Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy aborcyjna to się okaże ... najprawdopodobniej tak ... koszt anita będzie ustalać ...
ja deklarowałam jednorazowe wpłaty /wpłaciłam już skromną 10 /bo nie mogę się zobowiązać na stałe, u nas pies za psem potrzebuje pomocy, obecnie mamy zagłodzonego psa z wydętym brzuchem na cmentarzu...

a 75 % to też wielki ratunek w naszej sytuacji ...:loveu:

Posted

Znam sytuację Szydłowca.. nie wiem, czy Anita się zadeklarowała czy nie, bo mi znów nie działa wyszukiwanie:angryy: a chciałam w poście sprawdzić.
dowiedzcie się o cenę, jeśli nie będzie powalająca to możemy pomyśleć o 100%, a Wy np. przy kolejnym bazarku jakąś część, niekoniecznie połowę, przelejecie na fundusz sterylkowy?
Mamy się wspierać i walczyć z bezdomnością. Mam nadzieję, że nikt nie nadużyje zaufania naszego.:mad:

Posted

Wysłałam fakturę za sterylke Kali u dr. Lewickiej (214 zł). Wyłozyłam pieniądze i czy mam na PW podać konto, bo z fakturą nic nie wysyłałam.

Posted

Soema może warto w pierwszym poście dopisać że faktura ma być na dane fundacji i w takim "liście" dołączyć trzeba karteczkę z numerem konta i danymi do przelewu za zwrot w przypadku wcześniejszej opłaty zabiegu a nie brania na krechę bo np takie ciamajdy jak jak gubią się zmieniają fakturę i takie tam:roll:

Posted

Właśnie się zastanawiałam, czy wsadzić do koperty nr konta, bo tak robiłam w innej fundacji, ale nie było info i myslałam, że moze podaje się tu.
Soema, czy Tobie mam wysłać teraz na PW konto?

Posted

[quote name='Jaaga']Właśnie się zastanawiałam, czy wsadzić do koperty nr konta, bo tak robiłam w innej fundacji, ale nie było info i myslałam, że moze podaje się tu.
Soema, czy Tobie mam wysłać teraz na PW konto?[/QUOTE]
Tak wyślij mi na maila.
[email][email protected][/email]
to jest bez znaczenia czy w kopercie, czy na maila. Ja będę tego pilnowała :)

Posted

Nasza Kora z Zamościa już doszła do siebie po sterylce aborcyjnej ... dziękujemy za pomoc :loveu: kogoś dla niej na wizytę przedadop. [B]w [I]Wielopolu, [/I][/B][I]tj. 20 km od[/I][I] Tomaszowa Mazowieckiego[/I]. Do kogo można się zgłosić?(na [B]priva [/B]plissss)

Posted

Nadine również została wysterylizowana (w środę), faktura zostanie wysłana pocztą - a ja ogromnie dziękuję za sfinansowanie tej sterylki!
Deklaruję też się na stałe narazie na 10zł miesięcznie, czasem postaram się więcej. Gdybym się zapomniała proszę mnie przez PW upominać, bo czasem uciekają mi takie sprawy.

p.s. Soema, wyczyść sobie skrzynkę ;)

Edit: właśnie wpłaciłam za sześć mies.

Posted

Czy jako stały deklarowicz, mogłabym prosić o pokrycie całego kosztu sterylki Azy (250 zł) ? Byłaby to dla nas ogromna pomoc. Nie mamy zaplecza finansowego dla suni. Za kilkanaście dni skończą się pieniądze na hotel i nie wiem co wtedy będzie z Azą... :(

Owieczka ze swojej strony zadeklarowała, że wystawi bazarek, z którego połowa dochodu zasili konto sterylkowej skarbonki :) Jak będę miała przypływ gotówki, to dorzucę do skarbonki dodatkowy grosik.

Posted

Suczka,Żabka już po sterylizacji.Fakturę wysłałam.[B]Bardzo dziękujemy.[/B]Koszt sterylki 100 zł + 7 zł wat.

Posted

LATI po sterylce aborcyjnej...mniej na swiecie o 9 sztuk szczylaków...
sponsorzy sterylkowi są..jak cos zostanei przekazujemy kase na sterylkę innej suni z pseudoschroniska:)
koszt sterylki 250 zł..polecamy weta we FIUKOWCE kolo Łukowa/Garwolina.../Lati dochodzi do siebie...az zal mi na nia patrzec...bidula...

Posted

[quote name='Lucyna']Nasza Kora z Zamościa już doszła do siebie po sterylce aborcyjnej ... dziękujemy za pomoc :loveu: kogoś dla niej na wizytę przedadop. [B]w [I]Wielopolu, [/I][/B][I]tj. 20 km od[/I][I] Tomaszowa Mazowieckiego[/I]. Do kogo można się zgłosić?(na [B]priva [/B]plissss)[/QUOTE]
Niestety po wielu prośbach do wielu osób z mapy dogo i nie tylko, nie udało się znaleźć osoby chętnej do przeprowadzenia wizyty.
Zniecierpliwiony domek zaadoptował innego pieska. Szkoda ... :-(

Guest ambird
Posted

Cieszę się, że akcja nabrała tempa :)
Oby tak dalej :)

Posted

Doszły póki co 3 faktury
dostałam w piatek 3 fvat:

1) Przychodnia Wet Focus Vet Skawina za sterylizacje suki, jest list do tego doczepiony, ze to od missieek zgłaszajaca zerduszko
faktura jest na kwote 150 zł, jest podany na fvat numer konta, wiec zrobie przelew na konto lecznicy

2) Przychodnia Canis Marek Zięba z Zamościa, sterylizacja psa na kwote 120 zł, jest podany nr konta lecznicy,

3) Lecznica Aleksander Fikus Kozienice, sterylizacja ciężarnej suki, kwota 236 zł, jest podany nr konta lecznicy,

sprawdźcie proszę co i jak, czy faktycznie na konto lecznicy przelewy. Ja się zatrułam tą cholerną wodą i ledwo żyje :(
na koncie jest 4tys zł na sterylki, Kochani rozliczenia niedługo, obiecują.. W Sandomierzu nadal woda stoi........:shake:

edit:
pierwsza faktura na pewno na konto lecznicy. :)

Posted

czy moge zgłosić w kolejce dwie panny
FIONA _ dopiero co yumanji oddałą jej szczeniaki /Fione yumanji zgarneła z 25 st. mrozu, suka była ciężarna, urodziła - potem była akcja uśpić młode, młode nie uspione - jak uśpić szczeniaki, którym samemu przegryzało sie pępowiny!!! nie pytajcie...nie uśpiła..wychowała i rozdała do dobrych domów/ suka jest do adopcji, ale jakos nikt o nia nie pyta:( a jest piękna. cieczka za pasem..a u yumanji SFORA psów - w wiekszości kastraty, ale co to jest dla suki, która meiszka na dworze uciec na chłopaków!!!NIC
reasumujac mój wywód - czy mozna wpisać FIONE W KOLEJKE??

RUDA - "wyadoptowana" ze schroniska, kt nie ma dobrej opinii.schronisko to 2 boksy i bardzo duzo "szybkich adopcji"...yumanji pomagała mi szukac dwóc szczeniaków loena, kt własnei miały trafić do tego schroniska - nie trafiły, ale znaleziono dwa wystraszone pieski /sunie i pieska/ w mausim kojcu w jednej budzie...nie wyszła bez nich..psy sikały pod siebie jak wyciagało sie reke do nich...sunia miała grzybice. TERAZ juz jest nie do poznania :) ale sterylka potrzeban - nikt o nia nie pyta, a dziewczyna cieczkowa :/

CZYLI FIONA i RUDA /wet [URL="http://www.fiukowka.pl"]www.fiukowka.pl[/URL] ZRESZTĄ polecamy koszt ok FIONA ok 200zł/ RUDA ok 170zł/

tu jest link do dziewczyn wątku
[url]http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzie%C5%9B-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostaj%C4%85-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-odzyskuj%C4%85-Wiare[/url]

NA jaka pomoc mzemy liczyc ?

Posted

75% refundacja... Kiedy sterylka zgłoszonej przez Was suki?
Anita, Ty coś deklarowałaś, bo ja za cholerę nie mogę odnaleźć postów, znów się sypło wszystko.

Anita, a jak suka zajdzie u niej w ciążę znów, to co? Nie uśpi, nie zrobi aborcyjnej?
Naprawdę nie rozumiem, jak ktoś, kto pomaga psom i zna realia, pozwala na takie rzeczy.

Marlenka, pytała mnie o sterylizowanie psów pani Ali. Jest kasa, są zgłoszenia, nie możemy wydać wszystkiego na osoby, które zbierają psy, bo deklarujących jest bardzo dużo i każdy ma prawo skorzystać z pomocy skarbonki. Muszę pomyśleć, jak to w zasadach umieścić, żeby nikogo nie urazić.

Posted

[quote name='Gisic87']A naszej Faktury jeszcze nie ma? Wysłana była ponad tydzień temu chyba z tego co Renatka mówiła, na adres podany w pierwszym poście czyli na fundację[/QUOTE]
Doszły te 3 co wypisałam, dziś pytałam. Nie ma jeszcze 2 innych też. Macie potwierdzenia nadania?

Posted

Faktura miała zostać wysłana priorytetem ale mąż Renatki wysłał zwykłym ale poleconym więc na pewno ma potwierdzenie nadania. Faktura została wysłana 10-11 czerwca bo właśnie sprawdzałam na wątku jak Renata o tym wysłaniu napisała. a z Sochaczewa do Warszawy powinna dojść w ciągu 2 dni:roll:
Poproszę jakby co o skan tego potwierdzenia, może poczta gdzieś zawieruszyła a jak do końca tygodnia nie otrzymacie faktury to poproszę by Renata poszła na pocztę sprawę wyjaśniać