Katcherine Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 widze wlasnie zes go do zawalu przyprawila...:diabloti: Quote
doddy Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Kto kogo o zawał przytrąca. Zobaczymy mądralo kto będzie mieć śmierć w oczach jak będzie bojkot Dropik i Gryfek :eviltong: :diabloti: Quote
Katcherine Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :cool1: TAAAK ja wiedzialam ze ktos mi dobrze zyczy....... NNNo nic...skoro alfe babsztyla dalam rade w ryzach utrzymac....:diabloti: . Przez jakis czas bede musiala zagrac bezwzgledna apodyktyczna suke ALFA....i nie sadze zeby byly wielkie problemy....Moja teoria ze wpolne nieszczescie najlepiej laczy... naogol sie sprawdza doskonale:diabloti: :diabloti: :diabloti: Gryska znam...a Dropek no coz....Oba daja sie slownie odwolac...a jak im sie zachce spiac...no to poleza przytulone do ziemi za karki przez pare ladnych minut majac potfora nad soba...i im minie wszelka watpliowsc co dozwolone a co nie.... Bo zes Filki nie ukarala- a tylko jedna strone to sie zaloze... Quote
tanitka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 nie, no ja widze że DROP jest represjonowany, tak nie może być!!!:mad: i jaki jest smutny:evil_lol: , a pewnie Filce sie należało;) Quote
Katcherine Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Tanitka...zamien miejscami psy...zamiast filki zobacz Lusie i Stefcie... A ta rekacja...to wiem ze on ma z przeszlosci. Czyli poprzedni wlasciciel nie wiedzial jak opanowac to zachowanie i Drop najprawdopodobniej dostawal za takie wyskoki...Jak widac efekt jest tylko taki ze po ataku od razu lapy w gore..... Drop sie nie bawi z innymi psiakami...to tez o czyms swiadczy...OJ bede miala roboty po pas ;). No coz...skoro Gryska sie udalo doprowadzic do momentu kiedy sam bawi sie z psami...Dropsiatemu tez otworzymy drzwi na nowe mozliowsci:razz: . Pierwsza zasada to niekaceptowac jakiejkolwiek agresji i...karac po rowno..SLYSZYSZ CIOCIA DODDY? UCZESTNIKOW BOJKI OBIE STRONY PROSZE ODSYLAC NA MIEJSCE...Nie jedna strone...Bo Dropek nie odpusci.A tak moze mu sie cos pouklada... Quote
tanitka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 SLYSZYSZ CIOCIA DODDY? UCZESTNIKOW BOJKI OBIE STRONY PROSZE ODSYLAC NA MIEJSCE... tak prosimy o odrobinę sprawiedliwości, w tym niesprawiedliwym świecie!!;) a stronka adopcyjna wyzełków sie robi:p Quote
Katcherine Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :loveu: :loveu: super ze stronka w przygotowaniu Choc tyle smutnych wiesci w wyzelkowym swiatku ...ech Bruncio...Deresz...Rufus niedobrota.... Pocieszam sie tylko ze po zlych dniach musza przyjsc lepsze... Wlasnie wyczytalam ze zachipowanie psa i zarejestrowanie w pl nie daje gwarancji na szukanie danych wlasciciela za granica...i psa moga uspic...wiec teraz bede slac zapytania do Defry- moze pozbieramy tez z innych krajow dane gdzie przenoszac sie nawet czasowo lub na wakacje nalezaloby zarejestrowac psa...zeby go oddali a nie za TM wyprawili:shake: ... Moznaby tez zrobic moze podstronke dotyczaca chipowania, rejetracji, paszportow itp? Wykaz kodow tatuzay? jaki oddzial ZKwP jaki ma wzor tatuazu? Quote
tanitka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Moznaby tez zrobic moze podstronke dotyczaca chipowania, rejetracji, paszportow itp? Wykaz kodow tatuzay? jaki oddzial ZKwP jaki ma wzor tatuazu? no to kochana zbieraj dane i robimy!!! :loveu: jakieś newsy od DROPSIAKA??:evil_lol: Quote
Katcherine Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ciocia doddy w city ;) pewnie w ponedzialek Quote
tanitka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 no to co ona sobie żartuje??:mad: DROPKU co z tobą kochany?? Quote
_Aga_ Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Ech dziewczyny :lol: Fajnie się Was czyta :lol: Quote
tanitka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Agniecha- wyżełkowa łapa dla ciebie:bluepaw: !!! pozdrawiamy:lol: Quote
Morgan Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Witańsko - tu zapracowana ciocia. Mam pytanie do cioteczki Doddy - czy Drop już trochę przytył? Jak tam nasza chuda dupka? Nabiera kształtów? Na ostatnich zdjęciach nie bardzo widać. Pozdrawiam Was wszystkie - babeczki :evil_lol: Quote
Katcherine Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Tanitka chyba znudzona w pieleszach domkowych...wiec...Moze Dropek do cioci Tanitki z Rufusem od Norbitki przyjada np. na 7 dni wakacji do cioci?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ...wiecej sadze ciocia wraz z domowym stadem nie wytrzyma...:razz: A na powaznie- Dropsiowi krzywda sie nie dzieje. Powoli tez zaczyna kumac ze zjadanie innych pieseczkow no to nie za ladnie. ja nie chce Stada krokodyli ktore musza lazic na 3 smyczach i w dwoch kagancach:cool3: . Ja chce zeby Dropsiate pomimo zaniedban tak jak Grys poznal co to jest posiadanie kumpli, kumpel, spedzanie razem fajnie czasu.... Bo my mamy w planach zwiedzanie swiata, podroze, a nie walki gladiatorow :eviltong: Quote
Katcherine Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Polskich Bieszczad i Mazur nie zaniedbamy rowniez.... :oops: alez ja sie stesknilam za naszymi polskimi zakatkami.... W przyszlym roku nie ma bata- rezerwuje miesiac urlopu i bedziemy udeptywac szlaki w polsce. Quote
Morgan Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 No to jak będziecie w okolicach Tarnowa to zapraszamy w odwiedziny :multi: :multi: :multi: Quote
_Aga_ Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 tanitka napisał(a):Agniecha- wyżełkowa łapa dla ciebie:bluepaw: !!! pozdrawiamy:lol: A dziękujemy pięknie :loveu: :loveu: I też pozdrawiamy :multi: No i oczywiście zapraszamy :loveu: Moje psiurki chętnie poznają DROPKA :evil_lol: Quote
tanitka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Katcherine ty mi bardzo prosze wczasów ze stadem wyżłów nie organizuj:mad: !! - szczególnie takich aligatoropodobnych bestii:smhair2: a właśnei czy DROPAS coś przytył??!!:p - Hallo Doddy!!?? Quote
Katcherine Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 no wlasnie doddy moze bys tak zwazyla moje malenstwo?:evil_lol: Quote
Katcherine Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 :mad: :mad: :mad: Ja chyba oglosze wstrzymanie wplat....zdjec nie ma doprosic sie nie moge, za bill za telefon chlop mnie z domu chce wyeksmitowac, no co jest???????? niech ja sie naciesze psem DODDYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tanitka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 to jest przegięcie!!!:diabloti: a może Doddy nie odda ci już DROPA bo sama chce go mieć??!!:razz: Quote
doddy Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ciotka doddy nie czyta 99% wątków na dogo bo nie ma czasu ;) I ten tyż czyta od czasu do czasu. Drop przytyl od czasu jak do nas trafił. Ile, nie wiem bo nie mam wagi (i wole nie mieć, ze względu na siebie :diabloti: ). Zdjęcia będą jak ja będę miała czas je zrobić. Quote
tanitka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 no nie!!! Doddy co ty w telegrafie pracujesz czy co??:mad: - tyle czasu nic, a teraz jakieś monosylaby.... no wiesz:mad: Quote
Katcherine Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 :diabloti: Doddy ...TY nie musisz wchodzic na wage...KTO CI takich bajek naopowiadal????????? Ja sie dwa razy z psem i bez psa wazylam i powiedzialam nigdy wiecej...szczegolnie ze wet to byla PAN wet a nie PANI;);)....czekaj los sie zemsci...bedziesz musiala Dropcia u weta na raczki a pozniej beda odejmowac ciebie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ciocia Zrob Dropciowi zdjatka PROSZE...ja juz siedze i patrze na wystawowe zdjecia WNK...I co bedzie jak mi sie jakies chempiony wbija w glowe no CO?????????????????????? Quote
Recommended Posts