Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Hi hi, Kiluś wygląda jak zmokła kurka :razz: Quote
AlKil Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć ... rozumiem i współczuje sprzątania,ja też się wzięłam za porządki masa tych śmieci się uzbierała:lol: zupełnie nie wiem skąd:evil_lol: Dziwne to jakieś, nie???? madziasto4 napisał(a):Dzień dobry!! :lol: No nie wierzę, Killuś sam z właśnej woli wlazł do wody :lol: Udziela mu się od Alberta najwidoczniej :lol: Mało tego, że wlazł, to jeszcze zachowywał sie tak jakby wcale tego nie zauważał.:cool1: Vectra napisał(a):dzieńdobry mówie nieśmiało :) Dzień dobry! A czemu tak nieśmiało??? Nie śpię!:lol: evaxon napisał(a):witanko:multi: za kazdym razem jak spogladam na wasz banerek to mam wrazenie ze to ni esloneczniki a anteny na dachach :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz też to zobaczyłam...:-o madzia i medor napisał(a):Hi hi, Kiluś wygląda jak zmokła kurka :razz: On chyba generalnie nie ma talentu wystawowego yorka :cool1: Woli wyglądać byle jak!:angryy: a to rezultat sprzątania pokoju Michała Quote
Alka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witaj Ewo!:multi: Świetny rodzinny wypadzik sobie zrobiliście :multi::multi: Jestem pod wrażeniem odwagi Killerka.Tuffiasty stara się nie zmoczyć nawet łapeczki :crazyeye: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć:loveu: jestem;) ...cieszysz się:cool3: Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć :p Ja tez :diabloti: Jesteś w skowronkach - prawda? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 cześć Ewcia Killerek jak widzę nagle zapałał milością do wody :crazyeye: słodki szkrabek :loveu: nawet mokrutki jest śliczny i nie traci na urodzie :buzi: hahaha podoba mi się tu jego minka :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Alka napisał(a):Witaj Ewo!:multi: Świetny rodzinny wypadzik sobie zrobiliście :multi::multi: Jestem pod wrażeniem odwagi Killerka.Tuffiasty stara się nie zmoczyć nawet łapeczki :crazyeye: Witaj Alu! Killuś też zachowywał się zawsze jak Tuffiasty, nie mam zielonego pojęcia co mu sie stało...:cool3: *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć:loveu: jestem;) ...cieszysz się:cool3: Jasne, że tak!:lol: Pysia napisał(a):Cześć :p Ja tez :diabloti: Jesteś w skowronkach - prawda? :evil_lol: Mało powiedziane!!!!:multi: Gosiek napisał(a):cześć Ewcia Killerek jak widzę nagle zapałał milością do wody :crazyeye: słodki szkrabek :loveu: nawet mokrutki jest śliczny i nie traci na urodzie :buzi: hahaha podoba mi się tu jego minka :evil_lol: Witaj Gosiu! Nareszcie powróciłaś!!! I wrócą Twoje piękne zdjęcia...:loveu: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Dobry wieczór! Dzisiejszy dzień rozpoczął się bardzo miło... Cały dzień spędziłem na leniuchowaniu, dopiero wieczorem sobie troszeczkę poszalałem... Zaprosiłem do zabawy mojego szczeniorka, który towarzyszy mi od pierwszych dni w tym domu. zabawa trwała w najlepsze zawsze troszeczkę się pomocujemy Potem musiałem sobie troszeczkę odsapnąć no i przyszedł duży i zasłonił cały świat wtrynił swój nos w moje sprawy starałem się go obejść i dalej bawić pogadał jeszcze z Kostkiem no i uwalił się na środku podłogi ponieważ mam z natury dobre i szczere serce, podszedłem do niego jak do kumpla duży nawet się ucieszył i chwilę ze mną pogadał pobawiliśmy się więc razem, ja musiałem korzystać trochę z pomocy Madzi Albi miał nawet o to do niej pretensje ja nie miałem ich wcale... a Madzia musiała się ewakuować... cdn.... Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 O, właśnie miałam prosić o historyjkę :lol: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Wiesz czarownice tak mają, zanim pomyślisz - masz....:diabloti: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dobry wieczór wasz duecik jest przesłodki :loveu: mizianko i po buzialu w czarne noski.. bGirl & Cleo :bluepaw:EEDY Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :multi::multi::multi:helloł....zobaczyłam poczytałam ;) Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 AlKil napisał(a):Wiesz czarownice tak mają, zanim pomyślisz - masz....:diabloti: Na miotle jeszcze nie latam...:diabloti: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Na miotle jeszcze nie latam...:diabloti: a szkoda.., my latamy w takie jedno miejsce i dowiadujemy się tam bardzo mądrych rzeczy...:stupid: Quote
Mynia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Historyjka jak zawsze super!! Chyba się uzależniłam :niewiem: codziennie wieczorem sprawdzam, czy są nowe odcinki :evil_lol: . Pozdrawiamy, Quote
Alka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='AlKil'] Albi miał nawet o to do niej pretensje "żeby mi to było ostatni raz , nie pomagaj małemu cwaniaczkowi ":cool3::cool3: Witaj Ewo! :multi: jak zwykle świetna historyjka.Masz talent...:loveu: Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg...:multi::multi: Quote
melinda:-) Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 jestesm poprostu pod wrazeniem-bede zagladac tu teraz codziennie-historyjka rewelacyjna;) Quote
Kasia_zg Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dzieńdobry...jak miło tu zagladać. Te historyjki są rewelacyjne a jak wspaniale poprawiaja humorek. A główni bohaterowie cudowni...moi ulubieńcy :) Buziolki dla nich! Miłego dnia!! Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witaj Ewciu :multi: Super historyjka - jak zawsze :loveu: Pokazałam Zmorce Albiego i powiedziała mi że chciałaby go poznać ;) Widać że delikatny facet z niego i nie chciałby jak inni koledzy czarni jej od razu zgwałcić ;) Od Killerka wolałaby się po szyciu fafla kiedysieszym ( york ją pogryzł ;) ) trzymać z daleka :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Słoneczny dzień dobry:lol: widziałam i czytałam...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Toż to prawdziwy Kiler jest nawet duchów sie nie boi :eviltong: Quote
Hanna R. Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ewa - nie wiem, czy lans jeszcze w modzie - ale co tam, przybyłam się polansować :p Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='AlKil'] Killuś, gdzie zgubiłeś pyszczek :scream_3: Same włosy tylko zostały :evil_lol: Quote
Recommended Posts