Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: jaaaaaaaaaaaaa? Ja tylko hihi nalegałam :razz: na szybkie wstawienie zdjęć, bo byłam ciekawa zmian chudzinki. To nie było czepianie :p :eviltong:

Posted

Komputer mi padl wczoraj dopiero teraz odzyskalam...kabelka szukalam wsiaknal w wode....a dzis Tanitka zobaczy dropa jak bedzie z Kora u weta wiec.....:diabloti: TANITKA zrobi i wstawi zdjecia:p

:oops: a ja mam caly aparat zdjec i nie mam jak ich wlozyc w kompaaaaaa:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

i skladam reklamacje....nie mam dowodu bo ucieka mi z obiektywu....ale ja juz mialam pol psa w lozku........no patrzy w oczy, i sie PCHA!!!!!
a miny ma przy tym po prostu zabojcze....''ze niby taki jestem malusi,...ze pancia- mnie tam wogole nie ma...itp itd'
nie mowiac juz o tym ze wczoraj na zamknietym terenie puscilam tego 'staruszka'' i nastapilo tornado z wielka 5 litrowa butla w pysku.....to co ta butla z psem wyprawiala...olaboga!!!!!!!

Posted

doddy napisał(a):
Aaa w laptoka to niet :oops: ;)
Mozesz go jedynie ladnie poprosic :eviltong:

ze niby laptop zrozumie sytuacje i sam wciagnie bez kabelka?

:lol: :lol: :lol: moze i by sie zgodzil...tylko on sie czuje jak bez rak i bez nozek i chlopak nie daje rady......

Posted

jestesmy po spacerze....uwielbiam wlascicieli malych psow....krzyczacych z kilometra NIECH PANI WEZMIE TE PSYYYYYYYYY...a jej ciapus wylatujacy z charmidrem bez smyczy w nasza strone...i probujacy zjesc psy.....
NORMALNIE SZAL

Posted

jestesmy po wecie- ponownie zaszczepinie na wscieklizne a za miesiac na serologie i na szczepienie na zakazne.
UWAGA UWAGA: DROPCIASTE WAZY 31,5 kg!!!!!

Tanitka robila zdjecia..Pan doktor nie chcial uwierzyc ze....Dropek jest u mnie 1,5 dnia:cool3: :lol:
Grysiek wazy 25,4...GRUBASSSSS

Posted

no ledwie Dropa poznałam!!! taki byczek się z niego zrobił, aż miło:lol: :lol:

a tu z wyżliczką Korą która pzryjechała do warszawy wczoraj aż z KOszalina tez szuka domu!!!

Posted

przepraszamy...wlasnie z drzemki poobiedniej siem obudzilismy...

nie wiem czy ciocie widza ze...ogonek ciut nam sie wyprostowal:cool3:
Dropsiek
byl przegrzeczny...Grysiek pana doktora za czyszczenie uszu chcial zjesc....a dropek przetrwal jak posazek.

Doddy 7,5 kg wiecej psa wydalas z hoteliku hihihihi Dziekujemy :lol:

Posted

Co za psisko :siara: Ciężko uwierzyc, że to ten sam, co na pierwszej stronie... :niewiem: Brawo dziewczyny :Cool!:
Katcherine przesyłam instruktaż załączenia fotek, tą metodą na pewno się uda!
:comp26: :comp26: :chainsaw: :chainsaw: :mad: :mad: :comp26: :comp26:
A jak nie to trudno... :grab: :flaming: