Katcherine Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 doddy napisał(a):......nie wiem bo nie mam wagi (i wole nie mieć, ze względu na siebie :diabloti: )....... :cool1: mam male pytanie z zakresu wywiazywania sie z zamowienia...Dotyczacego ustanej umowy punktu 3. a mianowicie...TO JAK WY OBOJE Z DROPEM NABIJACIE DROPOWA KONDYCJE, HÉ?????? Pies mial miec miesnie!!!!!! A nie tluszczyk od siedzenia przed TV i wcinania ptysiow lub innych eklerek, albo lodow... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
doddy Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Mięśnie som, bo chodzimy nad Wisłę na spacerki :diabloti: Quote
Katcherine Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 :diabloti: To co CI przeszkadza Prywatna waga w domu???????????? jezeli naprawde chodzicie;) Quote
Katcherine Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: na ostatnim jest przepiekniasty....noseczek pracuje:):):) Quote
tanitka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 nie no Doddy DROPKA podtuczyła:evil_lol: na moje oko tak z 4 kg?!:crazyeye: ale czemu on taki smutny jest??;) Quote
doddy Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 On jest zawsze smutny gdy trza się zatrzymać w pędzie :lol: Tego psa zatrzymać to się prawie z cudem równa. Ja muszę zrobić 30 zdjęć, by wybrać 3 i to też takie byle jakie. Modela z niego nie będzie :evil_lol: Quote
Katcherine Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :lol: alez doddy...czas na nauke lapania po mistrzowsku w obiektyw obiektow w ruchu.... :evil_lol: widzialas ze Tanitce jakos to nie przeszkadzalo...zamiescic studium ''pupek'':diabloti: Poza tym co to za wyzel co nie rusza SIE:cool3: tylko pozuje:eviltong: :cool1: Poprosze o jeszcze. Quote
tanitka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 No faktycznie trudno za nim nadąrzyć, ale skoro tak biega to znaczy że jest zadowolony z życia??!:lol: :cool1: Poprosze o jeszcze. ja też~!!!!:p Quote
doddy Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Do usług :eviltong: Dostałam zamówienie na fotki domowe, więc prosze bardzo: Quote
doddy Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 tanitka Ty jeszcze przyjedziesz i zabierzesz go Kasi :evil_lol: Quote
tanitka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 jakbym miała trochę większe obejście - to naturalnie!!!:diabloti: Quote
doddy Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 To lepiej nie planuj większych zakupów :evil_lol: Quote
Katcherine Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Boze jakie CUDOOOOOOO Dodddy cudowny. Tanitka....to co Ryfus do Ciebie?Czy Kora?:razz: DODDY nikomusiemu nie wydawac- ja juz za 2 tygodnie bede !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tanitka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 DODDY nikomusiemu nie wydawac- ja juz za 2 tygodnie bede !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kasia to ty nie wiesz, ze doddy już go shandlowała miejscowemu kłusownikowi?!;) Dla cibie bedzie taki.... na podmiankę:diabloti: Quote
Katcherine Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Nie zgadzam sie!!! jezeli juz to moze byc parka....:loveu: Quote
doddy Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Suczke mamy Ci jeszcze dołożyć? Tanitka mamy wiec 2 tyg na zorganizowanie suni wyżełki :evil_lol: Kasia mówisz i masz :diabloti: Quote
Katcherine Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 NIEEEEEEE nie suczke:evil_lol: tak latwo nie bedzie...ja gustuje w chlopakach- parka zgranych chlopakow to jest to co kocham a juz swieta trojca...:diabloti: NIKT nie podskoczy:lol: Zadnych bab;) . Quote
tanitka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 no to Rufus w Lublinie jest piękny!!:lol: - taka trójca by cię chyba żywcem do ...... :lol!: Quote
Katcherine Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :lol: :lol: ja nie przecze ze Piekny...ale dobor osobowosci przyprawia mnie do :grab: :grab: :grab: Grysiek zazdrosnik- choc teraz na emeryturze nawet kotecki daje karmic.... Dropek zazdrosnik.... Rufus zazdrosnik.... Maly zazdrosnik.... Alfa ...No ta to BABSZTYL zazdrosnica i tyranka do potegi 100.... Wy mnie chyba nie lubicie.... a nie laska zaproponowac wyzelka w stylu Bruncia panciowego czyli ANIOLKA??????????????????????????? ja wiem ze podobno pies sie upodabnia do ...wlasciciela...ale...no.. Quote
Morgan Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Ale nam chłopak pięknieje :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No no...:cool3: Quote
Katcherine Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :evil_lol: i zapomnialam o pierwszym naszym zazdrosniku...keyi-- bokserce ktora jako pierwsza zapoczatkowala nasz poprzezyciowy zwierzyniec... NO Keya jako dama zazdrosci nawet...kaganca metalowego:razz: . Gryskowy kaganiec z zazdrosci potrafila podczas wizyty u niej skonsumowac cichcem coby ten ''BUREK'' nie mial wiecej niz ona....:cool3: :cool3: :cool3: Quote
doddy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 A teraz troszkie zdjęć z cyklu: "Mamo ja wariatku kup mi samolot" Quote
Recommended Posts