Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):
......nie wiem bo nie mam wagi (i wole nie mieć, ze względu na siebie :diabloti: ).......

:cool1: mam male pytanie z zakresu wywiazywania sie z zamowienia...Dotyczacego ustanej umowy punktu 3.
a mianowicie...TO JAK WY OBOJE Z DROPEM NABIJACIE DROPOWA KONDYCJE, HÉ??????

Pies mial miec miesnie!!!!!! A nie tluszczyk od siedzenia przed TV i wcinania ptysiow lub innych eklerek, albo lodow...

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On jest zawsze smutny gdy trza się zatrzymać w pędzie :lol:
Tego psa zatrzymać to się prawie z cudem równa. Ja muszę zrobić 30 zdjęć, by wybrać 3 i to też takie byle jakie.
Modela z niego nie będzie :evil_lol:

Posted

:lol: alez doddy...czas na nauke lapania po mistrzowsku w obiektyw obiektow w ruchu....

:evil_lol: widzialas ze Tanitce jakos to nie przeszkadzalo...zamiescic studium ''pupek'':diabloti:

Poza tym co to za wyzel co nie rusza SIE:cool3: tylko pozuje:eviltong:

:cool1: Poprosze o jeszcze.

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Boze jakie CUDOOOOOOO
Dodddy cudowny.

Tanitka....to co Ryfus do Ciebie?Czy Kora?:razz:

DODDY nikomusiemu nie wydawac- ja juz za 2 tygodnie bede !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

DODDY nikomusiemu nie wydawac- ja juz za 2 tygodnie bede !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasia to ty nie wiesz, ze doddy już go shandlowała miejscowemu kłusownikowi?!;) Dla cibie bedzie taki.... na podmiankę:diabloti:

Posted

NIEEEEEEE nie suczke:evil_lol:
tak latwo nie bedzie...ja gustuje w chlopakach- parka zgranych chlopakow to jest to co kocham a juz swieta trojca...:diabloti: NIKT nie podskoczy:lol:

Zadnych bab;) .

Posted

:lol: :lol: ja nie przecze ze Piekny...ale dobor osobowosci przyprawia mnie do :grab: :grab: :grab:
Grysiek zazdrosnik- choc teraz na emeryturze nawet kotecki daje karmic....
Dropek zazdrosnik....
Rufus zazdrosnik....
Maly zazdrosnik....
Alfa ...No ta to BABSZTYL zazdrosnica i tyranka do potegi 100....

Wy mnie chyba nie lubicie....
a nie laska zaproponowac wyzelka w stylu Bruncia panciowego czyli ANIOLKA???????????????????????????

ja wiem ze podobno pies sie upodabnia do ...wlasciciela...ale...no..

Posted

:evil_lol: i zapomnialam o pierwszym naszym zazdrosniku...keyi-- bokserce ktora jako pierwsza zapoczatkowala nasz poprzezyciowy zwierzyniec...
NO Keya jako dama zazdrosci nawet...kaganca metalowego:razz: . Gryskowy kaganiec z zazdrosci potrafila podczas wizyty u niej skonsumowac cichcem coby ten ''BUREK'' nie mial wiecej niz ona....:cool3: :cool3: :cool3: