Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

morfologii nie robiłam, bo Doddy powiedziała, że w następnym tygodniu przyjedzie do nich wet i zrobi to for free- wiec cię już nie narażałam na dalsze koszty:lol:

Co do wyżełkowej bajki - to wiem, ze lepiej DROP nie mógł trafić jak do Katcherine, ale żal mi go teraz, że musi jeszcze trochę poczekać ....:roll:

Kiedy Doddy będzie miała dostęp do kompa i nam tu coś napisze??:mad:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad: Napisze i koniecznie fotorelacje przedstawi :cool3: :cool3: :cool3: Bo ja mojego ulubieńca chciałabym jak najczęściej oglądać. I dodatkowo zapewniam, że będę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: taaaaaaaaakie oczy robić widząc jego przeobrażenie z poczwarki w motyla :eviltong: :diabloti:

Posted

Dzwoinilam do doddy. Niunio ma juz zaklepana morfologie:):):). A czy za free zobaczymy;).
Wiem ze jak doddy wroci z egzaminow to beda fotki i Dropcia i Gryska:loveu: :loveu: :loveu:
Zatuczyli mi Grysa:-(
:diabloti: Tak to zostawic rodzicom do dogladu nieuleczalnego zarloka....

Moja mama mi prowadzi pokatna propagande....cos wspominala ze jak sie ''pieseczki nie dogadaja to mi Kaska zostawi ktoregos..'':angryy: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ...doddy mi takie cos przeazala.
Co za kobieta.

Przeciez jak by powiedziala slowo no to przeciez jej znajdziemy jakiegos psiaka:roll: .

Posted

Tanitka- ja wiem ze ty codziennie Dropeczka telefonicznie odwiedzasz...i placzesz ze oddalas.Ciocia on cie tez przeciez kocha.

Hmmmm- a jakbysmy tak zorganizowaly u ciebie tymczasowy domek dla nastepnej wyzlej bidki???? Co ty na to? Przeciez wyzelki nie sa stworzone do oczekiwania na domek...w schronisku.

Posted

Oj Katcherine Karcherine............
:diabloti: Ja coś czuję, że chcesz Dropowi kompana ze Szczecina dobrać :cool3: :cool3: Popraw mnie, jeżeli się mylę :eviltong:

Posted

Hmmmm- a jakbysmy tak zorganizowaly u ciebie tymczasowy domek dla nastepnej wyzlej bidki???? Co ty na to? Przeciez wyzelki nie sa stworzone do oczekiwania na domek...w schronisku.

teraz Szczecin tak!!!??? Niedoczekanie!!!..... no może....... zastanowię się..:p

Posted

OOOOO NIEEEEEE!!!!!!
Dropek ma byc GRYFA Towarzyszem....

Ja naprawde mam ograniczone mozliwosci Dziewuszki.

Nie mam domu z ogrodem.....nie mam duzego auta....
Ale znam taka jedna wam znana kolezanke ktora strasznie placze za...Drugim wyzelkiem.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Tylko niemsialo o tym przebakuje:diabloti:

Posted

Morgan napisał(a):
Achaaaaaaaaaaaaaa:lol: :lol:
A jej imię zaczyna się na "T" i mieszka w Warszawie tak?:eviltong: :cool3:

Brawo za domyslnosc.:multi:
Z ''T'' trzeba bardzo delikatna...jak z wyzelkiem.
:lol: :lol: :lol: to bedzie bardzo slicznie wspolpracowac:loveu:

Posted

Abstra****ąc od wszystkiego - ten niuniuś w Szczecinie jest KOCHAŃSKI :loveu: I taki spragniony domu w stolicy z kochaną (T)Pancią i wyżlą koleżanką :cool3: :loveu:
:diabloti: Katcherine -jak myślisz? "T" powinna się "złapać" :diabloti: :eviltong:

Posted

Z ''T'' trzeba bardzo delikatna...jak z wyzelkiem.
:lol: :lol: :lol: to bedzie bardzo slicznie wspolpracowac:loveu:

no chzba sie pogniewam bo to nie jest MOJ WATEK ALE DROPA:eviltong:

Posted

:candle: Ciocia nie gniewaj sie. Dropek juz bezpieczny jest. A ze...nie staruszek...i nie ciapa...no coz.
Miloscia sie wszystko da naprawic:loveu: .
A bez ciebie sama wiesz ze bylby nadal w schronie.

To ty go przywiozlas.Ja wiem ze sytuacja nie jest idealna. Ja wiem ze go pokochalas- i ze to Cie drazni.Ale Dropek silny chlopiec da rade. On madry piesek jest.

I sie nie pogniewa ze koledze chcemy pomoc rozmawiajac o tajemniczej ''T'':lol:

Posted

A tu co tak cicho:lol: ? Mój ulubieniec się aklimatyzuje:razz: . Katcherine - pogoń tam cioteczkę Doddy - ja jakieś zdjątka baaaaaardzo poproszę :p :eviltong:

Posted

Zdjecia mam nadzieje doddy da rade zamiescic- nie ma netu wiec sie dziewczyna bedzie musiala narzezbic zeby wyslac je i zamiescic ale wierze ze sie uda.. I ze zobacze Moje szczescia: Gryska i Dropcia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Gryska kuleczke (:mad: rodzicow opieka) i Dropcia szczapeczke(:mad: :mad: :mad: - nie wiem czyja robota ale bym z checia zloila skore za taki stan psa).

Posted

Dropciaste bardzo grzeczne. Z kupka juz sie normuje. Pare razy zdarzyla mu sie wpadka w jego pokoiku- ale zrzucamy to na karb biegunki.
Ustalilysmy z doddy ze teraz najwyzszy czas Dropciastego przyzwycajac do stalych godzin spacrkow.

Zobaczymy czy wtedy tez beda problemy z brudzeniem czy tez to tylko byla niedyspozycja.
Dropsiek wyglada coraz lepiej, uspokaja sie.
we wtorek odrobaczanko
i pobranie krwi

Posted

Cioteczko tanitko- alez ja moge wszelkie fundusze wydac na rozmowy przez komorke miedzy krajami:cool3:

:diabloti: Tylko kto pozniej Dropciaste nakarmi ????????????????Plus cztery psy???

Doddy ma dodatkowa motywacje do zalawtiania swojego kompa zeby wreszcie miec internet.:cool1: