Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Dziewczyny z Warszawy i okolic!!![/B]

w Przychodni "Boliłapka", na ul. Polinezyjskiej, przez cały listopad obowiązują zniżki na sterylki. Dzisiaj dzwoniłam z zapytaniem ile zapłacę za sterylkę mojej własnej suni. Frocia waży 15 kg, i koszt sterylki (dodać należy koszt badań krwi przed zabiegiem), to 300 zł. Natomiast w listopadzie obowiązuje 50% zniżka. Może ktoś skorzysta z tej informacji :)

Posted

[quote name='mala_czarna'][B]Dziewczyny z Warszawy i okolic!!![/B]

w Przychodni "Boliłapka", na ul. Polinezyjskiej, przez cały listopad obowiązują zniżki na sterylki. Dzisiaj dzwoniłam z zapytaniem ile zapłacę za sterylkę mojej własnej suni. Frocia waży 15 kg, i koszt sterylki (dodać należy koszt badań krwi przed zabiegiem), to 300 zł. Natomiast w listopadzie obowiązuje 50% zniżka. Może ktoś skorzysta z tej informacji :)[/QUOTE]

super wiadomość, masz może jakieś opinie o sterylkach tam? a na kiedy Wy macie termin? bo my może też hurtowo byśmy się zapisali...

Posted

[quote name='tripti']super wiadomość, masz może jakieś opinie o sterylkach tam? a na kiedy Wy macie termin? bo my może też hurtowo byśmy się zapisali...[/QUOTE]

Kochana, ja chciałabym zrobić sterylkę na początku listopada - np. 4.
Wszystkie psiaki Gusi były tam ciachane, wszystkie psiaki i sunie od EwyMarty, a ja im ufam w 100%

Posted

[quote name='mala_czarna']Kochana, ja chciałabym zrobić sterylkę na początku listopada - np. 4.
Wszystkie psiaki Gusi były tam ciachane, wszystkie psiaki i sunie od EwyMarty, a ja im ufam w 100%[/QUOTE]

[quote name='obraczus87']Ja tez słyszałam same pochlebne opinie nt. tej lecznicy![/QUOTE]

no to dobre wiadomości :) trzeba polecać gdzie się da! my i tak jak coś to jak najbliżej grudnia, tylko, że tak teraz sobie sprawdziłam to daleko, nie wiem czy wypada tak jeszcze dodatkowo je meczyć drogą powrotną :( ale dziękuje za informacje :)

Posted

Kozienicki weterynarz zrobił mi ostatnio sterylkę aborcyjną suki powyżej 30 kg za 260 zł. Wspominał coś o tym, że chętnie by podjął współpracę z fundacją i poświęcił jeden dzień tygodniowo na sterylizację suczek pod patronatem fundacji. Sterylki ze zniżkami oczywiście. Małą suczkę - 10 kg wysterylizował za 180 zł. Wydaje mi się, że ceny nie są złe, może tu ktoś skorzysta z Warszawy, uzbiera kilak suń, umówi się i hurtem jednego dnia? Nie wiem czy to wykonalne.

Posted

[quote name='mestudio']Kozienicki weterynarz zrobił mi ostatnio sterylkę aborcyjną suki powyżej 30 kg za 260 zł. Wspominał coś o tym, że chętnie by podjął współpracę z fundacją i poświęcił jeden dzień tygodniowo na sterylizację suczek pod patronatem fundacji. Sterylki ze zniżkami oczywiście. Małą suczkę - 10 kg wysterylizował za 180 zł. Wydaje mi się, że ceny nie są złe, może tu ktoś skorzysta z Warszawy, uzbiera kilak suń, umówi się i hurtem jednego dnia? Nie wiem czy to wykonalne.[/QUOTE]
Co do Fundacji... ja pracuję nad statutem, etc.
Ale może chcę wziąć udział w akcji póki patronatem jest Stowarzyszenie. Strona internetowa też się kończy, więc chętnie go polecę :)
da się, jak się chcę ;)

Posted

[quote name='Soema']Zofija, pieniądze są na zabiegi. Jeśli można już sukę ciachać, zróbcie to, weźcie fakturę na Stowarzyszenie - dane w pierwszym poście. I wyślijcie ją na mój adres :)
my robimy przelew na podane przez Was konto. Albo na konto lecznicy jeśli się zgodzi czekać, a jak musicie tam płacić gotówką, to zwrócimy na konto osoby, która pieniądze założyła :)[/QUOTE]

Sunia Iria zgłoszona przez Zofija już po zabiegu. Dzisiaj wysłałam Co Soemo fakturkę na 240 zł - zabieg zapłaciłam z własnych środków.

Posted

Proszę o zapisanie suczki z ulicy, własciwie spod sklepu w mojej wsi

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194573-Nie-dajmy-jej-zastrzeli%C4%87!-Ma%C5%82a-sunia-spod-wiejskiego-sklepu-nie-ma-czasu[/url]....

nie wiem czy jest w ciąży.
Koszt to 150 zł, lecznica Lecha Ślusarza w Ostrołęce.

Posted

Czy możemy liczyć na dofinansowanie do sterylizacji tej Mikrosuni?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193355-Tusia-%C5%9Bliczna-6-kilogramowa-MIKROSUNIA-szuka-kochaj%C4%85cego-wyj%C4%85tkowego-domu[/url]!

Kosztu zabiegu będę znała w poniedziałek, ale sądzę ze to nie będzie duża kwota, gdyż Tusia waży tylko ok. 7kg.

Posted

[quote name='as_ko']Czy możemy liczyć na dofinansowanie do sterylizacji tej Mikrosuni?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193355-Tusia-%C5%9Bliczna-6-kilogramowa-MIKROSUNIA-szuka-kochaj%C4%85cego-wyj%C4%85tkowego-domu[/url]!

Kosztu zabiegu będę znała w poniedziałek, ale sądzę ze to nie będzie duża kwota, gdyż Tusia waży tylko ok. 7kg.[/QUOTE]
Dopiszę, ale muszę podliczyć (jak mi wszyscy podają ceny zabiegów) czy nas stać. ;)

Posted

[quote name='Soema']Dopiszę, ale muszę podliczyć (jak mi wszyscy podają ceny zabiegów) czy nas stać. ;)[/QUOTE]
W takim razie czekamy na wiadomość, czy Tusia się załapie.

Posted

[CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]UZUPEŁNIJCIE CENY ZABIEGÓW! [/COLOR][/SIZE][SIZE=6]
[/SIZE][/CENTER]
I kiedy sterylka się ma odbyć! Bardzo proszę pilnować tego, nie będę do każdego znów słała pw, to w Waszym interesie powinno być pilnowanie dofinansowania.

Posted

czy ta sunia może liczyć na pomoc?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/194660-%C5%9Aliczna-malutka-sunia-mieszkajaca-w-lesie-prosi-o-pomoc[/url]!

jeśli nie znajdę jej ds to wezmą ją i wysterylizuję w schronisku w Celestynowie, koszt sterylki będzie wynosił coś ok 100zł

Posted

[quote name='malagos']Proszę o zapisanie suczki z ulicy, własciwie spod sklepu w mojej wsi

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/194573-Nie-dajmy-jej-zastrzeli%C4%87%21-Ma%C5%82a-sunia-spod-wiejskiego-sklepu-nie-ma-czasu"]http://www.dogomania.pl/threads/194573-Nie-dajmy-jej-zastrzeli%C4%87!-Ma%C5%82a-sunia-spod-wiejskiego-sklepu-nie-ma-czasu[/URL]....

nie wiem czy jest w ciąży.
Koszt to 150 zł, lecznica Lecha Ślusarza w Ostrołęce.[/QUOTE]
sunia prawdopodobnie jest w ciąży - dziś to stwierdził mój mąż, lekarz. Zabieg umówiony już na poniedziałek, 18 października...........
Czekamy wiec na decyzję o dofinansowaniu.......

Posted

Cioteczko ja już pisałam, ale w nie zmieniłaś jeszcze ;-) Wpisane są suczki od Ammounie. A to chodzi o te same które ja zgłaszałam z DT gdzie pomagam ;-) Koszt jednego zabiegu to 250 zł.

Posted

[quote name='Sylwia K']czy ta sunia może liczyć na pomoc?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/194660-%C5%9Aliczna-malutka-sunia-mieszkajaca-w-lesie-prosi-o-pomoc[/url]!

jeśli nie znajdę jej ds to wezmą ją i wysterylizuję w schronisku w Celestynowie, koszt sterylki będzie wynosił coś ok 100zł[/QUOTE]
Dopiszę ją do kolejki..
[quote name='malagos']sunia prawdopodobnie jest w ciąży - dziś to stwierdził mój mąż, lekarz. Zabieg umówiony już na poniedziałek, 18 października...........
Czekamy wiec na decyzję o dofinansowaniu.......[/QUOTE]
Ciachajcie, niedługo spłyną jeszcze pieniądze z konta SOS.

Posted

Soema, troszkę opóźnił sie termin sterylki suni z Kielc, bo sa problemy z miejscem przechowania po zabiegu, ale na poczatku tygodnia postaramy sie podać termin i cenę.

Posted

[quote name='erka']Soema, troszkę opóźnił sie termin sterylki suni z Kielc, bo sa problemy z miejscem przechowania po zabiegu, ale na poczatku tygodnia postaramy sie podać termin i cenę.[/QUOTE]
Dzięki.
[quote name='divia_gg']Juz podaje. Sterylka umowiona na piatek. Koszt to ok 250 zł i uwierzcie mi. to najtaniej w Kielcach. Bedzie sterylizowana w gabinecie na Skalistej.[/QUOTE]
Jaka cena.. jak mnie ci weci wszyscy wkurzają :shake:

Lulka, już mam jasność. Dopisuję Cię osobno ;)