gosia2313 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Soema, czyli moglibyśmy liczyć na zwrot czy nie bardzo jak Sary hotel i ew. weta opłaca fundacja? Jak tak to byśmy chętnie skorzystali :smile: Quote
toyota Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Soema'][B]Przyzna mi się ktoś do faktury na 300zł - z Żukowa. To jest jeszcze z sierpnia zabieg! Pytam, bo nie mam żadnego konta, ani do przelewu na weta ani do zwrotu[/QUOTE] To na pewno chodzi o moją Sonię: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-SONIA-w-DT-u-da%C5%9Bki[/URL]. Daśka uregulowała rachunek, a ja bardzo proszę o zwrot. Tylko czemu nie podała swojego nr konta :roll:. Czy mogę Ci przesłać jej nr konta na PW ? Quote
Soema Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 tak, na mail... [email][email protected][/email] pilnujcie tego proszę... Quote
tripti Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 mam pytanie, czy ze strony skarbonki byłaby możliwość pokrycia kosztów sterylki jakiejś suczki z zamkniętego schroniska w korabiewicach, suczki ciężarnej? pytam na zaś, nie mam żadnej konkretnej na myśli, ale wybór szeroki :( Quote
obraczus87 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Wczoraj odbyła się sterylka dwóch suk zgłoszonych przeze mnie - Coco i Suri. Coco była w ciązy, miała 8 istot w sobie.. dobrze, że już jest po zabiegu. Koszt tych dwóch sterylek to 164zł. Quote
Soema Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Wow, gdzie Wam się udało wykonać tanie zabiegi? Dobrze, że zdążyliście ze sterylką... Quote
obraczus87 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Soema']Wow, gdzie Wam się udało wykonać tanie zabiegi? Dobrze, że zdążyliście ze sterylką...[/QUOTE] Astaroth współpracuje z wetka, która liczy tylko za koszt materiałów. Dobrze, że jeszcze tak wspaniali weci sie uchowali. Quote
gameta Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='obraczus87']Astaroth współpracuje z wetka, która liczy tylko za koszt materiałów. Dobrze, że jeszcze tak wspaniali weci sie uchowali.[/QUOTE] Wiecie, myślę, że tacy wecie powinni otrzymywać jakąś nagrodę od nas - coś symbolicznego, wiecie, puchar, medal, dyplom, żeby sobie mogli to w gabinecie postawić... Takie coś jak "teraz polska" czy "laur konsumenta" - żeby nobilitowało... Quote
Akrum Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 dzisiaj sterylizacja zgłoszonej przeze mnie Kory: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214893-M%C5%82odziutka-mix-donka-Kora-z-Opalenicy?p=17793888&posted=1#post17793888[/URL] prosiłabym więc na pw adres do wysłania faktury, bo muszę podać Jamorowi, co by czasami nie wysłał na adres Stowarzyszenia. Quote
megii1 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Soema czy te przelewy poszły? Bo ja jeszcze nic nie mam. Quote
sonia71 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 bardzo dziękuję :)za zwrot 194zł. za sterylkę zamojskiej Pati. banerek pobrany :) jeszcze raz dzięki bardzo. Quote
megii1 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='megii1']Soema czy te przelewy poszły? Bo ja jeszcze nic nie mam.[/QUOTE] Doszło:):):) Quote
Mysza2 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Fakturka za sterylkę aborcyjną Saby poszła pocztą. U weta zapłaciłam gotówką. Quote
Kava Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 chcialabym do was dolaczyc z deklaracja miesieczna 40 zloty Quote
Soema Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Kava']chcialabym do was dolaczyc z deklaracja miesieczna 40 zloty[/QUOTE] Bardzo dziękujemy i witamy :) Quote
toyota Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='gameta']Wiecie, myślę, że tacy wecie powinni otrzymywać jakąś nagrodę od nas - coś symbolicznego, wiecie, puchar, medal, dyplom, żeby sobie mogli to w gabinecie postawić... Takie coś jak "teraz polska" czy "laur konsumenta" - żeby nobilitowało...[/QUOTE] Dobry pomysł. Myślę, że wystarczył by dyplom ładnie oprawiony. W gabinecie wet., do którego chodzą moje psiaki, wiszą różne dyplomy od pacjentów z podziękowaniami za uratowanie życia albo za leczenie. Jak jest kolejka to jest co czytać. Przy okazji byłaby to również "reklama" sterylek. Na dyplomie można by napisać, że jest to podziękowanie za działanie ograniczające bezdomność zwierząt - wykonanie zabiegów sterylizacji w promocyjnych cenach dla bezdomniaków. Quote
Soema Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Może ktoś spróbować stworzyć taki dyplom? za pomoc w walce z bezdomnością i poprawę losu zwierząt.. Quote
Kava Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Soema']Może ktoś spróbować stworzyć taki dyplom? za pomoc w walce z bezdomnością i poprawę losu zwierząt..[/QUOTE] mam graficzke pod reka, poprosze o text Quote
Akrum Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 u nas też wet robi bardzo tanio sterylki - nawet aborcyjne: 100 zł dla bezdomniaków naszych. I też właśnie myślimy od zrobieniem jakiegoś dyplomu, podziękowań by mu wręczyć i żeby sobie na tablicy ogłoszeń wywiesił :) Zawsze to będzie fajny gest z naszej strony, a on się ucieszy, że jesteśmy mu wdzięczne. Quote
Soema Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Mysza2']Fakturka za sterylkę aborcyjną Saby poszła pocztą. U weta zapłaciłam gotówką.[/QUOTE] Doszła faktura, nie dołączyłaś kartki z nr konta. Quote
erka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Soema, a czy faktura za naszą Toscę dotarła? Quote
masza44 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Soema, mam pytanie czy byłaby zgoda na dofinansowanie sterylizacji białej Suni z wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/216164-Bia%C5%82a-%C5%9Bliczna-sunia-i-jej-szczeniak-w-niebezpiecze%C5%84stwie-na-wsi!!?p=17816858&posted=1#post17816858[/url] Ja wpłacam stała deklarację, jeszcze nigdy żadnej suni nie sterylizowałam z tych środków- miałam zgodę na dwie sunie z Tarnowa ale one na razie nie nadają się na zabieg i dostały blokadę, a sterylki odroczone. Quote
Soema Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='erka']Soema, a czy faktura za naszą Toscę dotarła?[/QUOTE] Erko... chyba nie. Jeśli osttanio takiej nie spisywałam to nie mam. [quote name='masza44']Soema, mam pytanie czy byłaby zgoda na dofinansowanie sterylizacji białej Suni z wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/216164-Bia%C5%82a-%C5%9Bliczna-sunia-i-jej-szczeniak-w-niebezpiecze%C5%84stwie-na-wsi!!?p=17816858&posted=1#post17816858[/url] Ja wpłacam stała deklarację, jeszcze nigdy żadnej suni nie sterylizowałam z tych środków- miałam zgodę na dwie sunie z Tarnowa ale one na razie nie nadają się na zabieg i dostały blokadę, a sterylki odroczone.[/QUOTE] Oczywiście. PO RAZ SETNY proszę! Nie na adres STOWARZYSZENIA, ale na mój.... to przyspiesza przelewy.. i dołączajcie kartki. Bo teraz nie mam konta do Myszy2 i faktura zostanie opłacona w późniejszym terminie. Doszły dwie faktury (na adres SSPZ...) z Włocławka, 120 i 160zł. No i z Wrocławia (też tamten adres) za sterylkę Kory na 390zł. przelewy wyjdą w tym tygodniu. Sterylka z Żukowa też.(300zł.) Quote
Soema Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='ulvhedinn']Sterylka Kory z Wrocławia to moje ;)[/QUOTE] Wiem, wiem. Quote
Recommended Posts