Morgan Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Kasiu Halo :multi: Czekamy niecierpliwie :evil_lol: Quote
doddy Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Coś się ciotka opuszczasz w zdjęciach a mnie się czepiałaś :diabloti: Quote
Morgan Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 :crazyeye: jaaaaaaaaaaaaa? Ja tylko hihi nalegałam :razz: na szybkie wstawienie zdjęć, bo byłam ciekawa zmian chudzinki. To nie było czepianie :p :eviltong: Quote
doddy Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Morgan Ty niewinna :evil_lol: Katcherine winna :diabloti: Quote
Morgan Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 One chyba razem z Tanitką coś kombinują :razz: Bo obie zapadły się dzisiaj pod ziemię. Tak mi się coś wydaje :eviltong: :diabloti: Quote
Katcherine Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Komputer mi padl wczoraj dopiero teraz odzyskalam...kabelka szukalam wsiaknal w wode....a dzis Tanitka zobaczy dropa jak bedzie z Kora u weta wiec.....:diabloti: TANITKA zrobi i wstawi zdjecia:p :oops: a ja mam caly aparat zdjec i nie mam jak ich wlozyc w kompaaaaaa:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Katcherine Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 i skladam reklamacje....nie mam dowodu bo ucieka mi z obiektywu....ale ja juz mialam pol psa w lozku........no patrzy w oczy, i sie PCHA!!!!! a miny ma przy tym po prostu zabojcze....''ze niby taki jestem malusi,...ze pancia- mnie tam wogole nie ma...itp itd' nie mowiac juz o tym ze wczoraj na zamknietym terenie puscilam tego 'staruszka'' i nastapilo tornado z wielka 5 litrowa butla w pysku.....to co ta butla z psem wyprawiala...olaboga!!!!!!! Quote
Katcherine Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 doddy napisał(a):Siłom :diabloti::razz: powiedz jeszcze ......w ktore wejscie mam pchac silom...w koncu to twoj laptok....:diabloti: Quote
doddy Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Aaa w laptoka to niet :oops: ;) Mozesz go jedynie ladnie poprosic :eviltong: Quote
Katcherine Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 doddy napisał(a):Aaa w laptoka to niet :oops: ;) Mozesz go jedynie ladnie poprosic :eviltong: ze niby laptop zrozumie sytuacje i sam wciagnie bez kabelka? :lol: :lol: :lol: moze i by sie zgodzil...tylko on sie czuje jak bez rak i bez nozek i chlopak nie daje rady...... Quote
doddy Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Dobrze, że nie wykastrowany :evil_lol: Chociaż i tak mu ubędzie z wagi :lol: Quote
Katcherine Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 sama sobie go 'kastruj'....a jak powie mam cie w nosie i nie bede dzialal??????????????????????????????? wiec z nim jak z facetem....jak z jajkiem:):) Quote
Katcherine Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 jestesmy po spacerze....uwielbiam wlascicieli malych psow....krzyczacych z kilometra NIECH PANI WEZMIE TE PSYYYYYYYYY...a jej ciapus wylatujacy z charmidrem bez smyczy w nasza strone...i probujacy zjesc psy..... NORMALNIE SZAL Quote
Katcherine Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 jestesmy po wecie- ponownie zaszczepinie na wscieklizne a za miesiac na serologie i na szczepienie na zakazne. UWAGA UWAGA: DROPCIASTE WAZY 31,5 kg!!!!! Tanitka robila zdjecia..Pan doktor nie chcial uwierzyc ze....Dropek jest u mnie 1,5 dnia:cool3: :lol: Grysiek wazy 25,4...GRUBASSSSS Quote
Morgan Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Czyli Dropsiasty w super formie :crazyeye: :multi: Tanitka - dawaj te foty nooooooooooo......... :eviltong: :p :diabloti: Quote
Morgan Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ważył 24 kilo jak go Tanitka u weta zważyła czyli przytył 7 i pół kilo. No No - cioteczka Doddy ostro się napracowała :lol: :evil_lol: Quote
tanitka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 no ledwie Dropa poznałam!!! taki byczek się z niego zrobił, aż miło:lol: :lol: a tu z wyżliczką Korą która pzryjechała do warszawy wczoraj aż z KOszalina tez szuka domu!!! Quote
Katcherine Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 przepraszamy...wlasnie z drzemki poobiedniej siem obudzilismy... nie wiem czy ciocie widza ze...ogonek ciut nam sie wyprostowal:cool3: Dropsiek byl przegrzeczny...Grysiek pana doktora za czyszczenie uszu chcial zjesc....a dropek przetrwal jak posazek. Doddy 7,5 kg wiecej psa wydalas z hoteliku hihihihi Dziekujemy :lol: Quote
beluszka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Co za psisko :siara: Ciężko uwierzyc, że to ten sam, co na pierwszej stronie... :niewiem: Brawo dziewczyny :Cool!: Katcherine przesyłam instruktaż załączenia fotek, tą metodą na pewno się uda! :comp26: :comp26: :chainsaw: :chainsaw: :mad: :mad: :comp26: :comp26: A jak nie to trudno... :grab: :flaming: Quote
Recommended Posts