Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I pomyśleć, że taki piękny pies tyle czasu spędził w azylu i nikt go nie chciał :roll: Tarnowianie to jednak dziwni ludzie :roll: Większość psów rasowych trafia poza Tarnów..

Ej Dropku, Dropku, już się stęskniłam za tobą.. :)

Posted

:oops: i tak sie czuje winna ze ''rasowiec''' :lol: .....
no ale nastepny bedzie znowu burek...coby nie wpasc w nieodpowiedni tor....ewentualnie z doklejonym...wyzelkiem albo borderkiem...:oops: :oops: :cool1:
ale marzenie spelnione wyzelek hihihi:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
A lipiec już tuż tuż, Katcherine :loveu: :loveu: :loveu:

:roll: NOOOO- staram sie zdarzyc z naprawa samochodu...bo...ech- przemilcze. W kazdym razie musimy zdazyc bo mechanik jedzie w tym samym terminie co my....:mad:

jak bym dopadla tego co w nim grzebal...normalnie nogi z tylka bym wyrwala....

Posted

W samochodzie Ci ktoś grzebał?? :roll:

A co do Dropka - nie powinnaś się czuć winna :) Może źle się wyraziłam - większość psów, którym szukam domu trafia poza Tarnów - nie tylko zwykłe "burki" ale właśnie i psy rasowe..

Nieważne - ważne, że Dropek trafił tak dobrze :)

Posted

:diabloti: Agniszko- przeciez Dropek i tak by mial domek w tym samym momencie...Bo Tanitka sie zakochala jak tylko go zobaczyla....

Tak wiec mysle czy ja po jakiegos wyzelka biedusie nie wyslac zeby go transportowala...moze np. sunie Sabe spod Czestochowy:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: ....

Dropsiatego kastracja narazie odlozona- za duze upaly w PL...a tutaj zimno:shake: .....
:diabloti: ale niech sie juz przyzwyczaja do mysli ze kleinociki to przeszlosc....

ja juz sie nie moge doczekac mietoszenia uszkow, fafli, okrywania kockiem na foteliku......ech...i zabawy zabawkami....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Katcherine napisał(a):
:diabloti: Agniszko- przeciez Dropek i tak by mial domek w tym samym momencie...Bo Tanitka sie zakochala jak tylko go zobaczyla....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Już niedługo Katcherine będziesz miętosić Dropka :loveu:

Posted

a co do burkow- uwielbiam burki. Gwozdzik rodzicow to burek nad burkami....I jest najabardziej ukochanym moim psem...
Bo o Grysku nie wspominam bo Grysiek to moja mania, moja polowka jablka.
:diabloti: Gwozdzik moich rodzicow ma pod lapa...ale ja moge od niego uzyskac wszystko. pies nieprzekupny, charakterny, wytrwaly w realizacji planow...
jak czytam historie JettgarretIII - no to caly Gwozdzik.
Od malej kuleczki mial pomysly...ech:cool3: .

Posted

Też uwielbiam burki :lol: Co zresztą chyba widać - mam dwa małe :lol: :lol: I chciałabym jeszcze, ale mam męża :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Tak wiec mysle czy ja po jakiegos wyzelka biedusie nie wyslac zeby go transportowala...moze np. sunie Sabe spod Czestochowy:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: ....

Kasiu weź się odplumkaj ode mnie, kiedy przyjeżdżasz??

ja juz sie nie moge doczekac mietoszenia uszkow, fafli, okrywania kockiem na foteliku......ech...i zabawy zabawkami....

ja też:lol:

Posted

tanitka napisał(a):
Kasiu weź się odplumkaj ode mnie

:placz: :placz: :placz:

jak mi wreszcie zespol czesci zacznie bez szemrania wspolpracowac...to przeciez przyjade :diabloti:

:cool1: jak narazie wszystkie czesci sa...a wpolpracy brak...zupelnie jak w naszej pilce noznej.....

Posted

Siedze sobie siedzę... Nagle słysze odgłosy jakby psy się zagryzały.... Patrzę i co widzę.... Evita i Drop bawią się w najlepsze na dachu :lol:
Dodam tylko, że widzę pierwszy raz by Dropek się szczerze bawił.

A teraz z cyklu kto jest kto.... i gdzie te psy mają głowę....

Posted

A po dachu :)
Ale nie po dachu domu bo jest stromy i by się ślizgały :evil_lol:
Teraz wyniosły się na trawkę i wkurzają sąsiadów swoim szczeniakiem. :mad: