Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to małpiszon :razz:. Najważniejsze, że już jest z Wami i możecie go przyzwyczajać do siebie. I zauważyłam również, że koścista dupka już nie jest taka koścista. Ile teraz Dropsiasty waży?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w samochodzie ciut gorzej jezdzi niz Grysiek....ale nadrobimy:p .

co ta Doddy z nim zrobiła??? może go jednak podmieniła??!!:lol:
Piotrek zakochany w Dropsie, a ty Katcherine też, czy jeszcze nie wiesz, bo jesteś w szoku??:lol:

Posted

JEST CUDO- Z Gryskiem juz komitywa- wysepily cala bulke. do spolki.
boi sie pijanych mezczyzn, grzeczny, Gryskowi nie dokucza, a Grysiek zaczyna mu dawac luzy...
brzuszek go chyba boli- 5 kup na liczniku- i puszcza baki. wiec jestesmy na diecie wszysycy we dwoch tworza sepiacy tandem ze nikt nie da rady.

co do facetow-ewidentnie boi sie - szczegolnie po alkocholu , w okularach- obvwarczal tez kolesia na przystanku z daleka za ulica- cos mu sie widocznie skojarzylo. ze mna juz sie dogadal- i jak sie przestraszyl od razu szukal u mnie ratunku;)

teraz dzieci spia....

oczywiscie tego faceta po alkocholu(nadmianiam na lekkim rauszu) oblaskawilismy i juz pozniej sam Dropek poszedl sie przywitac;)

acha- jutro sle w sprawie rufusa email z danymi- mam nadzieje ze cos sie ruszy- jest chetny ale to juz od Norbitki bedzie zalezalo...
buziaki dziewuszki:):)
Dropek i Gryfek sepiacy tandem z Rodzina;)

Posted

Psiaki robily nam wspolne naloty nocno poranne....nagle dwa nosy w pelnej zgodzie pojawialy sie po obu stronach lozka i patrzyly...w oczy:lol: :lol: :lol: z wielkim pytaniem- raz czy mozna do nas...oczywiscie bylo ze 'na miejsce' a nie do nas...po czym eskadra odplywala...tuz za prog:razz:

a z rana...czy juz sie budzimy;)...no i sie obudzilismy.....idziemy zaraz na spacerek

Drop podpatruje pilnie moje relacje z Gryfem- i robi to samo.

Stado lap dla wszystkich.Zdjecia mamy ale TZ musi sie nauczyc wstawiac:lol: .

Posted

Trzymam kciuki za nauki TZ-a ;)

Katcherine bardzo się cieszę, że tak to się ułożyło.
Doddy super zdjęcia, a Katcherine jak na nich zobaczyłam to się poryczałam... z tęsknicy ;( ;( ;(

Posted

chcialam tylko zareklamowac ze Dropek droge z Wyszogrodu opiskal...za ciocia...

Nikt nam nie wierzy ze on byl w schronisku- tak sie zachowuje ze normalnie poezja.
ogonek nam sie wy[rostowal- nie ma szabelki- jest dlugi luzny ogonek- cieszacy sie na kazde spojrzenie:cool3:
musimy uszka wyczyscic bo trzepoczemy uszkami...i no- zajrzalam- i czarno, brudno;).....

Posted

wspaniałe wieści, czyli że nie rozczarowałaś sie Dropaskiem??!!:lol: - czy jakoś sie zobaczymy??- chciałabym przekazać ci paszport i wogóle zobaczyc Dropka:placz: -
(moze na wystawe psiów w sobotę się wybierasz?)

Posted

No wiec niunki zostaly same sam na sam .....az ciekawa bylam...pokloca sie, zrobia burde, beda wyly...nnnno nie wiem...nastawilam sie na najgorsze....
wracam...
a tu tylko dwie szczesliwe mordki zza drzwi mnie przywitaly.

:multi: :multi: :multi: :cool1: Dzielne psy

Teraz mam tornado razy 2....hihihihihi

Za chwileczke idziemy na spacerek:p

Posted

wlasnie wrocilismy.....Dropek mial kolezanke do zabawy....2 miesieczna astke...co wyprawialy hihihihihi. teraz po kolacji psy ida spac.

dzis licznik...8 kup- ja nie wiem co on ma w tej karmie......

za to Dropek mial pierwszy psi sen u nas...obszczekiwal chyba cos....i przebieral lapami...

Teraz cisza bloga panuje...dwa rowne sapania z katkow dobiegaja:)
mowimy wszystkim Dobranoc

Posted

obcych Panow nie lubimy nadal...TZ-ta juz uwielbia...to po porannych podgryzaniach:cool1:

a wogole nie wiem czy ciocie zauwazyly- ze on bierze ludzi na...JAKI JESTEM MALUSI SLICZNIUSI I KOOOOOOOCHAJ MNIEEEEEE:loveu:

Posted

Dziś już jest jutro, więc czekamy na zdjęcie :)

Co do dropiastego w Giżycku. Na razie piesek czeka na swoich właściceli, błąkał się po ulicy i ktoś go przywiózł do schronu, miał obrożę, jest w bardzo dobrym stanie, ma około 2 lat, będę sprawę monitorowała ;)