Katcherine Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :mad: :mad: :mad: Moilas ze NIE SZCZEKA!!!! to jak to jest z relacjami? co???? Quote
doddy Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Od wczoraj szczeka. Evita go nauczyła:evil_lol: Quote
Katcherine Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :grab: :wallbash: Ty wez przekaz Evicie zeby za szybko ze szkoleniem nie leciala...Bo jakos jej umiejetnosci mi nie sa niezbedne do zycia... to nie jest pewne...ze ja...... Trafie ......do Wyszogrodu...moge zabladzic......:scared: Quote
doddy Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 taaa ja tyz Od razu przylecisz na skrzydłach :evil_lol: Quote
Katcherine Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :diabloti: przylece a jakze z...desantem Tak siem zastanawiam...czy by i Gwozdzia nie porwac na zaznajomianie..... Bo w warszawie juz sama bede z towarzystwem- i niestety nie mam zadnego godnego uwagi i zaufania pomocnika...... :cool1: Znowu bede grac Wredna sucz.......Zepsialam juz do ostatka....ale najwazniejsze ze...dziala;). Quote
tanitka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Doddy a powiedziałaś już Dropiastemu że pańcia do niego zasuwa??!!:evil_lol: :evil_lol: i co on na to?????:p Quote
tanitka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pańcia już chyba w drodze... Dropas szykuj się!!!:lol: Quote
beluszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :Dog_run: Czy gdzieś w zaznaczonym fragmencie znajduje się ogoniasty?:cool3: Quote
tanitka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 to nie ogon to prawdziwe śmigło!!!!:biggrina: Kasiu gdzie jesteś??!!!:p Quote
Morgan Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ale zasuwa tym ogonem :lol: . Kasiu prosimy o relację z pierwszego spotkania w realu i może jakieś zdjęcia z przywitania? :cool3: Quote
beluszka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Zdjęcie z przywitania obowiązkowo, choćby nie wiem co! Quote
Katcherine Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Dziewuszki- 22 godziny za kolkiem non stop 33 bez snu- wczoraj padlam o 23 na ziemi naszej...jak kawka... wszystkim mowie dzien dobry i ide dzwonic:p Quote
beluszka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Fajniuchno, że jesteś, ale takie jazdy są bardfzo niebezpieczne, a chwalenie się nimi wielce nieedukacyjne :D :D :D Quote
doddy Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Relacja foto by doddy :evil_lol: Chłopaki się zapoznają: I idziemy na spacerek nad Wisełkę: Jak Wisła to było tyż kąpu kąpu: I mokry piesek: I mokry Gryfek: Quote
tanitka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 no i jakie wrażenia po pierwszym spotkaniu??!!! jak psiaki na siebie reagują???!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
doddy Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Chłopaki się dogadają ;) W Dropciu chyba się Piotrek zakochał :loveu: Juz by go zabrał do Anglii :evil_lol: Nawet w bagażniku :diabloti: Quote
Morgan Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 No to super! Strasznie się cieszę, że wszystko idzie gładko. Doddy dzięki za zdjęcia. Kasiu - jak wrażenia? Jak Drop zareagował na Ciebie? I co w ogóle o nim myślisz teraz - w momencie gdy go poznałaś? :evil_lol: Quote
Katcherine Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 juz jezdem....ufffffff no wiec trak- Dropsiek Gryskowi nic...ale za to Grysiek Dropa ustawia..... wszystko pod kontrola...ale- Drop sie tak podniecil ze byly dwa razy proby 'zdominowania' mnie......no wiecie jak:oops: teraz juz sobie darowal. Poza tym- pies marzenie. Grzeczny, posluszny, w samochodzie ciut gorzej jezdzi niz Grysiek....ale nadrobimy:p . Winde przecwiczylismy....ale byla niepewnosc:cool1: . Balkony zwiedzone, poznal cala rodzine, teraz czas na odpoczynek. Bel;uszka- co do czasu samochodem...hmmm- na samej dogo widzialam przechwalki ze ludzie jechali 17 godzin- wiec jaka ja nieedukacyjna????????????;) Quote
Katcherine Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A Gryskowi potrzeba czasu do zaakceptowania tego konkurenta jak by nie bylo faceta i to z jajkami i w pelni sil...ech chlopy. Drop Gryfowi ustepuje, nawet pol protestu nie bylo. Grysiek mnie dzis zobaczyl po 8 miu miesiacach...wiec ma prawo do zazdrosci;). chlopcy juz spia. a ja marze...o kawie. Quote
Recommended Posts