Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: ciocia doddy pomimo ze wtierdzi ze dropek jest przesliczniasty...rzeczywiscie nie da sobie wejsc na glowe....

Alez Tanitka- ja wiem ze u ciebie by mial jak w raju....Tylko czy Lusia ze stefka z psem sasiadow tez?....Przy dropsiowym rzadzeniu?

a co do Stepowania...no coz...bedzie mial chlopak szanse z moja mama:oops: Bo ze na mame moge w tym zakresie liczyc jak na Zawiszy...to juz wiem, ech.

W kazdym razie niunio jest cud miod malina- i nie ma jak wziac ''staruszka'' z Tarnowa:diabloti: ...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: wiecie...On mi tak Gryska przypomina z tymi swoimi umiejetnosciami, i tym ze troszeczke pieseczkom chcial wlupic...Ze ja juz jestem w nim zakochana po uszy...
Bo Grysiek to juz moja mania...i wogole.az sie wstyd przyznawac...

No i tym dawaniem znaku sygnalu ze chce na spacerek...i cisza oczekiwania....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ile nocy gryfek siedzial nade mna i cichutenkie pojedyncze piiii...bylo...po czym czekanie cierpliwe...:razz: az sie zloscilam ze mnie mocneij nie budzi...

Posted

Katcherine napisał(a):

W kazdym razie niunio jest cud miod malina- i nie ma jak wziac ''staruszka'' z Tarnowa:diabloti: ...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Mogę Ci znaleźć następnego :evil_lol: Mamy np. ślicznego rottka :eviltong:

Posted

Agnieszko co do rottka przykro mi-ale rottki, dobermany, amstaffy, pittbulle, cane corso..to sa psy do ktorych sie jakos nie umiem przekonac. Krzywdy nie zrobie, szkoda mi ich- ale...no wlasnie nie umiem sie przelamac...ale za to ciocia doddy uwielbia takie psy;););)
i ksera i agnieszkaP z krakowa:):):):)

Posted

narazie niech ja przywioze te 8 lap....zobaczymy co dalej...jak by nie bylo strasznie mnie cigna nasze wyzelki....za duzo juz ich...w schronach:cool1: no i kundelki- kundelki to jest to co uwielbiam:):):)

Posted

oh te wyżełki!!! a najbardziej to mi szkoda tych starszych i stareńkich... jakbym miała juz to ranczo....ale nie mam....
dobrze że chociał jednego wzięła Katcherine:lol:

Posted

Tanitka- a moze by tak zalozyc stronke wyzelkow z odzysku...i opisac te ktore juz dostaly domki i te terazniejsze ktore szukaja? co ty na to?
z tych co maja domki to: Luca, Sancho, Berta, Zefirek, Caro, Wyzelek od asiaf1, wyzelek starszy z mielca, rufus, amstel, szczeniak ze schroniska szorstki,........

Posted

prosze bardzo- stronka posiwecona wyzlom w potrzebie i juz w nowym domku- bazowalabym na wyzlach z dogomanii ale nie tylko.odnosniki do historii kazdego na dogo.Plus zdjecia na stronce psiaka w potrzebie a w historiach z happy endem- relacje z nowych domkow z wynikami adopcji...Tanitka tu licze na opowiesci o luce:)

odnosniki do podobnych stron w innych rajach (jak narazie mam jedna w GB trudniaca sie ratowaniem WNK, i druga -weimarow.)

To mialaby byc stronka gdzie tylko i wylacznie posiwecone jest wyadoptowywaniu wyzelkow w potrzebie.
Na wyzlach .pl ciut ....zbyt zdominowane hodowla jak dla mnie...chyba ze wyzel by sie zgodzil na wspolprace...choc watpie- oni tylko rodowodowe referuja....

Posted

Katcherine napisał(a):
no i kundelki- kundelki to jest to co uwielbiam:):):)

O tak :loveu: Ja też :loveu: A moje dwa są najpiękniejsze, najmądrzejsze i wogóle :evil_lol:

Posted

prosze bardzo- stronka posiwecona wyzlom w potrzebie i juz w nowym domku- bazowalabym na wyzlach z dogomanii ale nie tylko.odnosniki do historii kazdego na dogo.Plus zdjecia na stronce psiaka w potrzebie a w historiach z happy endem- relacje z nowych domkow z wynikami adopcji...Tanitka tu licze na opowiesci o luce:smile:

odnosniki do podobnych stron w innych rajach (jak narazie mam jedna w GB trudniaca sie ratowaniem WNK, i druga -weimarow.)

To mialaby byc stronka gdzie tylko i wylacznie posiwecone jest wyadoptowywaniu wyzelkow w potrzebie.
Na wyzlach .pl ciut ....zbyt zdominowane hodowla jak dla mnie...chyba ze wyzel by sie zgodzil na wspolprace...choc watpie- oni tylko rodowodowe referuja....

Katcherine już nadaję temat, ale mi pomożesz??:razz:

Posted

wiem tylko ze ok- bo rudasek sie bardzo zle czuje i doddy sie nim opiekuje...to jeden z hotelowych bezdomniaczkow...W kazdym razie mozliwe ze jutro bedzie miala internet, to nadrobimy fotkowe zaleglosci

w kazdym razie ciotka narobila fotek i na tychze fotkach dokonuje porownan dokonan Dropka pod wzgledem...tucznosci:loveu: . Chlopak coraz lepiej sie spisuje pod wzgledem odzywienia...podobno rabie jak rakieta:diabloti:

Posted

Gryska kluseczki nie przebije!!!! Grysiek kluseczka byl 6 miesiecy sam na sam z dziadkami...doddy mi przeslala zdjecia na pocieszenie...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
i teraz nie wiem...chciala mnie zmotywowac do ratowania Gryska kluseczki:diabloti: czy wrecz przeciwnie- zniechecic do ratowania....:cool1:
Grysiek Kluseczka ledwo ledwo zmiescil sie w kadr...ech

Wiec Dropek Kosteczka ma przed soba swietlana pelnomiskowo-smakolykowa najblizsza przyszlosc...Dziadki sie nie omieszkaja odstresowac i dopiescic nowe wnuczatko:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
bo skoro Gryska na DIECIE tak upasli....:-o :-o :-o