŁNIJCIE CENY ZABIEGÓW! [/COLOR][/SIZE][SIZE=6] [/SIZE][/CENTER] I kiedy sterylka się ma odbyć! Bardzo proszę pilnować tego, nie będę do każdego znów słała pw, to w Waszym interesie powinno być pilnowanie dofinansowania. Quote
Sylwia K Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 czy ta sunia może liczyć na pomoc? [url]http://www.dogomania.pl/threads/194660-%C5%9Aliczna-malutka-sunia-mieszkajaca-w-lesie-prosi-o-pomoc[/url]! jeśli nie znajdę jej ds to wezmą ją i wysterylizuję w schronisku w Celestynowie, koszt sterylki będzie wynosił coś ok 100zł Quote
malagos Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='malagos']Proszę o zapisanie suczki z ulicy, własciwie spod sklepu w mojej wsi [URL="http://www.dogomania.pl/threads/194573-Nie-dajmy-jej-zastrzeli%C4%87%21-Ma%C5%82a-sunia-spod-wiejskiego-sklepu-nie-ma-czasu"]http://www.dogomania.pl/threads/194573-Nie-dajmy-jej-zastrzeli%C4%87!-Ma%C5%82a-sunia-spod-wiejskiego-sklepu-nie-ma-czasu[/URL].... nie wiem czy jest w ciąży. Koszt to 150 zł, lecznica Lecha Ślusarza w Ostrołęce.[/QUOTE] sunia prawdopodobnie jest w ciąży - dziś to stwierdził mój mąż, lekarz. Zabieg umówiony już na poniedziałek, 18 października........... Czekamy wiec na decyzję o dofinansowaniu....... Quote
Lulka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Cioteczko ja już pisałam, ale w nie zmieniłaś jeszcze ;-) Wpisane są suczki od Ammounie. A to chodzi o te same które ja zgłaszałam z DT gdzie pomagam ;-) Koszt jednego zabiegu to 250 zł. Quote
Soema Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Sylwia K']czy ta sunia może liczyć na pomoc? [url]http://www.dogomania.pl/threads/194660-%C5%9Aliczna-malutka-sunia-mieszkajaca-w-lesie-prosi-o-pomoc[/url]! jeśli nie znajdę jej ds to wezmą ją i wysterylizuję w schronisku w Celestynowie, koszt sterylki będzie wynosił coś ok 100zł[/QUOTE] Dopiszę ją do kolejki.. [quote name='malagos']sunia prawdopodobnie jest w ciąży - dziś to stwierdził mój mąż, lekarz. Zabieg umówiony już na poniedziałek, 18 października........... Czekamy wiec na decyzję o dofinansowaniu.......[/QUOTE] Ciachajcie, niedługo spłyną jeszcze pieniądze z konta SOS. Quote
erka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Soema, troszkę opóźnił sie termin sterylki suni z Kielc, bo sa problemy z miejscem przechowania po zabiegu, ale na poczatku tygodnia postaramy sie podać termin i cenę. Quote
divia_gg Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Juz podaje. Sterylka umowiona na piatek. Koszt to ok 250 zł i uwierzcie mi. to najtaniej w Kielcach. Bedzie sterylizowana w gabinecie na Skalistej. Quote
Soema Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='erka']Soema, troszkę opóźnił sie termin sterylki suni z Kielc, bo sa problemy z miejscem przechowania po zabiegu, ale na poczatku tygodnia postaramy sie podać termin i cenę.[/QUOTE] Dzięki. [quote name='divia_gg']Juz podaje. Sterylka umowiona na piatek. Koszt to ok 250 zł i uwierzcie mi. to najtaniej w Kielcach. Bedzie sterylizowana w gabinecie na Skalistej.[/QUOTE] Jaka cena.. jak mnie ci weci wszyscy wkurzają :shake: Lulka, już mam jasność. Dopisuję Cię osobno ;) Quote
Recommended Posts